- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
kanguru 3-4 aylik olduktan sonra öneriliyor genelde. sling bakin istersenizKızlar fikir danışcam
İlk çocugumda kanguru kullanmadım heryere arabasıyla götürdük getirdik
Şimdi bunda çok istiyorum kanguru, hatta markası alacağım yer bile belli
Yemek yaparken ev işi görürken bile takarım diyorum en çok bu sebepten istiyorum iki çocuklu olunca
Ama kafama takılan sezeryanlıyken nasıl takıcam onu ben,
Nette görüyorum doğurur doğurmaz takmışlar yada 3 aylık 5 aylık falan
İç dikişler falan zarar görür mü
Yada o ağırlığı taşıyabilecekmiyim sezeryandan dolayı
Kararsız kaldım alıp almamakta
Onuda inceliymkanguru 3-4 aylik olduktan sonra öneriliyor genelde. sling bakin isterseniz
sirt cantasi mantıklı ilk donemler deniyor. hem canta hem cocuk taşımak zor oluyormus. yürüyene kadar sirt cantasi olsun deniyor genelde.Ortopedik bir kanguru tercih edersen sıkıntı yaşayacağını zannetmiyorum ama ilk üç ay için yenidogan aparatı oluyor galiba. Ben ergobaby 360 aldim, çok kişi tavsiye etti.
Ben de anne bebek bakım çantası almadım kızlar ne alacağımı şaşırdım. Geçen beğendiğim bi kaç modele nasıl zam gelmiş. Siz hangi marka aldınız nereden aldınız?
sling de neko marka düşünüyorumOnuda inceliym
Bende neko switch alacagim bi ara yoktu gelecekti ama bakmadim da hicsling de neko marka düşünüyorum
Gecen bendede oldu aynisi canim sonra hareketlenmisti ertesi gunu yinede gorun sen.bir gunleri bir gunune uymuyor bebislerinMuayenemi yarın akşama çektim kızlar çünkü sabahtan beri oturdum dinliyorum eski hareketlenme yok su içincede çok oynardı tatlıda yedim solada yattım sağada yattım yok yani bi kıpırtı olup duruyor .. görünmekte fayda var ..
Benimde ilk defa olunca şaşırdım normalse bile görünmek en doğrusu içim rahat eder stres yaptım böyleGecen bendede oldu aynisi canim sonra hareketlenmisti ertesi gunu yinede gorun sen.bir gunleri bir gunune uymuyor bebislerin
Hay maşallah5 çocuk yaptı cnm inanmicaksın:)) ard arda dizdi valla,aşırı bakımlıdır en güzel kaliteli türbanı paltoyu giyer dışarda evdr karyola örtüsü üstü başı hep leopardır:))seksapalitesi hat safha yani abimin ilgisini çeker demek ki maksat iş olsun diorum abartmaya biraz da atmaya bayılır cnm
Bana çok mantıklı geliyoBen de başlarda gerindim uyanınca farkında olmadan. Ben de de kanama oldu ilgisi olabilir diye düşünüyorum
34+2Çok heyecanlı
Ben varım 37+2 :)37 olan varmi kizlar son 1 hafta heyecan dorukta
Sizin dogum da 1 ekimmiBen varım 37+2 :)
Oyyyy yaramış kuzuyaTabi çok tüketmemek gerek ama boşa gittiğini sanmıyorum gelişimide 10gün önde şuan :) zaten öyle olsa doktorumda içebilirsin demezdi sanıyorum ..ama ilk 6ay falan hiç içmedim bende ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?