Tabi çok tüketmemek gerek ama boşa gittiğini sanmıyorum gelişimide 10gün önde şuan :) zaten öyle olsa doktorumda içebilirsin demezdi sanıyorum ..ama ilk 6ay falan hiç içmedim bende ..Afiyet olsun canım.Benim de demirim normal aslında ama yine de dikkat ediyorum.Çay ile yediğim Şeyler Boşa gidiyormuş gibi geliyo.Neyse ki az kaldı :)
Sağol canım. Ama içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi olur. İnsallah bir hafta risk aldığıma değer acil birşey olmaz, normal doğum riskli çünkü. Haftaya 38+3 oluruz. Sen kaçıncı haftada olacaksın?Sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim Maşallah canım :) sen ileri tarihe atmak istiyorsun ben doktor ertelemese diye geçiriyorum içimden:) çok sabırsızım ben yaaaa
Seninle günlerimiz çok yakın canım ciğer problemi olurmuymus bu hafta? Bilmiyordum.Cok iyi benimkide 28 ini gorurse ciger problemi olmaz dedi haftaya persembe bakicak cumaya alicak ins.
Kızlar fikir danışcam
İlk çocugumda kanguru kullanmadım heryere arabasıyla götürdük getirdik
Şimdi bunda çok istiyorum kanguru, hatta markası alacağım yer bile belli
Yemek yaparken ev işi görürken bile takarım diyorum en çok bu sebepten istiyorum iki çocuklu olunca
Ama kafama takılan sezeryanlıyken nasıl takıcam onu ben,
Nette görüyorum doğurur doğurmaz takmışlar yada 3 aylık 5 aylık falan
İç dikişler falan zarar görür mü
Yada o ağırlığı taşıyabilecekmiyim sezeryandan dolayı
Kararsız kaldım alıp almamakta
Weego All star i beğeniyorum ben cnm hepsi burada da indirime giriyor. Hastanelerde de veriyorlar çanta sorsaydin sizin hastaneye.Ortopedik bir kanguru tercih edersen sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum ama ilk üç ay için yenidogan aparatı oluyor galiba. Ben ergobaby 360 aldim, çok kişi tavsiye etti.
Ben de anne bebek bakım çantası almadım kızlar ne alacağımı şaşırdım. Geçen beğendiğim bi kaç modele nasıl zam gelmiş. Siz hangi marka aldınız nereden aldınız?
Bende babalinbaby almayı düşünüyorum oda ergonomikOrtopedik bir kanguru tercih edersen sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum ama ilk üç ay için yenidogan aparatı oluyor galiba. Ben ergobaby 360 aldim, çok kişi tavsiye etti.
Ben de anne bebek bakım çantası almadım kızlar ne alacağımı şaşırdım. Geçen beğendiğim bi kaç modele nasıl zam gelmiş. Siz hangi marka aldınız nereden aldınız?
