2018 Ekim Anneleri

Sezeryan gunu bekliyorum her hafta dr.dayim ama sanci cikmiyor acilma fln yok git yat deyip gonderiyor 28 ine kadar bekleyecegiz ani bir sey olmazsa

Dogru hatirladim sizin bebis iriydi bu yuzden sezeryandi sanirim. Hayirlisi olur insallah bebekler karar verecek artik hangi gun geleceklerine :) bakalim bende nasil olucak ilk gebelik ara ara adet sancilarim oluyor ama ustunde durmuyorum

Dogru hatirladim sizin bebis iriydi bu yuzden sezeryandi sanirim. Hayirlisi olur insallah bebekler karar verecek artik hangi gun geleceklerine :) bakalim bende nasil olucak ilk gebelik ara ara adet sancilarim oluyor ama ustunde durmuyorum
Evt bebek iri ve kan civiltici igne kullaniyorum daha onceki pihtilasmadan dolayi olunce sezeryani sectim direkt.

Kizlar hastane çantasıni tamamladim anakucaginida kutusundan cikardim bel destegi almistim sevi bebenin ama takmayi beceremedim oturmadi sanki çünkü anakucagindada destegimsi pedler var içinde yapabilen varsa bir resim atabilir mi

Hayir canim sismesede bisy farketmez.
Benim de suan buyuklugunde bi degisiklik yok,cok az dolgun gb.
Ama asıl süt doldukca buyuyor emzirme doneminde yani
Çok haklisin bn böyle olacağını hiç düşünmezdim. Göğüslerim süt geleceği zaman kocaman oldu.hem çok sıcaktı hemde sızlıyordu resmen. Şimdide süt dolduğunda büyüyor emince bebek küçülüyor. Cok ilginç

Akşamları Bisküvi ya da tatlıyla Çay kaçamağını ben de Yaptım bikaç defa :))) ancak bu kadar oluyo
Kızlar doğumdan sonrada çay ve kahve sınırlı hem bebeğin demir gibi fln rezervleri dolduğu için hemde eğer hamilelikte içmediysek sütten bebeğe geçip bebekte alışkın olmadığı için çarpıntı yapabiliyormuş yada huzursuzluk uykusuzluk. Bu yüzden ben hala içmiyorum.

Bbm bebiş 1 eylülde doğdu. Şu anda korse desteginile çok rahat herşeyi yapabiliyorum. Ama korseyi çıkardığım zaman dikiş yerlerim aciyor.hareketlerim kısıtlı. Taşıyabilirsin bebeğini korse desteği ile. Ama tabiki ilk haftalardan sonra yani dikişlerin alındıktan sonra sıkıntı yaşamazsın ağrılar büyük ölçüde bitiyor. Ama emzirirken eğildigin için sırt ağrıları daha şiddetli oluyor

Bende 29.haftaya kadar kendimi hicbir konuda kisitlamadim zararli yiyecekler disinda ama 29.haftadan sonra serviks kisaligi basladi ve yavasladim yoksa belirli kurallar yasaklar getirmedim acikcasi kendime Allaha emanetler dedim
Bir takım Sıkıntılar yaşamış olsak da buralara gelebildik çok çok şükür

Cnm ben yemeklerden sonra taze demlenmiş normal bir bardak güsel çay kesinlikle süt yapıyor,artırıryor deneyin görğn,çocuk dotırum bir zararı yok iç dedi .kahveyi sormadım

Bir takım Sıkıntılar yaşamış olsak da buralara gelebildik çok çok şükür
Hele senin ne sıkıntılı gecti ilk zamanlarin canim. Ama herseyi ile guzel günlerdi umut oldukca hayat guzellesiyor.
Esime dedim gel bak oynuyor diye bi daha bulamazsin dedim dogunca sevwrim insaallah dedi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…