2018 Ekim Anneleri

Bir de bu ara çok halsiz uyuşuğum yürüyüşe çıkamıyorum apartmanda merdiven inip çıksam sıkıntı olur mu ? Çömelme hareketine başlasam mı ? Hurma yesem mi :)

Halsizlik ve uyusukluk bence agirligimizdan. Dun evde birkac basit is yaptim toz almak balkon yikamak camasir asmak gibi ki agir kaldirmadan belim koptu bence onumuzde tasiyoruz ya agirligimiz belimize yansiyor. Yuruyuse bende cikamadim daha haftasonu insallah. Cok yuruyuncede bebek baski yapiyo kemiklerime. Merdiven inip cikiyorum ama hurmayada baslayacagim.

Ben de kahve ve sigarayı cok ozledim ama başlayacağım ilk fırsatta doğduktan sonra senin gibi diyemiyorum

Hamileyken ve emzirirken sigara kullanan bir arkadasim var, cocugu 2 yasina yakinladi ve hastaliktan basini kaldiramiyorlar. Dun ogrendim ki yine hasta olmus. Bagisiklik denen bir sey yok etrafimda onun kadar sık hasta olan bebek gormedim. Bari emzirme doneminde de icmeseniz dayansaniz..

Degisik gelebilir ama benimde en cok ozledigim sey gerinmek
İlk zamanlar yukari uzanma derlerdi e gerinmekte bi anlamda uzanmak oldugundan yapamadim simdide gobek izin vermiyor hemen kemiklerim agriyor zaten sirt ustu yatamiyorum artik

Evet benim bel fıtığım var zaten evin içide inşaat halinde tadilat işi başladı 2 gündür bir şeyler yapacağım ama çok zorlanıyorum hem elimin uyuşukluğu izin vermiyor hem ev çok karışık ruhum daraldı bari bende merdiven inip çıkayım en azından açıklık falan olur belki

İlk zamanlar yukari uzanma derlerdi e gerinmekte bi anlamda uzanmak oldugundan yapamadim simdide gobek izin vermiyor hemen kemiklerim agriyor zaten sirt ustu yatamiyorum artik
Hahaha hepimiz hemen hemen aynı şeyleri özlemişiz aslında ama çok şükür bunları yaşamak çok güzel şikayet gibi olmuyordur inşallah ahlanıp vahlandığımız zamanlar çünkü ben ve benim gibi anne olmayı bekleyenler var şükürler olsun nasip oldu Allahım isteyen herkese nasip etsin bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bitirdik çok az kaldı

Ben de hafta sonları çok açık çayla kahvaltı yapıyorum. Ara sıra da kahve içiyorum. İlk aylar içmedim sadece. Bir de kahve yaparken kahvesini az koyuyorum

Kızlar ben hala pijama takımı alamadım. Sizce kısa kollu mu alayım uzun kollu mu. Konya serin olur ekimde ama karar veremedim bir türlü

Kızlar ben hala pijama takımı alamadım. Sizce kısa kollu mu alayım uzun kollu mu. Konya serin olur ekimde ama karar veremedim bir türlü
Iki tane alacaksan bir uzun bir kisa kollu al. Belki damar yolu acmak kan almak gerekir. Ya da kollari bol uzun alabilirsin.

Ben bir pijama bir gecelik aldım ikisi de kısa kollu yeter inşallah.Hastane sıcak olur diye uzun kol almadım

Canim ben bi tane kisa bi tane uzun kol bir tane de üçlü takim aldim
Kisa kolluyu enderden aldim cok super bisi değil onu hemen cikinca giydirin dedim leke falan olursa ona olsun diye. Digerlerini saray çarşısının arkasindan aldim. Birde geceligim var onu da goturecegim yanimda zaten bir gece yatacagiz ben biraz abarttim

InsaAllah. Normlde hep deriz ya Allah iyi insanlarla karsilastrsin diye:) her konuda oyle gerckten. Rabbm gercktn insan olanlarla karsilastrsin

Nolur bana nefes almakta zorluk cekiyoruz nefesimiz gidiyor bizimde deyin

Sanirim panik atagim hortladi cok kotuyum hamilelik mi o mu bilemiyorum
Bende çekiyorum ama çok zorlamıyor henüz doktoruna danışabilrisin sprey vb ürünler veriyor sanıyrum ..

Benim en çok özlediğim şey kahvaltılarda Çay içmek :) uzun zaman oldu kahvaltıda Çay içmeyeli :)
Ben içiyorum çay hergün değil ama ..doktorum içebilirsin demişti hatta günde birkaç bardak içebişirsin demişti aylr öncesinde :) demirim baya yükseklerde benim hemde ona rağmen ..

Degisik degil bence:)) bazen tam basliyrm sonra kasilip kalcam diye birakyrm:)))

Sali gunu benim kontrol bakalim bu kadar in cik bi faydasi oldu mu..
Tadilat normal zamanda bile cok zor Allah kolaylik versin :)

Iki tane alacaksan bir uzun bir kisa kollu al. Belki damar yolu acmak kan almak gerekir. Ya da kollari bol uzun alabilirsin.
Ben bir pijama bir gecelik aldım ikisi de kısa kollu yeter inşallah.Hastane sıcak olur diye uzun kol almadım
Teşekkürler. Ben de geceliği uzun kollu almıştım en iyisi pijamayı kısa kollu alayım

Afiyet olsun canım.Benim de demirim normal aslında ama yine de dikkat ediyorum.Çay ile yediğim Şeyler Boşa gidiyormuş gibi geliyo.Neyse ki az kaldı :)

Ben gece yatarken çok geriniyordum uyku sırasında.Hamileliğin Başlarında da farkında olmadan gerindiğim oldu.İlk Başlarda rahimde Oluşan kanama alanı acaba o gerinmeler Yüzünden mi oluştu diye geliyo aklıma hep çünkü karnım da geriliyordu o Sırada

Ben de başlarda gerindim uyanınca farkında olmadan. Ben de de kanama oldu ilgisi olabilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…