2018 Ekim Anneleri

Tamamrn sagliksiz denemez tabii ki ama cocuk bebek urunlerinin cogunun boyle kullanim hatasina cok rastlanir genelde.
Bence illa bisyde almana gerek yok inan.Bi dogsun karar verirsin.Biraz buyur yerde durur zaten dusmesin vs diye.Biraz da cocuga ne sunarsan aliskanlik o oluyor.
Cok kasma hic kendini yerin yoksa :)
Araciniz varsa mutlaka arac koltugu olsun ama bebek arabasini baston alacaksanda

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Cumartesi benim de nst de kasılmam çıktı. Açıklık yok ama rahim yumuşaması var dedi. 34+5 teyim. Salı tekrar bakacak. Umarım acele etmez bizimki de... doktor sağlık sorunu olmaz dedi ama ayrı kalmak zor değil mi?

cnm zaten araba yok ev asansorlu de ddgil o yuzden travel sistem bana gerek yok o zmn puseti ben ev icin istiyordum araba olsaydi mecbur alirdim.evde de zararliysa almam tabiki bosuna.
benim icjn hafif ve dayanikli olmasi sart bakalim bi ay daha gecsin biraz bakinicam belki hic aklimda olmayan bi arabayi alirim ama simdilik baby2go cool stroller hosuma gitti gibi.katlanip tasinmasi cok cezbetti beni.
o zmn dedigin gibi acele etmeyim onun icin duruma gore bakarim artik

Cok gecmis olsun canim.
Yasadiklarinla alakasi vardir muhakkak gecirdiklerininde.
Yoksa bende ilkinde spinal oldum ama zaten senin durumun tedirgin edici oldugundan farkli sekilde yansimistir sana da.Anne ile de cok alakali.

Sut icin bebeginin sana dönen esyasini mutlaka yikama yaninda bulundur.Uzaktanda olsa iyi oldugunu biliyorsun ve sutunle,zamanla sana dokundukca daha iyi olacagina emin ol.
Sagdikca gelir.O emdikce daha cok gelecektir sıkılma❤
Ek urunlerde kullanabilirsin.

Allah en kisa zamanda kavustursun,gozunuzaydin❤

Evet bebek arabasinin pusetini ev icin alma
Arabayida insallah gonlune gore bulursun.
Baby2go'nun Pinna Deluxe ya da Plus modelinede goz gezdir ve ozelliklerine Sadece cift yön kullaniminda sana donukken kullanimi diger tarafa donukken kullanilisindan daha gereksiz gb oluyor ama o da cogu zaman gerekmiyor bile zaten cocuk bakinmak istiyor,onun disinda hafifligi,katlanmasi,yikanmasi vb herseyi iyi.Bide dik kalisi ayri kolaylik oluyor cocukla.

Ev icin onerebilecegim biraz degisik gelebilir ama mama sandalyesi olabilir.
Tam yatanlar oluyor fiyatlari daha farkli.
Ben chicco poly kullandim mesela kizimda.Tamamen yattigi icin kisa surede kullanmaya baslayabiliyorsun.Otururken yaninda durabilir alcaliyor.Yemek yaparken,yerken kolaylik oluyor.Ben kizimi yikayip havlularini ona hazirlayip hemen sarar bende bi su dökerdim ustume cikardim.Buyudukce masasina yapisan oyuncaklarla oyalanir.Zaten ek gida vs basladiktan sonra en cok kullanilacak sey.Yani bayaa gider.Ama suan fiyatlar bayaa şişik durumda.Uzun oldu ama fikir olir belki.

A Atape ayy canım iyi olmanıza sevindim. İnşallah bebeğin sağ salim küvözden çıkar. Rabbim bebişe de sana da sağlık sıhhat versin.

Çok geçmiş olsun canım benim inş miniğin hayırlısıyla küvezden de çıkar maşallah kilosu falan iyi doğmuş yine. Maşallah tekrardan Allah analı babalı büyütsün inş çabucak kavuştursun sizi

Hayrli olsun canim ins. Smdiden sonra sikintin olmaz ins.
Sutunde gelir diks yerlerinde hemencecik gecer bebisle saglikla evinizde mutlu olursunuz ins:) saglikli olduktan sonra hepsi geciyir

Gözün aydın canım Allah'im sağlıklı hayırlı evlat eylesin analı babalı büyütsün. Saglicakla çıkarsınız kucağına alırsın inşallah. Açıklayıcı bilgiler verdiğin için de çok teşekkürler

Merhabalar bu sayfayı sürekli takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum bende ekim annesi olmayı beklerken ağıstos annesi oldum hiç bir neden yokken oğlum açılmamın artması sebebiyle 34+1 günlükken 2120 gram olarak dünyaya geldi ilk önce küveze konulmadı 2 gün yanımdaydı ama emmiyordu emdiği bebeğime yetmiyordu enfeksiyon ve sarılık olunca bebeğim 2 gün sonra küveze alındı şu an 1 haftadır küvezde ve solunum enfeksiyon ve beslenme ile mücadele ediyor sütümde çok az geldiği için bebeğimi mama ile besliyorlar bu da beni çok üzüyor sütüm daha da azalır mı diye endişeleniyorum sizden oğlum için dualarınızı bekliyorum

Öncelikle gözün aydın demek istiyorum melegine kavuşmuşmussun,erkende olsa eminim çok güzel bir duygudur tabi yanı sıra zorluklarida vardir uzaktan bakmak dokunamamak gibi..

İnşallah hiç bir sağlık problemi yasamazsiniz,en kısa zamanda melegini kucagina alman ve evinize gitmeniz dilegiyle..

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin bebeğine,gogsunu sık sık pompayla sağ.İnsallah sütün kesilmez ve en kısa zamanda bebeğine kavusursun.

Bebeğiniz hayirli olsun, sağlıkla da evinize çıkmak kısmet olsun, güle oynaya büyütün inşallah

Sağlıkla evinize çıkmak kısmet olsun inşallah. Hersey guzel olsun sizin icin. Sonra güle oynaya mutlu mesut büyütün yavrunuzu

Süt için de bol su+ sağmak iyi olacaktır..doktorlar bunun sütü artırdığını söylüyorlar.Saglikli günler dilerim

Gözün aydın inşallah bir an önce kavusursunuz. Sağlık sorunu yokmuş çok şükür kilosu da az değil çok sürmez inşallah bir an önce normale döner solunumu.

Süt gelmesi biraz bulabikiyormus hiç stres üzüntü yapmadan sabırla sağsağmak ve dinlenmek gerekir sanırım.

En kısa sürede bebisle evinize dönersiniz inşallah❤
Geçmiş olsun inşallah sıkıntısız sağ salim kavusursunuz. Ne minik bebisler doğup kavuşuyor annelerine hiç bi sorun olmaz inşallah sizde de.

Sütün üzüntüden ve stresten de geri kaçar moralini yüksek tutmaya çalış.

Günaydın kızlar,

Rüyamda doğum başlamıştı evdeydim ve sanırım hastaneye yetisemeyecektim. Panik ve stres ile uyandım :/

A Atape seni merak ediyordum. Gözün aydın canim çok şükür Rabbime ikinizdeiyi olun da yakında kavuşursunuz insaallah

Canim cok geçmiş olsun insallah saglikla bebegini kucagina alirsin kavuşup evinize gidersiniz birlikte

Evet hayatimizda az yasanan guzel seylerden biri hamilelik:) evet aceleci olmamak lazim ki bazen olabiliyor ama yine de tadini cikarmaya calisiyorum:) boyle bi mucizeyle yasiyoruz,sukurler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…