- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Canım ben normal düşünüyorum inşallah olası doğum tarihim 10 ekim tabi ne zaman ne olur bilemiyorum :) erkende olsa iyi olur sanki 2 gündür hem ellerim çok kötü hem bel fıtığım var o azdı ayağımı bastırmıyor çok ağrı yapmaya başladı Allahtan şimdiye kadar sıkıntı olmadı fıtığım ama sanırım artık zorlayacak son zaman patlak vermeye başladım her yerden :)Sizin dogum da 1 ekimmi
Ne kadar kalsa o kadar iyi tabiki biliyorum.Sıkıntısız bir şekilde alırsın inşallah kucağına.Bana doktor Eylül'ün sonu dedi ama gün vermedi Yarıj verecek.En geç cuma ya da Cumartesi olur 38+0 ya da 38+1 yaniSağol canım. Ama içerde ne kadar kalırlarsa o kadar iyi olur. İnsallah bir hafta risk aldığıma değer acil birşey olmaz, normal doğum riskli çünkü. Haftaya 38+3 oluruz. Sen kaçıncı haftada olacaksın?
Ben yukardan bişey alma konusunda hiç kısıtlamadım kendimi sandalyeye çıkmak daha tehlikeli geldi hepİsin tibbi boyutunu hic arastirmadim sahsen ama gerinmekten cekiniyordum sanki yukaridan bir sey alir gibi
Yarin inşallah 37+0 oluyorum ben37 olan varmi kizlar son 1 hafta heyecan dorukta
Benim de son Günler'de çok kaşınıyor jel sürüp masaj yapıyorum 5 dk içinde geçiyokizlar ya 37+1 im şuan ve gobegim feci kaşınmaya başladı
Oyyyy yaramış kuzuya[/QUOTE
Çaylar yaradı
Senin doğum bellimi günü?
Evet canım bebek dönmüş yolda şuanda hafif sancim çıktı nst de,çatı muayenesi yapmadi haftaya tekrar gidicem hakkimizda hayırlısı,bebisim 2.700gr olmus 48 cm boyu senin fistik kizin ne kadar olmusMelegimm_2 canım dr kontrolün nasıl geçti ne dedi dr. Dönmüş mü bebeğin
Dr.prof ve 38 i bitirmeden suyum patlamadigi kordon dolanmradigi surece ciger gelisimini bekliycem dedi ben 18.09.2018 olsun cok istedim dr.28 i daha iyi dedi bir hafta var heyecandan olucem resmenSeninle günlerimiz çok yakın canım ciğer problemi olurmuymus bu hafta? Bilmiyordum.
37 olan varmi kizlar son 1 hafta heyecan dorukta
Ne kadar kalsa o kadar iyi tabiki biliyorum.Sıkıntısız bir şekilde alırsın inşallah kucağına.Bana doktor Eylül'ün sonu dedi ama gün vermedi Yarıj verecek.En geç cuma ya da Cumartesi olur 38+0 ya da 38+1 yani
Ben bymecitpijama sitesinden lohusa seti aldim gecelik uzun kollu pijama takimi sabahlik terlik ve sac banti 235 tl piyasada 300 den fazlaydi malum onumuz kis sezeryan dogum icin gecelik sart sonraki gunde pijama daha rahat olur diye dusundumben hiç almadim. sadece 2 gecelik aldim. yarim ve 0 kollu..
Ben yukardan bişey alma konusunda hiç kısıtlamadım kendimi sandalyeye çıkmak daha tehlikeli geldi hep
Canım ben normal düşünüyorum inşallah olası doğum tarihim 10 ekim tabi ne zaman ne olur bilemiyorum :) erkende olsa iyi olur sanki 2 gündür hem ellerim çok kötü hem bel fıtığım var o azdı ayağımı bastırmıyor çok ağrı yapmaya başladı Allahtan şimdiye kadar sıkıntı olmadı fıtığım ama sanırım artık zorlayacak son zaman patlak vermeye başladım her yerden :)
Hayirli ugurlu olsun simdiden gozunaydin cnm darisi bizlere dua etmeyi unutma bende 24-28 arasi hangi gun gelirse artik beklemedeyim suyun gelmedigi surece bekle dedi dr.m38+1 eylul annesi oluyorum 25 eylul sezaryen tarihi verdi doktorum son 5 gun
Hayirli ugurlu olsun simdiden gozunaydin cnm darisi bizlere dua etmeyi unutma bende 24-28 arasi hangi gun gelirse artik beklemedeyim suyun gelmedigi surece bekle dedi dr.m
Gözün aydın kuzum :) 2800 gr 49 cm di pazartesi günü haftaya bende tekrar gidicem inşallah herşey yolunda giderEvet canım bebek dönmüş yolda şuanda hafif sancim çıktı nst de,çatı muayenesi yapmadi haftaya tekrar gidicem hakkimizda hayırlısı,bebisim 2.700gr olmus 48 cm boyu senin fistik kizin ne kadar olmus
Ben az icmeyi planlıyorum kahvaltıdan sonra iki tane sonra aksam yemeğinden sonra iki tane bide gece belki... Kimisi bırakınca daha mutlu huzurlu oluyor ben oyle değilim hamilelikte bile cok zorlandığım oldu sigara içememek beni psikolojik olarak iyilik haline sokamıyor o yüzden belirli ölcülerde icceğimi düsünüyorumSoyle kahvaltiyi yapip ustune sabah kahvesi ohhh misss ama bir daha birakamam hem de gorumcemi bile istemiyorum sigara içtiği icin bilerek kizimi riske atamam sanirim
Hamile kalmadan once bıraktım ben vr hamileliğim boyunca henüz hiç içmedim doğumdan sonra da az içmeyi planlıyorum sigara içememek beni psikolojik olarak tam iyilik haline sokamıyor o yüzden belirli ölcülerde icceğimi düsünüyorumHamileyken ve emzirirken sigara kullanan bir arkadasim var, cocugu 2 yasina yakinladi ve hastaliktan basini kaldiramiyorlar. Dun ogrendim ki yine hasta olmus. Bagisiklik denen bir sey yok etrafimda onun kadar sık hasta olan bebek gormedim. Bari emzirme doneminde de icmeseniz dayansaniz..
Sezeryan gunu bekliyorum her hafta dr.dayim ama sanci cikmiyor acilma fln yok git yat deyip gonderiyor 28 ine kadar bekleyecegiz ani bir sey olmazsaGunlerimiz ayni sizinle 37+5 siniz sanirim :)
Normalimi bekliyorsunuz sizde
Hamile kalmadan once bıraktım ben vr hamileliğim boyunca henüz hiç içmedim doğumdan sonra da az içmeyi planlıyorum sigara içememek beni psikolojik olarak tam iyilik haline sokamıyor o yüzden belirli ölcülerde icceğimi düsünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?