2018 Ekim Anneleri

Amiinn inşallah canım sen nasılsın kontrolün ne zaman
Ben iyiyim cnm artık işten de ayrıldım. Evde dinleniyorum hem de eksiklerimi tamamlıyorum. Pazartesi kontrolüm var . Hem ıstırat raporu alacağım hem de rutin kontrolüm var. Benim bebeğim yan pozisyonda daha aşağıya inmedi doktor aşagıya inmesini bekleriz dedi bu haftalarda .Bakalım inş haftaya normal pozisyonda olur

Doğururum dimi :))) şimdi kk den pozitif doğum hikayeleri okuyup kendimi gaza getiriyordum bende :))) inşallah kısa ve kolay olur bende oraya yazarım hikayemi .. sağol canım
InsaAllah hersy yolunda gider ve olur sende yazarsn. Hiiic dusunme zamani gelince hersy norml seyrinde devam edicek zaten gibi dusun. Yoksa herkeste sezeryan ihtimali var:) saglikla olsun ins hersy

Adam daha yeni kesti bizden 3 kişiyi ya hızını mı alamadı ki acaba

Masallah minisine canim.
Babanada gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah.
Bizde durum sakin,cumayi beklemedeyiz,son nst kontrolum var pazartesi.Bu kadar :)
Sagol canim :) peki son nst kontrolunden sonra nasil olacak

Akşam eşimde diyo taktı bu seni kesecek :)) bende de biraz inat var gerçi diyo böyle daha hayırlı oldu inadından normal diye diretirsin sen şimdi :)))
Sana inat dogurucam hihhh:)))
Ya bu cati muaynesiyle acilma icin muayene ayni mi? Netten baktim farki yok gibi. Ama benm dr hic catin soyle boyle dememisti. Ahaha dunyadan haberim yok. Sadece acilman soyle der o kadar.

Sana inat dogurucam hihhh:)))
Ya bu cati muaynesiyle acilma icin muayene ayni mi? Netten baktim farki yok gibi. Ama benm dr hic catin soyle boyle dememisti. Ahaha dunyadan haberim yok. Sadece acilman soyle der o kadar.
Aynıymış bende yeni öğrendim bi ara sancım var sanmıştım acile gidince ebe bakmıştı :) doğum kanalı müsait mi ya da açıklık var mı diye bakılan muayene ikiside aynıymış :)))

Aynıymış bende yeni öğrendim bi ara sancım var sanmıştım acile gidince ebe bakmıştı :) doğum kanalı müsait mi ya da açıklık var mı diye bakılan muayene ikiside aynıymış :)))
Hee anladimmm. Tamm o zamn :) ben bidaha 40da olurum dogurmazsam tabi.

Sagol canim :) peki son nst kontrolunden sonra nasil olacak

Normalde gitmeyecektim canim cuma dogum nasipse o gun gidecektim.
Ama dun biraz sikintili cikti nst,birakmadi doktor,bisyler yedim ictim yine girdik.Biraz daha iyi cikinca birakti ama farkli bisy hissedersen gel,pazarteside yine de gel nstye bi bakalim riske atmayalim dedi.

İnşallah bende sancılar başlayınca panik yapmadan evde durup açılmamı bekleyebilirim yoksa burda zırt pırt kontrol ediyorlarmış açıldı mı ne kadar açıldı diye

O muayenelerin acilmayada katkisi oluyor canim.Önyargılı davranma sen yine de :)
Insallah gönlüne göre olsun❤

O muayenelerin acilmayada katkisi oluyor canim.Önyargılı davranma sen yine de :)
Insallah gönlüne göre olsun❤
Bu çatı muayenesine direkt ön yargılı başladım yine her zamanki ondan bundan duyduklarımdan dolayı bir kere oldum çok kısa abartılacak bir şey de değildi ama nedense hala geriyor beni

Ayni stresi ben de yaşamıştım Akşdm olunca hareketlenmişti bazen tembellikleri tutuyor sanki..evet yerleri daraldı bizim de iki haftamız kaldı sağlıkla gelsinler inşallah biraz olsun rahat edelim

Hareketlerinde azalma mi gördü acaba canim Allah esirgesin saglikla kucagina al insallah

İnşallah bende sancılar başlayınca panik yapmadan evde durup açılmamı bekleyebilirim yoksa burda zırt pırt kontrol ediyorlarmış açıldı mı ne kadar açıldı diye

Yasamadan tabiki bilemeyiz ama ben sancilar duzene oturmadan hastaneye gitmeyi dusunmuyorum. Doktorumda ayni seyi soyledi, sancilarin basladiginda dusunu al son hazirliklarini yap ve 5 dk da 1 olmasini bekle oyle gel hastaneye burada durup psikolojini bozma hic dedi. Tabi sancidan once su gelirse beklemeden gidecegiz sanirim.

Bu çatı muayenesine direkt ön yargılı başladım yine her zamanki ondan bundan duyduklarımdan dolayı bir kere oldum çok kısa abartılacak bir şey de değildi ama nedense hala geriyor beni

Cati muayenesi gercekten anlatildigi gibi degilmis bende cok tedirgin olmustum zaten o masa basli basina bir gerginlik ama 2 sn surdu surmedi..son kontrolumde bebegin hareketlerinde azalma olacagini ama gozle gorulur bir azalma oldugunda ancak gelmemi soylemisti dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…