2018 Ekim Anneleri

Bendim canım sağolasın bir bakayim

Ayy ben istahsiz oldugumdan bu dedklerini yemedm hic. Hatta gaz ne yapar dikkat bile edemedm. Yada bende su sut cok yapti dedm bisy olmadi. Bitek yesillik makrna ve prtakal suyu iciyodum. Midem onlari aliyodu ilk baslarda:)) ins gaz dertleri cok olmaz. Soyle en azindan atlativerirrz. Bide bu saydiklarini burda tak diye bulmak cok zor. Incir ve dut azcik var buzlugmda gecen sene getrmstm. Onlari sakliyrm:))
Bide hakket basta cok olsada sonra bebegin ihtyaci kadar oluyor.
Ama yinede kendime soz bu sefer daha dikkatli olacagm. Biz ustumuze duseni yapalim da. Tesekkurler canim cevaplar icin. InsaAllah hic gerek kalmaz:))) hersyimz kararinda saglicakla olsun ins

Ben de onu düşünüyorum cnm normalde bel, sırt ve boyun ağrım çok olur. Skolyoz, fıtık, duzlesme ve kereclenme var. Hangisini alsam bilemedim, hangisini kullanabilirim acaba yada ikisini de kullanamam mi?
Ergonomik olursa kanguruyu tavsye ederim disari gayet guzel. Bel destekleyci olunca agri da olmuyor. Ben normlde de poset canta cok tasimam mesela. Ama onunla rahat etmistim. Bi tek sikintisi kocamn yer kapliyo. Yolculukta onun icin ayri canta almistim bide evde de bence cok kullanilmaz. Ama dolmus yada havalimani veya da elinde baska seyler tutman gerekn zamanlarda inanilmaz rahat:) he ama durduk yere ne kadar elzem bilemicem. Markete gidersen falan da rahat mesela.

Ben de anlattıklarının aynısını yaşıyorum cnm bazen tekme atmasa bile ağrım oluyo bu sancimidir? Biz de dışarı hava almaya çıkalım dedik bizimkinin vurması, germesi derken kaldı:)

Fıstık kür u sütun çoğalması için mi cnm? Kuru incirin sadece suyu mu içilecek dutun da? Onları da yazabilir misin?

Sağol canım verdiğin bilgiler için:)

seni anlayabiliyorum canim. İlk dogumum sezeryan oldugundan yine sezeryan olucak. Aslinda ben normal istiyorum da dr um pek yanasmiyor. Artik saglikla kucagimiza alalim da sezeryan olsun napalim
Tarihi belli mi

Fıstık kür u sütun çoğalması için mi cnm? Kuru incirin sadece suyu mu içilecek dutun da? Onları da yazabilir misin?
Aklıma ne geldi canim incirin suyunu ben çocuğum olsunbfiye içmiştim bende çok yoğun ara kanamalar yaptı. Çok kotu oldum ben sadece yesek faydası olurmu acaba? plojovic

Mevsimi olmadığı için dut zor ama kuru dut çok faydalı diye biliyorum ben her sene annemin bahçesinden dut toplar dondurucuya atardım bu sene yapamadım keske önceden bilsem toplardım yine

Birde kesinlikle bol su. Sütun kaynağı su canim. Ineklerden örnek alıp onlardan hallice olacağımız için :) bol sütümuz olsun insaallah

halbuki lohusayken ilk zamanlar sadece yanimizda anne abla ya da baska bir yakinimiz olsa bebegin 40i ciktiktan sonra gelecek olan gelse ne guzel olur.ailecek yeni hayatimiza uyum saglamaya calisirken bi de evde yatili misafir... insanlar biraz dusunceli olsa keske.ama iste bizim kulturumuz boyle.iyi bisey yaptiklarini saniyorlar allah kolaylik versin sana.insallah cok karisan eden olmaz

Tecrübeli annisler doğumdan sonra annelerin içtiği çaylar oluyormuş birde bebeğin içtiği çay oluyormuş onlar neler?

Doğumdan önce anne başlamalı diye duydum ne kadar önce baslamaliyiz

Amin inşallah. Dün ebeyle yazistik da o da bol su, bebekle ten teması ve sık emzirme dedi

Çok sağol canım ya ben de sukulent istiyorum. Kendim süslemeleri yapmak niyetindeyim. Çok teșekkür ederim paylaşımın için.

İnşallah canım lohusalık en özel dönemimiz ve en hassas olduğumuz zaman. Evimiz de çok küçük nasıl olacak bilmiyorum. Hastaneye güya eşimle başbaşa gidip doğumdan hemen önce haber verecektim herkese. Arabaya bile zor sigacagiz. Araba koltuğunu sonra kurarsin diyorlar ben de çok önemli olduğunu soyledim ama nafile tartışma çıktı. Milletin hastaneye gidiş gelişini ben düşünecekmisim. Bebeğin koltuğu sonra olsa da olurmuş. Ve eşim hastanede kalacak yanımda. Ona rağmen eşim gelip goturemezmiymis kalan kişileri. Ya beni bırakıp nasıl yapsın? Esimle ben eve döndüğümüzde bizim evde toplanilip parti yapılacakmış. Allah'ım sen yardım et diyorum. Kimse anlayışlı değil. El yıkama ve sigara konusunda ve öpme kucağa almada geçen babamla annemle tartıştık kimseye bişey söyleme evine bir daha gelmezler yalnız kalırsın dediler. Çok ağlamıştım duyduklarim çok üzmüştü beni. Çok ağır konuşmuştu babam. Ki diğer insanlara bişey desem nasıl olur düşünemiyorum!

cnm senın en yakınlarında bile anlayış yok malesef işin zor ... Yane ben anlamıyorum her yer taksi hastaneye gelen kişiler taksiyle gelse ne olur ... Zaten hastanede en fazla 2 kişi olmalı bir eşin birde annen... Diğerleri eve kısa süreli ziyarete gelselerde olur... Zaten birçoğumuz bebek mevlütü yapıcagız o zaman birçok insan bebeği görmüş olacak...Allah yardımcın olsun

Ah bu yanmak... Çıldıracaktim yine az once. Dusa girdim. 10 dk serinledim simdi yine ayni. Napiyim suyun altinda mi bekliyim. Avuclarimdan ve ayak tabanlarimdan ates fışkırıyor. Uykum var uyuyamıyorum.
Çarşafı hafif nemlendirip üzerine örten hamile duydum geçenlerde,ben yapamam o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…