2018 Ekim Anneleri

İnşallah zamanında sağlıkla kavuşursunuz..ama artık doğsada sorun olmaz riskli haftaları atlattınız

Bende gittim bugn dra. Acilma yok. Zaten bence gelmeye de niyeti yok. Kafasi asagi donuk ama kanala yani cok asagilara inmemis:)))
Dr her hafta geleblrsn artik dedi ama gerek yok dedim iki hafta sonra giderim. Artik kasilmalarin siklasmasini bekliyrz dedi. Bide suyum kanamam ve bebek uzun sure hareket etmezse mutlaka gel dedi:)

Dogum yapacaginiz hastane bunlari yapmiyormuki bu kadar sıkıntı ediyorsunuz .ben sadece bebege 1 zibin(yedek ) kendime lohusa seti ve bebege ana kucagi goturcem gerisi hastaneden

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sağ sağlim kucağına al yavrunu inşallah Allahın izniyle bir şey olmaz

Iyi dusunuyorum canim gelmek isyersede vardir bi hayir,anlayamadigimiz bisy olmasinda yeter ki :)
Ilkinden de alisigim ani islere :) Kontrole gidip kucaklasmistik :)

Bende oyle istiyorum aslinda 38+2 de kontrolum var dr tam aciklik bakarken dogum baslasa ya :) hazir hastanedeyim zaten dr um yanimda aninda mudahele hemen yatis olsa :) olabilir mi acep boyle bir durum

Maşallah Mihrimah ‘a :)
Canım 1 haftada mı aldı 100 gr mı birde kanala bakarız derken alttan mı bakacak benim dr karından ölçüyor şimdilik seni zorlamayalım dedi en son 38mm çıktı şimdilik bir sorun yok

Renk konusunda da bende klasik renklerden kaçtım odasını gri turkuaz tasarlamaya çalışıyorum ama kuyafette heryer çoğu mavi bu arada sanada sormuştum hatılarsan bende Pierre carden den aldık mobilyayı opale alıyorduk son anda lucca modeline karar verdik oda komple gri

Kan değerlerinizin düzelmesine sevindim bundan sonrası içinde rabbimden hayırlısını dileyelim vakti zamanı ne zamansa sağlıkla gelsin kuzucuk
:)

Dogum yapacaginiz hastane bunlari yapmiyormuki bu kadar sıkıntı ediyorsunuz .ben sadece bebege 1 zibin(yedek ) kendime lohusa seti ve bebege ana kucagi goturcem gerisi hastaneden
Dogum yapacagim hastaneyi henuz secmedim. Doktorumun dogum yaptirdigi bir kac hastane var. Daha gidip gorusmedim. Hic kimse de soylemedi bana hastanenin boyle seyleri yaptigini. Yeni dogum yapan arkadaslara soruyorum neyi nerde yaptirdiklarini. Kimsenin hastanesi yapmamis. Sizin hastaneniz neresi ki?

2 haftada canım neden öyle oldu anlamadım ama sıkıntı yok dedi doktor .. evet hatırladım bende opale olanı aldım odayı buz gümüşü boyattım çok açık bir gri tülü perdeyi beyaz yaptım oda bembeyaz bizimde :)) sadece duvara renk verdim :))

Bende oyle istiyorum aslinda 38+2 de kontrolum var dr tam aciklik bakarken dogum baslasa ya :) hazir hastanedeyim zaten dr um yanimda aninda mudahele hemen yatis olsa :) olabilir mi acep boyle bir durum
Hahah cok guze istek ve iyi zamanlama :)) bence gayet guzel olur. Hadi hayrlisii

Masallah kacinci haftaniz?

Benimde soyle bir istegim var 37.hafta ssa cuma gunu izne çıkayım hemen pesine pazartesi doguruyim 2 gun neyime yetmiyor

Inşallah hiçbir olumsuzluk olmaz planlanılan tarihte saplıkla gelir kuzucuk canım

Amiin insallah canım❤

İnşallah zamanında sağlıkla kavuşursunuz..ama artık doğsada sorun olmaz riskli haftaları atlattınız

Insallah canim sagolasın❤

Hadi hayirlisiyla gelsin insallah minik isteyince :)

Allah yardımcın olsun canım sağlıkla sağ sağlim kucağına al yavrunu inşallah Allahın izniyle bir şey olmaz

Insallah canim,Allah razi olsun❤

Insaallah saglikla hayirla ve zamaninda gelir minigin. Insaallah hersey yolunda gidecek ❤ plojovic
A Atape sizin adiniza cok sevindim. Annelik boyle kutsal bisey iste :) darisi bizlere insaallah ❤

İnşallah canım,hepimiz icin oyle olsun insallah❤

Bende yarin 36+6 oluyorum bana da demisti dr um kanala girmis aciklikta mevcut artik gelirse gelsin :) ani ve olumsuz seyler hepimizden uzak olsun insallah

Amiiinn❤ saglikla gelsin minişin :)

Dogum nasip işi cidden :) Ne olacağı hic belli olmaz.Gonlune gore saglikla olur insallah :)

Kan değerlerinizin düzelmesine sevindim bundan sonrası içinde rabbimden hayırlısını dileyelim vakti zamanı ne zamansa sağlıkla gelsin kuzucuk
:)

Tesekkur ederim canim :) Amin cumlemizinki insallah❤

Cnm hevesden kasıt misal babyshowera heves,o heves eder sever istet yapar ,öbürü babyshıwer heves etmez anlamsız gelir yapmaz,yengem abimin eşi,bebek şekeri bile almadı,yapmadı,yaptırmadı da,neden hevesi yok şekere, yoksa bebeğine anneliğine heyecanına diyecek yok,hat saghadaydı elbet.bu sayfada çok şükğr kimsenn kimseyi yadırgadığını da hiç okuöadımben,fikirler paylaşılıyor,fotolar filan,çok da güsel oluyor.zamanda geçiyor,kafam boşalıyor bnm burayı okuyunca,cidden çok da fikir alıyorum.2.anneliğim olacak olmasına rapmen.iyiki varsınız kızlar:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…