Sancıları evde takip etmek lazımmış.5 dakikada bire düşünce gelin diyorlar.Sancı geldiğinde nefes egzersizi yapın Sancı geçince nefesi bırakın.Sancının Şiddeti azalıyormuş böyle böyleİnşallah bende sancılar başlayınca panik yapmadan evde durup açılmamı bekleyebilirim yoksa burda zırt pırt kontrol ediyorlarmış açıldı mı ne kadar açıldı diye
Sancıları evde takip etmek lazımmış.5 dakikada bire düşünce gelin diyorlar.Sancı geldiğinde nefes egzersizi yapın Sancı geçince nefesi bırakın.Sancının Şiddeti azalıyormuş böyle böyle
Aslnda su gelmedkce yada bebegn harektlri kesilmedikce evde beklemek en iyisi. Bende mesela sanci olmadi evde. 32 saat sik kasilmayla gittim ki onda da kizimn harektlernden korktm. Ki gidincede baslatti dr hemen. Kotu bi durum yoksa bekleyebldgmz kadar artik beklicez:) yoksa dedigin gibi doguma kadarr baya ellerler:)))İnşallah bende sancılar başlayınca panik yapmadan evde durup açılmamı bekleyebilirim yoksa burda zırt pırt kontrol ediyorlarmış açıldı mı ne kadar açıldı diye
Hımm eğitimde böyle söylenmişti ama bilmem ki her yerden okumakta da fayda vardır mutlakaSanci geldiginde nefesi tutup bebegi itmek gerekiyor bir dr videosunda izlemistim sanci gecince nefesi birakacakmisiz tabi tecrubeli anneler daha iyi yonlendirir bizi
O anda ebenin yonlendrmesi de cok iyi oluyr. Yani ben dogum aninda yaptim bunlari sadece o yuzden ebe dedi bende ne diyosa yaptim:))) aynen sanci gelince nefesi tutup ittiryrz hatta 10a kadar sayiyoduk sonra nefes alip tekrar ayni seyi yapip bidahaki sanciyi bekliyoduk. Hatta diyodumm heh geliyoo hadii tekrar falan diye:) biyandan eglenceli tarafida oluyo gerckten:)))Sanci geldiginde nefesi tutup bebegi itmek gerekiyor bir dr videosunda izlemistim sanci gecince nefesi birakacakmisiz tabi tecrubeli anneler daha iyi yonlendirir bizi
Bu çatı muayenesine direkt ön yargılı başladım yine her zamanki ondan bundan duyduklarımdan dolayı bir kere oldum çok kısa abartılacak bir şey de değildi ama nedense hala geriyor beni
Hareketlerinde azalma mi gördü acaba canim Allah esirgesin saglikla kucagina al insallah
Hımm eğitimde böyle söylenmişti ama bilmem ki her yerden okumakta da fayda vardır mutlaka
Teşekkür ederim canım şuan sen zaten çok yardımcı oldun bana evet yapabilirim artık korkuyorum demeyeceğim korkmuyorum Allahın izniyleHıhh bak kendi yasadiklarina odaklan :)
Ne oluyorsa psikolojik,bence 'duyulanlar' hic olmasa keşke...
Sen şöyle duşun rahmin,bebegin bile sana yardimci.Hicbi kadin tek basina yapmiyor.Allah o duzeni eksiksiz kılmış.
Rahim 3 kat kas demisti ebe,biri dikey biri karisik biri yatay.Bi kasilma olunca digeri dinlenmeye gecermis.Rahim zaten bebege yardimci bebekte anneye.Ki beyin bile yasadigin agri sebebiyle bir de rahatlatici hormonlarini sunacak.Guzellikleri dusun❤
Madem istiyorsun ve bu yoldasin kendine en iyi sen yardimci olursun.Esini bilgilendir tabii en iyi yardimcilar onlar eger cok heyecanli biri degilse cok yardimi olur sana.
