2018 Ekim Anneleri

Kizlar gece bebekleriniz tekme ile uyandiriyor mu sizi

Ben de hep içtim cnm,hazır meyve suyundan koladan vs bşn kat daha az zararsız ,çay da bir bitki ,hszmı kolaylaştırıyor mideyi indiriyor kışın sıcacık akşamları içmek benm ve eşimin vazgeçilmezimiz,doktorum da hayatına devam et dedi,zaten kendşmce dikkat ediyrm,akşam içtiğim bir kaç bardak çayla kanın kuruyacağına inanmıyorum.annem ciddi kandızlık var,doktor dedi ki bünye kanı yapıyorsa yapıyor,yapmıyorsa tek çözümü kan ilaçları onu da kesersen gene ayını olur.elbet dikkat edilecek ama bende bu dakka şu bu dakka bu bugün bu,sürekli kafada yeme içme sevmiyrm,psikoloji de önemli bence.ama çay kesinlikle memeyi dolduruyor.bol su da.

Ben stylo aldım güzel cnm fiyatı da uygun,ama sonra adidas siyah bir sırt çantası da aldım,onu da çok kullnadım o estetik kaygın yoksa daha rahat anneye,ama chicvonun bebek bakım seti var ya onun çantası da çooook hafif kullanışlı hemen akşam üstü çay bahçesi ya da başka kısa süreli bir yere gideceksem 3-4 parça bişi bezi vs atıp çıkıyordum ,sırt çantası ,koca bakım çantası filan gerek olmuo,artık büyüdü bezi vs yok,hep o chicco bakım setindekş var,makşneyede atıyorum,çok dayanıklı çıktı,setteki şeyleri de hep kullandım bitti,al cnm içindekiler tek tek aynı,uninaby ,niveanında var,arkadaşlarıma bebek görme hediyesi hep onları götürüyorum ben,hem uygun hemmde çoook kullanışlı bebek hedşyesi,bakıyorum hep ellerinde o çantalar var inan ki

Al benden de o kadar. Bebek bakim cantasi bakmadim bile. Zaten surekli sirt cantasi kullanan biriyim. Gerek gormedim.

Hastane odasini susleyip ikramliklar hediyeler falan dusunuyordum ondan da vazgectim. Çikolata ve badem draje yeter diye dusunuyorum. Allah kismet ederse 40 mevludunde hediyeler, ikramlıklar almak daha mantikli geldi. Hastaneye kac kisi gekecekki zaten.

Kızlar sünnet işini konuştunuz mu Dr la, ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Yeni doğan şiddetle tavsiye ediyrm cnm,erkek çocukları için ilerleyen senelrrdr cinsel yaşamda bir kısmı fark etmrse dahi travmmaymış,hemencecik iyileşip bştio idrarı da daha yakıcı olmuo anne sütü aldığı için,

37 olan 55 olmuş..

sirt cantasi kullanırım gibi.. Kedi maması pek olmaz gibi, gene de siz bilirsiniz..

Cnm hastaneye düz çikolata bile yetrr,ben bebek şekeri isimli çikolata götğrmüştüm,hemşireler hsta bakıcılar sağolsunlar helali hoş olsunda avuçla aldılar,:))pişman oldum bunda sadece düz madlen vercem,bşrde doktoruma güzel bir kutu yaptıcam,emeği hakkı ,geçmiş olacak çinkü ,9 ay ilgilendi etti,ev için kolonya şeker çikolata,sonra mevlüt içinde başka ikramlıklarım olacak

agri esigi ilk günlerde en az oldugundan doktorlar yenidoğan sünnetini tavsiye etti.

Sonuç itibariyle sıvı olduğu için süt yapıypr olabilir canım tam bilmiyorm da. Yasak olunca cazip geliyor canım ne yapayım aşırı zararlı diyebileceğimiz şeyleri tüketmedikten sonra bence sorun yok en azından bunun stresine girmiyoruz

Bı arkadaşım da aynı senin gibi elif ismini duydu ruyasinda elif koyacak bencede koymalisin canım evla güzel bir isim anlamında güzel istersen bi ek isim daha ekleyebilirsiniz..

Birde Kıyamet suresinin 34.cu ayetinde geciyor 'evla leke fe evla' ; kırdığın yerden kırılacaksin anlamını tasiyor..

Aynen cnm ya,oralara iyice girersek içtiğimiz sudan tut ,peynir,sebze meyve tamamı ilaçlı vs ,eskiden alma kabuğu vs faydalı derlerdi haberelre çıktı ya ilaç sıkılıo bozulmasın die,normal şartlarda devam etmek kafaya takmamak dah iyi sanırım

Çatı agrisi bu mu oluyormus?
Bi ara donmustu simdi yine ters :) nofnal olsa da sezeryan olacakti benim canim

Ayni valla. Sagimdan soluma donemiyorum yatakta ilk oturup sonra dönüyorum

Benimkide aynı bı asaga bı yukari dönüp duruyor bakalim neler bekliyor beni daha belli değil hakkımızda hayırlısı inşallah canim,
Deliksiz uykuya epey zamandir veda ettim ben çok agirlastim artik ne sağa ne sola donemiyorum uyku yok yani gozleri arada dinlendirmek var :)) artii surekli wc yollarindayim :))

Selam kızlar,
Erken doğum riskim olmasına rağmen yatarak geçirdiğim 15 günden sonra oğlum şimdi de gelmiyor Kafası biraz büyük olduğundan ve benim kuyruk sokumumdaki kemik dar olduğundan tam yola girememiş. O yüzden ne çişim geliyor sıksık ne de ağrı sızım var. Saatlerce deliksiz uyuyabiliyorum. Doktorum hızlandırmak için bol bol korunmasız ilişki önerdi
Açılma yok ara ara kasılmam var. Bir an önce gelsin ki normal olsun istiyoruz. Çünkü endometriosislem var.
Sezeryan olmam sakıncalı ama hayırlısı artık gelmezse mecbur aezeryan. Benim gibi olan var mı aranızda? 38 haftam bitiyor bu arada.
Çanta konusunda da bir önerim olacak.iş arkadaşlarım lassig marka çanta almış bana hediye. Twk kelime ile bayıldım. İhtiyacı olanlar baksın derim.
Herkese kolay doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…