2018 Ekim Anneleri

Bebegin yatagini hazirladinmi cNim?biz kurmadik yatagi hafta sonu kurariz dedik acelemi ediyoruz acaba
Ben de daha kurmadım canım hafta içinde düşünüyorum ama bilmiyorum ki çok mu geç olur? Ya kurunca da ister istemez toz oluyor gezindikçe odada o yüzden erteliyorum zaten yatak çarşaf hepsi hazır park yatak olduğundan en fazla 10 dk mızı alıyor bebek doğduğunda bile olur yani çabucak

Dogru diyosun canim kurunca bide toz olacak en iyisi 2 gun kala falan ay gelsin artik valla dayanamiyorum cok uzun surdu hamilelik

Çay konusunda ilk bebekte ben baya baya sınırlandırmıştım kendimi hem kan değerlerim düşüktü hem de zararı olursa diye şimdi hiç sınırlamadım demir de hemoglobin de maşallah gayet iyi. Bir şeyleri kendime yasak olarak koyunca daha cazip geliyor yapasım geliyor o yüzden kendi kendime yasaklama işine hiç girmedim hiç içmesem günde 4-5 çay bardapı içiyorum açık

Park yataklar çok gğsel kızlar,oğlum yazın doğdu,serin gölge odada kalıyorduk,kışın odamıza geçtik odamızda bşle bir o taraf bşr bu taraf taşıdık,kuzenimin düğüne gittik ,çanta gibi oluyor ya götürdğm at bagaja,içinin yatağıda kalşteliyse,taşıması kolay sonra kaldırdım oğlan büyüyünxe büyğk karyola aldık,buntertrmi duruyor,kızıma kullancam,4-5-6 yaşa kdar yatar diyorlarda çocuklar büyüyor,rahat etmiyorlar.o bebek yataklarınınsa sonradan uzadığı belli oluyor.en iyisi 2-3 sene iyi bir park yatak al sonrada işte artık senelerce kullanacağı yatak alıp geçmek.

Sigara içecekseniz belki bebeği emzirmemek daha sağlıklıdır. Bu konuyu iyice araştırmışsınızdır siz. Doktorlar sigara içenlere emzirmeyi öneriyor mu?

10 dakkada kuruluyor cnmmya hsyaneden gelice açarsınız bizde çyle yaptık ve yapcaz

Hayırlısı olsun canım inşallah. belki aynı gün sezeryan oluruz seninle.

Dr.prof ve 38 i bitirmeden suyum patlamadigi kordon dolanmradigi surece ciger gelisimini bekliycem dedi ben 18.09.2018 olsun cok istedim dr.28 i daha iyi dedi bir hafta var heyecandan olucem resmen
Ne güzel ama seni Dr bekletiyo onu dinle bence. Hakkında hayırlısı olsun cnm

Ben bymecitpijama sitesinden lohusa seti aldim gecelik uzun kollu pijama takimi sabahlik terlik ve sac banti 235 tl piyasada 300 den fazlaydi malum onumuz kis sezeryan dogum icin gecelik sart sonraki gunde pijama daha rahat olur diye dusundum
Güle güle giyin cnm. Ben de üç tane pijama takımı var gecelik alamadim çıkıp da.

Biz öyle yaptık canım kızım neredeyse 2 yaşına kadar kullandı ve memlekete her gittiğimizde götürdük nerdeyse bizim için oldukça kullanışlıydı

Gece gece nerden çıktı karşıma bu ya .. el ve ayaklardaki aşırı ödem gebelil zehirlenmesinden olabilirmiş Allah korusun şimdi bana hem sabah olmaz hem akşam ya ellerim aşırı ödem oldu korktum ben şimdi yaa

Güle güle giyin cnm. Ben de üç tane pijama takımı var gecelik alamadim çıkıp da.
Gecelik şart değil canım ya bence insan rahat ettiği şeyleri giymeli ben kızımda her ikisini de aldım sadece pijamayı giyebilmiştim hastanede beni giydiren hasta bakıcı da özellikle pijama istedi gecelik rahat olmuyor açılıyor ediyor dedi pijamada zorlanma hiç olmadı zaten

Canım korkmana gerek yok bazen oluyor öyle benim de zamanda zaman olup geçiyor hem o zehirlenme işi aniden olmuyor yatıp sabah kalktığında varsa hala tansiyonunu bir kontrol edersin zaten gebelik zehirlenmesi yükselipdüşmeyen tansiyonla oluyor diye biliyorum ödem göstergelerden biri yalnızca

Tansiyonum hiç yükselmedi şimdiye kadar o zaman bir sıkıntı yok mudur yani şuan hiç rahat değilim çünkü ellerim baya zamandır şiş ve uyuşuk hiç geçmiyor aksine artıyor ..

Bende ergobaby almistim. Gerci hamile kaldim hemen ama 2 yasa kadr iyi kullanmissin. Valla sevindm:)) bende bu sefer kullanablrm o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…