Evde gecirdigin zamanda yapabilecegi masajlarda var
Teşekkür ederim canım şuan sen zaten çok yardımcı oldun bana evet yapabilirim artık korkuyorum demeyeceğim korkmuyorum Allahın izniyle
Canım hangi broşürki bu?Ben baştan beri muayeneme de Acıbadem’e gidiyorum ve baştan beri deşiğin fiyatlar hep 500 tl fazlası.Anlayamadım?!Dosya yuklenmiyor acibademin brosuru var elimde ama resim yuklemede hata veryor eko paket 3500.stsndart paket 4500. Vip paket 6500 iki ay onceki fiyatlar bunlar zamlandimi bilemiyorum
Burundsn derin bir nefes Alıp içinde 6-7 Sn tutuyorsun tuttuğun Sürenin iki kati kadar sürede de ağızdan üflüyorsun.Pelvis kaslarını gevşetiyor.Aynı şeyden bahsediyoruz gibiNefesi 2 bolumde sunuyorlar canim.Biliyorsundur.
Once gogus nefesiyle basliyor ilerledikce artik sıklastikca karın nefesi
Cnm ama bunlar ömğrlük ki prasını nasıl çıkartır,odasına dekoruna da kullanırsın ne güsel olur,ben oğlumun kapı süsü hala odasını kapısında ömür boyu da duracak orda allah kısemt ederse,kızıma da yaptırdım,onunda kendi oda kapısında asılı duracak,Kumaşı kendim aldım içine koyacağım elyafıda üstündeki ayıcık ve kurdaleleri aldım tuhafiyeden ..arkadşımın atolyesi var imalat tekstil orda diktirdim yastığı ve fiyongu sonra evde o süsleri yaptım ..yıldız pleksiyide eşimin arkadşı var istoçta süsçü o yaptırdı ücretsiz sağolsun bende süsledim evde :) baya uyguna gelmiş oldu ..bu şekilde imkanım olmasaydı okadar paralar verip almazdım zaten :) ben birşey alırkende çık araştıırım en uygunu bulurum genelde ..ben süsleri kumaşı bakırköyden aldım aslında eminönüne gidebilseydim neler alırdımda cesaret edemedim bu halimle gitmeye yorucu oluyor çünkü orası ..
Olabilir cnm.haklısın ebe doğurtuoYa normalde bile girmiyo ki bazilari. Ebe dogurtmuyo mu zaten:) benm ebe yaptrtti en son dr 5 dkda kafayi cikardi dikti gitti. Acaba amelyt gibi oldgndan para mi aliyolar. Nedenini bende merak ediyrm valla
Bşrde cnm nelere para vermiyorz ki allah aşkına,kebap olmuş 25 tl yanına çorbası içeceği dersen kişi başı 35 tl ailecek dışarda yiyelim desen 100 e yakın bırakıp çıkıoaun,biz oğlana değişiklik olsun die ayda birKumaşı kendim aldım içine koyacağım elyafıda üstündeki ayıcık ve kurdaleleri aldım tuhafiyeden ..arkadşımın atolyesi var imalat tekstil orda diktirdim yastığı ve fiyongu sonra evde o süsleri yaptım ..yıldız pleksiyide eşimin arkadşı var istoçta süsçü o yaptırdı ücretsiz sağolsun bende süsledim evde :) baya uyguna gelmiş oldu ..bu şekilde imkanım olmasaydı okadar paralar verip almazdım zaten :) ben birşey alırkende çık araştıırım en uygunu bulurum genelde ..ben süsleri kumaşı bakırköyden aldım aslında eminönüne gidebilseydim neler alırdımda cesaret edemedim bu halimle gitmeye yorucu oluyor çünkü orası ..
Cok kotuydum sabah saatlerce gecmedi banyo yaptim hazirlandim nolur nolmaz diyeSaskinAnne ağrıların nasıl oldu? Yazmamışsın saatlerdir, bir sıkıntı yoktur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?