2018 Ekim Anneleri

Iyiyim canim
Hem karnimdan hem alttan baktilar acilma yokmus sukur
Ama benim halen sancim var

Uykusuzluk icin napiyosunuz kizlar.bese altiya kadar donuyorum gun icindede salak gibi dolasiyorum unutkanlik hat sahfada(
Ya ben bu gece uykusuzluğuda geçtim ne oturabildim ne yatabildim nefesim kesiliyo sanki yatınca birde sırtım belim ağrıyor aynı zamanda göğsüme doğru batmalar var çok feciii bu gece uykudan ziyade yatamıyorumda

Canım ben hamilelikte her türlü muayeneyi oldum alttan bişey olmuyor

Elimde poşet ve kurdela var sizce küçük lokum olanı mı büyük tek olanı mı yapayım ? Bu arada uyku yoksa uğraş var en azından batmalara ağrılara iyi geliyor :)

Ben de hizmette doğum yapmayı düşünüyorum dün fiyat bilgisi için aradım epidural sezaryen doktor hariç 2950 dediler siz fiyat bilgisini ne zaman aldınız

Hatta hizmet hastanesini düşünenler için aldığım fiyat bilgilerini de yazayım fikir olsun (doktor hariç)
Normal 1500
Ep normal 2250
Sezaryen 2750
Ep sezaryen 2950

Geçmiş olsun canım.Sen sancılarının sıklığını ve türünü takip etmeye devam et ama dinlenince geçer muhtemelen açılmada yoksa.(tabi dinlenebilirsen)
Sabahki geçmemişti birazda evham yaogkm onunda etkisi oldu sanırım sagolasin canim

Ben yine de doktor tavsiyesi almani oneririm.Herkesin elide bir olmuyor cerrahide basli basina bir is canim.

Burundsn derin bir nefes Alıp içinde 6-7 Sn tutuyorsun tuttuğun Sürenin iki kati kadar sürede de ağızdan üflüyorsun.Pelvis kaslarını gevşetiyor.Aynı şeyden bahsediyoruz gibi

Aynen bunda gogsun sisiyor.
Ileri safhalarda karin nefesi aliyoraun,tutarak olan o da

Evet öyle tabiki kızımdada kendim yapmıştım duruyor hala kapı süsüde defteride ..şimdide çok süslü bir oda olsun istemedim sadeve bunları yaptım erkek olacağı için ..ama çok uçuk fiyatlarda var öalesef isteyince yapılabiliyor çok zor değil yani ..

Evet veriyoux tabiki gıda özellikle ama ben her konuda genelde böyleyimdir yani iyice araştırırım öyle alırım ikinci el de alırım satarım onu yenilerim bir şekilde seviyorum biraZda uğraşmayı :) var diye boşa harcAmakta bana anlamsız geliyor..

Ben de hizmette doğum yapmayı düşünüyorum dün fiyat bilgisi için aradım epidural sezaryen doktor hariç 2950 dediler siz fiyat bilgisini ne zaman aldınız
Aiz direk aradığınız için olabilir beniö doktorum anlaşmalı hastajanesi orası 15yıldır falan yaklaşık yani daha öncede orada çalışıyordu zaten bize daha indirimlidir muhtemelen diye düşünüyorum ..yeni aldım geçen hafta

Sabahki geçmemişti birazda evham yaogkm onunda etkisi oldu sanırım sagolasin canim
Çok geçmiş olaun canım

İlk haftalarda da yapıyorlar, bence de olmaz bir zararı. Umarım dinlenince geçer.

Ben küçükleri beğendim sanki :)

İlk haftalarda da yapıyorlar, bence de olmaz bir zararı. Umarım dinlenince geçer.

Ben küçükleri beğendim sanki :)
Sürekli bana agri tarif ediyorlar anlamiyorum bu yalanci sanci gercegi daha duzenli olur dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…