Ben gece yatarken çok geriniyordum uyku sırasında.Hamileliğin Başlarında da farkında olmadan gerindiğim oldu.İlk Başlarda rahimde Oluşan kanama alanı acaba o gerinmeler Yüzünden mi oluştu diye geliyo aklıma hep çünkü karnım da geriliyordu o Sırada
5 çocuk yaptı cnm inanmicaksın:)) ard arda dizdi valla,aşırı bakımlıdır en güzel kaliteli türbanı paltoyu giyer dışarda evdr karyola örtüsü üstü başı hep leopardır:))seksapalitesi hat safha yani abimin ilgisini çeker demek ki maksat iş olsun diorum abartmaya biraz da atmaya bayılır cnmAsıl o yenge harbi öyle hissediyosa yazık ona ya milleti korkutmasını geçtim yazık valla kadına
Arkadaşlar kızım normalde çok hareketliydi 2 gündür çok aktif değil evde biraz tadilattan yorgunluk oluyor ondan olabilir mi yoksa hastaneye gitsem mi bilemedim oynasada hareketi hafif oluyor normalde böğrümü delerdi :)
Morel için değil cnm ya vallahi abartıyorlar prenses ki bunlr,herkes ömründe diş iltihabı ağrısı çekmiştir,onun yanından uzağından geçemez,ya da 20 lik diş ağrısı geçip gidio ya:))Hahah guzel orneklendrmissin ilk kez yasayacak olanlara guzel moral oldu. Aynen katiliyrm sana valla. Yapanda guzel becerirse bence hic sikinti yok
Çok tatlılar cnm malzemesi ne bayıldım,vitrinşn varsa koy gitsin :))
Yemek, tatlı bişeyler yiyip yat biraz hareketlenme olur o zaman. Yorulunca hareketleri azalıyor sanki bende.Arkadaşlar kızım normalde çok hareketliydi 2 gündür çok aktif değil evde biraz tadilattan yorgunluk oluyor ondan olabilir mi yoksa hastaneye gitsem mi bilemedim oynasada hareketi hafif oluyor normalde böğrümü delerdi :)
TeşekkürlerÇok tatlılar cnm malzemesi ne bayıldım,vitrinşn varsa koy gitsin :))
Cnm ben kanguru 2 yaşına kadar full kullandım 2 olunca gebe kaldım bıraktım yoksa hala da kullanılır:))eğer maddi açıdan sıkıntın yoksa ergobaby ya da cybex2go al.ben cybex2go aldım daha fazla pozisyon oluyor diye sırtına da alabiliyorsun ,ergobir tek çnden oluyor ama o da şahane.internetten bak pozisyonlara,ben evin hemen altında market var,takıyordum,2 el boş ya,hemen ne lazımsa market manavdan alıp çıkıyorum,yürüyüşe de çıkıyordum,eşim sırtına alıyor tatillerde,evde misaifirine hazırlık filan yaparkende takıyorsun bizim oğlan çok seviyordu:)Kızlar fikir danışcam
İlk çocugumda kanguru kullanmadım heryere arabasıyla götürdük getirdik
Şimdi bunda çok istiyorum kanguru, hatta markası alacağım yer bile belli
Yemek yaparken ev işi görürken bile takarım diyorum en çok bu sebepten istiyorum iki çocuklu olunca
Ama kafama takılan sezeryanlıyken nasıl takıcam onu ben,
Nette görüyorum doğurur doğurmaz takmışlar yada 3 aylık 5 aylık falan
İç dikişler falan zarar görür mü
Yada o ağırlığı taşıyabilecekmiyim sezeryandan dolayı
Kararsız kaldım alıp almamakta
eline sağlık cnm çok güsel gerçektenYemek, tatlı bişeyler yiyip yat biraz hareketlenme olur o zaman. Yorulunca hareketleri azalıyor sanki bende.
Teşekkürler
Bi iki tane kızıma hatıra için ayiricam :) Kokulu taş malzemelerim vardı evde degerlendirmis oldum böylece.
Bi inceliyim tesekkür ederimCnm ben kanguru 2 yaşına kadar full kullandım 2 olunca gebe kaldım bıraktım yoksa hala da kullanılır:))eğer maddi açıdan sıkıntın yoksa ergobaby ya da cybex2go al.ben cybex2go aldım daha fazla pozisyon oluyor diye sırtına da alabiliyorsun ,ergobir tek çnden oluyor ama o da şahane.internetten bak pozisyonlara,ben evin hemen altında market var,takıyordum,2 el boş ya,hemen ne lazımsa market manavdan alıp çıkıyorum,yürüyüşe de çıkıyordum,eşim sırtına alıyor tatillerde,evde misaifirine hazırlık filan yaparkende takıyorsun bizim oğlan çok seviyordu:)
Kızlar ben hala pijama takımı alamadım. Sizce kısa kollu mu alayım uzun kollu mu. Konya serin olur ekimde ama karar veremedim bir türlü
ben hiç almadim. sadece 2 gecelik aldim. yarim ve 0 kollu..Kızlar ben hala pijama takımı alamadım. Sizce kısa kollu mu alayım uzun kollu mu. Konya serin olur ekimde ama karar veremedim bir türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?