- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Bende de oluyo canim surekli. Artik agri sizi vazgecilmez bir parcam oldu :) ayakta cok durursam vajinaya korkunc baski oluyo nerdeyse cikicak pat diyeKizlar vajinada dışta mi icten mi geliyor tarif edemediğim bir aci var bende birkac gündür
Kızlar hastaneye ziyarete gelenler için hediyelik hazirladinizmi??
kokulu taş, mini cam siselerde kolonya,mum vs guvenebilecegim site onerirseniz sevinirim..
Ben şuanda bitek kapı süsü ve takı yastigimi yaptim bide Hacı Şerif ten çikolata lokum siparisi verdim,ama hediyelikte hazırlamak istiyorum onerilerinizi bekliyorum
Kızlar hamileliğimin başından beri rüyamda evla dediğimi görüyorum. Bazen normal otururken de aklıma geliyordu. Dün gece yine evla evla diye seslendiğimi duydum ama bunu hiç isim olarak düşünmemiştim. Aklıma takıldı ne demek diye araştıraym dedim meğersem isim olarak kullanılıyormş güzel amel demekmiş. Bunu kızıma isim olarak koymalı mıyım sizce? Farklı hiç duymadığım bi isim. Sizce bu işaret mi ki bana. Uzun zamandır araştırıyodm isim konusunu ama bulamamıştk.
Çatı agrisi bu mu oluyormus?O ağrı bendede var cnm arti bide baskilanma mevcut sanirim çatı agrisi doğuma hazırlıklara başlıyor vücut zaman yaklastikca,
senin sanirim sezeryandi dimi bebegin tersti duzeldimi yoksa hala tersmi
Ayni valla. Sagimdan soluma donemiyorum yatakta ilk oturup sonra dönüyorumBende de oluyo canim surekli. Artik agri sizi vazgecilmez bir parcam oldu :) ayakta cok durursam vajinaya korkunc baski oluyo nerdeyse cikicak pat diyebelime ani sizilar giriyor, gece yatmak da sorun. Sag tarafima donerken karnim resmen ayriliyo gibi hissediyrum az kaldi az daha sabir...
Hastanede değil de eve gelenlere dağıtmak için lavanta keseleri yaptım. Bugün de jel mum malzemesi siparişi vereceğim. Küçük kavanozlarım vardı, onlara jel mum koyacağım. Hastaneye hem çok gelen olmaz diye düşündüm. Hem de o karmaşada uğraşmak istemedim.
Evla değişikmiş ama anlamı güzelmiş dediğiniz gibi. Rüyanıza çok sık giriyorsa konulabilir. Ama tek başına nasıl durur bilemedim. Ben bu kadar sık görsem bir ismi rüyamda koymak isterdim
Normal de bu ismi önerseler düşünmezdim bile ama rüyamda görünce defalarca aklıma düştü. Tek başına değilde belki yanına güzel bi isimle hoş olabilir gibi geldi
Normal de bu ismi önerseler düşünmezdim bile ama rüyamda görünce defalarca aklıma düştü. Tek başına değilde belki yanına güzel bi isimle hoş olabilir gibi geldiHastanede değil de eve gelenlere dağıtmak için lavanta keseleri yaptım. Bugün de jel mum malzemesi siparişi vereceğim. Küçük kavanozlarım vardı, onlara jel mum koyacağım. Hastaneye hem çok gelen olmaz diye düşündüm. Hem de o karmaşada uğraşmak istemedim.
Evla değişikmiş ama anlamı güzelmiş dediğiniz gibi. Rüyanıza çok sık giriyorsa konulabilir. Ama tek başına nasıl durur bilemedim. Ben bu kadar sık görsem bir ismi rüyamda koymak isterdim çocuğuma.
