2018 Ekim Anneleri

Kızlar hamileliğimin başından beri rüyamda evla dediğimi görüyorum. Bazen normal otururken de aklıma geliyordu. Dün gece yine evla evla diye seslendiğimi duydum ama bunu hiç isim olarak düşünmemiştim. Aklıma takıldı ne demek diye araştıraym dedim meğersem isim olarak kullanılıyormş güzel amel demekmiş. Bunu kızıma isim olarak koymalı mıyım sizce? Farklı hiç duymadığım bi isim. Sizce bu işaret mi ki bana. Uzun zamandır araştırıyodm isim konusunu ama bulamamıştk.

Kizlar vajinada dışta mi icten mi geliyor tarif edemediğim bir aci var bende birkac gündür
Bende de oluyo canim surekli. Artik agri sizi vazgecilmez bir parcam oldu :) ayakta cok durursam vajinaya korkunc baski oluyo nerdeyse cikicak pat diye belime ani sizilar giriyor, gece yatmak da sorun. Sag tarafima donerken karnim resmen ayriliyo gibi hissediyrum az kaldi az daha sabir...

Gamsizbaykus sizle dogum yapicagimiz gun ayni. 25 eylul. hamile olarak son 4 gun tarihin belli olmasi icimi rahatlatti.bebek ters olunca sezaryen olcak.ameliyattan once bakarlar da aa bu donmus hadi git de normal dogumu bekle diycekler diye de korkuyorum.hic bekleyesim yok.hele hele hastaneye kontrole gidip saatlerce beklemekten oyle usandim ki.bebek donduyse de soylemesinler bana

Hastanede değil de eve gelenlere dağıtmak için lavanta keseleri yaptım. Bugün de jel mum malzemesi siparişi vereceğim. Küçük kavanozlarım vardı, onlara jel mum koyacağım. Hastaneye hem çok gelen olmaz diye düşündüm. Hem de o karmaşada uğraşmak istemedim.

Evla değişikmiş ama anlamı güzelmiş dediğiniz gibi. Rüyanıza çok sık giriyorsa konulabilir. Ama tek başına nasıl durur bilemedim. Ben bu kadar sık görsem bir ismi rüyamda koymak isterdim çocuğuma.

plojovic hayırlı doğumlar olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah :)

O ağrı bendede var cnm arti bide baskilanma mevcut sanirim çatı agrisi doğuma hazırlıklara başlıyor vücut zaman yaklastikca,
senin sanirim sezeryandi dimi bebegin tersti duzeldimi yoksa hala tersmi
Çatı agrisi bu mu oluyormus?
Bi ara donmustu simdi yine ters :) nofnal olsa da sezeryan olacakti benim canim
Ayni valla. Sagimdan soluma donemiyorum yatakta ilk oturup sonra dönüyorum

Normal de bu ismi önerseler düşünmezdim bile ama rüyamda görünce defalarca aklıma düştü. Tek başına değilde belki yanına güzel bi isimle hoş olabilir gibi geldi

Normal de bu ismi önerseler düşünmezdim bile ama rüyamda görünce defalarca aklıma düştü. Tek başına değilde belki yanına güzel bi isimle hoş olabilir gibi geldi
2015 kasimda kürtaj oldum bebegimin kiz oldugunu hissediyordum nitekim kız bebekmis genetikte belli olmuştu. Sonra ruyalarima hep zeynep ismi girmişti zeynep diye bağırıp agliyordum. Aklima gelecek en son isimdi Allahim bi kiz evlat nasip edersen Zeynep koyacağım adini dedim cok şükür simdi Zeynep'imi bekliyorum. Ruyana girdiyse koy derim hem de değişik guzelmis

Benim dr hava kirliliğinin bile bebeğe etkisi var gebelik cok onemli asla bir fırt çekebilirsin bile demem demişti.

Ne kadar erken alıyorlar. Ben de sizin gibi düsündüğüm icin bence de cok gğzel ama bnm dr sezaryan da olursa ayın 5inde falan olur dedi. Tahmini doğum 11ekim

Gercekren son zamanlar gecmek bilmiyor insan artik kavusmak istiyor 35. Haftadan sonra zaman durdu sanki. Rabbim herkese saglikla bebeklerine kavusmayi nasip etsin

Randevum pztsiydi bugüne çektim hemen canım hareketinde de azalma var bir iki gündür endişelendim içim rahat etsin sabaha kadar döndüm durdum evin içinde yatamadım bile tam yatıyorum tansiyonum çıktı sanıp geri kalkıyorum kızımıda huzursuz etmişimdir akşam olsunda hayırlısıyla inşallah herşey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…