Sezeryan gunu bekliyorum her hafta dr.dayim ama sanci cikmiyor acilma fln yok git yat deyip gonderiyor 28 ine kadar bekleyecegiz ani bir sey olmazsa
Evt bebek iri ve kan civiltici igne kullaniyorum daha onceki pihtilasmadan dolayi olunce sezeryani sectim direkt.Dogru hatirladim sizin bebis iriydi bu yuzden sezeryandi sanirim. Hayirlisi olur insallah bebekler karar verecek artik hangi gun geleceklerine :) bakalim bende nasil olucak ilk gebelik ara ara adet sancilarim oluyor ama ustunde durmuyorum
Evt bebek iri ve kan civiltici igne kullaniyorum daha onceki pihtilasmadan dolayi olunce sezeryani sectim direkt.
Çok haklisin bn böyle olacağını hiç düşünmezdim. Göğüslerim süt geleceği zaman kocaman oldu.hem çok sıcaktı hemde sızlıyordu resmen. Şimdide süt dolduğunda büyüyor emince bebek küçülüyor. Cok ilginçHayir canim sismesede bisy farketmez.
Benim de suan buyuklugunde bi degisiklik yok,cok az dolgun gb.
Ama asıl süt doldukca buyuyor emzirme doneminde yani
Cnn bende bastırmadılarBu müdahaleye göre degisiyor.Her zaman yapilmiyor canim.Doktorundan bilgi alabilirsin.
Kızlar doğumdan sonrada çay ve kahve sınırlı hem bebeğin demir gibi fln rezervleri dolduğu için hemde eğer hamilelikte içmediysek sütten bebeğe geçip bebekte alışkın olmadığı için çarpıntı yapabiliyormuş yada huzursuzluk uykusuzluk. Bu yüzden ben hala içmiyorum.Akşamları Bisküvi ya da tatlıyla Çay kaçamağını ben de Yaptım bikaç defa :))) ancak bu kadar oluyo
Bbm bebiş 1 eylülde doğdu. Şu anda korse desteginile çok rahat herşeyi yapabiliyorum. Ama korseyi çıkardığım zaman dikiş yerlerim aciyor.hareketlerim kısıtlı. Taşıyabilirsin bebeğini korse desteği ile. Ama tabiki ilk haftalardan sonra yani dikişlerin alındıktan sonra sıkıntı yaşamazsın ağrılar büyük ölçüde bitiyor. Ama emzirirken eğildigin için sırt ağrıları daha şiddetli oluyorKızlar fikir danışcam
İlk çocugumda kanguru kullanmadım heryere arabasıyla götürdük getirdik
Şimdi bunda çok istiyorum kanguru, hatta markası alacağım yer bile belli
Yemek yaparken ev işi görürken bile takarım diyorum en çok bu sebepten istiyorum iki çocuklu olunca
Ama kafama takılan sezeryanlıyken nasıl takıcam onu ben,
Nette görüyorum doğurur doğurmaz takmışlar yada 3 aylık 5 aylık falan
İç dikişler falan zarar görür mü
Yada o ağırlığı taşıyabilecekmiyim sezeryandan dolayı
Kararsız kaldım alıp almamakta
Evet sezeryan olacak kısmetse canım,kendi tercihimSezeryan miydi sizin kusura bakmayin siz yaZmis ben kacirmis olabilirim
Bir takım Sıkıntılar yaşamış olsak da buralara gelebildik çok çok şükürBende 29.haftaya kadar kendimi hicbir konuda kisitlamadim zararli yiyecekler disinda ama 29.haftadan sonra serviks kisaligi basladi ve yavasladim yoksa belirli kurallar yasaklar getirmedim acikcasi kendime Allaha emanetler dedim
Senin sezeryan mi olmuştu csnımCnn bende bastırmadılar
Ben varım canım 20 eylül tam 37+0 oldum. Geriye sayım başladı bizde son 10 gün. Nasipse öncesinde gelmeye çalışmazsa eğer 1 ekimde doğum37 olan varmi kizlar son 1 hafta heyecan dorukta
Bebegin yatagini hazirladinmi cNim?biz kurmadik yatagi hafta sonu kurariz dedik acelemi ediyoruz acabaBen varım canım 20 eylül tam 37+0 oldum. Geriye sayım başladı bizde son 10 gün. Nasipse öncesinde gelmeye çalışmazsa eğer 1 ekimde doğum
Hamilelikten çok emzirirken daha zararlı diye biliyorum ben sigaranın, bir araştırın isterseniz.Ben de kahve ve sigarayı cok ozledimama başlayacağım ilk fırsatta doğduktan sonra senin gibi diyemiyorum
Cnm ben yemeklerden sonra taze demlenmiş normal bir bardak güsel çay kesinlikle süt yapıyor,artırıryor deneyin görğn,çocuk dotırum bir zararı yok iç dedi .kahveyi sormadımKızlar doğumdan sonrada çay ve kahve sınırlı hem bebeğin demir gibi fln rezervleri dolduğu için hemde eğer hamilelikte içmediysek sütten bebeğe geçip bebekte alışkın olmadığı için çarpıntı yapabiliyormuş yada huzursuzluk uykusuzluk. Bu yüzden ben hala içmiyorum.
Hele senin ne sıkıntılı gecti ilk zamanlarin canim. Ama herseyi ile guzel günlerdi umut oldukca hayat guzellesiyor.Bir takım Sıkıntılar yaşamış olsak da buralara gelebildik çok çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?