plojovic hayırlı doğumlar olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)
2015 kasimda kürtaj oldum bebegimin kiz oldugunu hissediyordum nitekim kız bebekmis genetikte belli olmuştu. Sonra ruyalarima hep zeynep ismi girmişti zeynep diye bağırıp agliyordum. Aklima gelecek en son isimdi Allahim bi kiz evlat nasip edersen Zeynep koyacağım adini dedim cok şükür simdi Zeynep'imi bekliyorum. Ruyana girdiyse koy derim hem de değişik guzelmisNormal de bu ismi önerseler düşünmezdim bile ama rüyamda görünce defalarca aklıma düştü. Tek başına değilde belki yanına güzel bi isimle hoş olabilir gibi geldi
. Emzirme doneminde sigara ilk yarım saat cok etkili sonrasında azalıp iki saate varmadan kayboluyor.Sigara içecekseniz belki bebeği emzirmemek daha sağlıklıdır. Bu konuyu iyice araştırmışsınızdır siz. Doktorlar sigara içenlere emzirmeyi öneriyor mu?
Ben öyle bilmiyorum dr um da oyle demiyor sağolunHamilelikten çok emzirirken daha zararlı diye biliyorum ben sigaranın, bir araştırın isterseniz.
Benim dr hava kirliliğinin bile bebeğe etkisi var gebelik cok onemli asla bir fırt çekebilirsin bile demem demişti.Belki bu kadar donem icmediniz ya sonrasinda da tiksinmis olursunuz hic icmezsiniz :) dr lar gebelikte bu belli oranlari en az olan sigaralar icin sanirim 5 taneye kadar izin veriyormus oyle duymustum icmemek anneyi daha cok gerip mutsuz ediyosa bu sekilde icilebilir diye
Ne kadar erken alıyorlar. Ben de sizin gibi düsündüğüm icin bence de cok gğzel ama bnm dr sezaryan da olursa ayın 5inde falan olur dedi. Tahmini doğum 11ekimGamsizbaykus sizle dogum yapicagimiz gun ayni. 25 eylul. hamile olarak son 4 gun tarihin belli olmasi icimi rahatlatti.bebek ters olunca sezaryen olcak.ameliyattan once bakarlar da aa bu donmus hadi git de normal dogumu bekle diycekler diye de korkuyorum.hic bekleyesim yok.hele hele hastaneye kontrole gidip saatlerce beklemekten oyle usandim ki.bebek donduyse de soylemesinler bana
Çatlama oluyordur. Krem surun lierac kullanıyorum benkizlar ya 37+1 im şuan ve gobegim feci kaşınmaya başladı
Hayırlı doğumlar inşallah cok kolay olur Allah sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin@Lets go Son hazirliklar malum bakamadim bile :)
Sabah nasipse kavusuyoruz❤
Dualarınızı esirgemeyin kızlar❤
Gercekren son zamanlar gecmek bilmiyor insan artik kavusmak istiyor 35. Haftadan sonra zaman durdu sanki. Rabbim herkese saglikla bebeklerine kavusmayi nasip etsinGamsizbaykus sizle dogum yapicagimiz gun ayni. 25 eylul. hamile olarak son 4 gun tarihin belli olmasi icimi rahatlatti.bebek ters olunca sezaryen olcak.ameliyattan once bakarlar da aa bu donmus hadi git de normal dogumu bekle diycekler diye de korkuyorum.hic bekleyesim yok.hele hele hastaneye kontrole gidip saatlerce beklemekten oyle usandim ki.bebek donduyse de soylemesinler bana
Randevum pztsiydi bugüne çektim hemen canım hareketinde de azalma var bir iki gündür endişelendim içim rahat etsin sabaha kadar döndüm durdum evin içinde yatamadım bile tam yatıyorum tansiyonum çıktı sanıp geri kalkıyorum kızımıda huzursuz etmişimdir akşam olsunda hayırlısıyla inşallah herşey yolundadırCanım sen şimdilik gönlünü ferah tut dediğim gibi sabah geçmediyse dr unla falan da iletişime geçersin olmaz mı? Yani çoğu şey hamilelikte normal oluyor bazılarında böyle ödemler fazla olabiliyor tansiyon çıkmasa da
Canım Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza@Lets go Son hazirliklar malum bakamadim bile :)
Sabah nasipse kavusuyoruz❤
Dualarınızı esirgemeyin kızlar❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?