Tabi cnm bak biz geçen yaz tatile gittik efes didim filan tarihi va yerler gezerken arabayı otoprka park edioduk,bebek arabası da her zaman seri olmuo ,eşim sırt çantası gibi taktı sırtına spor ayakkabılar filan gazdik durduk,bşzimkşsş seviyor her çeocuk aynı olmayabşlir ama özellşkle erkek bebeklerin yumurtalık vs zarar vermicek kalşteli mühendislikle üretilmiş olmalıBende ergobaby almistim. Gerci hamile kaldim hemen ama 2 yasa kadr iyi kullanmissin. Valla sevindm:)) bende bu sefer kullanablrm o zmn
Sağol canım çok teşekkür ederim. Üç tane de yeter galiba. Hepimizin çok az kaldı:)Gecelik şart değil canım ya bence insan rahat ettiği şeyleri giymeli ben kızımda her ikisini de aldım sadece pijamayı giyebilmiştim hastanede beni giydiren hasta bakıcı da özellikle pijama istedi gecelik rahat olmuyor açılıyor ediyor dedi pijamada zorlanma hiç olmadı zaten
O zaman randevunu öne alarak iyi yapmışsın canım için rahat etsin hiçbir şeycik yoktur inş. Bizleri de yine bilgilendir canımRandevum pztsiydi bugüne çektim hemen canım hareketinde de azalma var bir iki gündür endişelendim içim rahat etsin sabaha kadar döndüm durdum evin içinde yatamadım bile tam yatıyorum tansiyonum çıktı sanıp geri kalkıyorum kızımıda huzursuz etmişimdir akşam olsunda hayırlısıyla inşallah herşey yolundadır
Yeter de artar bile canım:) sürekli pijama kullanamayacağız zaten hastanede de hayli hayli yeter o sana. Allah hayırlı doğumlar nasip etsinSağol canım çok teşekkür ederim. Üç tane de yeter galiba. Hepimizin çok az kaldı:)
Cnm ben hacı Şeriften sipariş verdim bir gün sonra geldi. Kendin yap modeli uygundu 37tl gibi bişey di. 72adet.Bebek çikolatası alayim dedim. Fiyatlar artmış
. Amin canım inşallah cümlemize nasip olsun..Yeter de artar bile canım:) sürekli pijama kullanamayacağız zaten hastanede de hayli hayli yeter o sana. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
Bebek çikolatası alayim dedim. Fiyatlar artmış
Dün bende baktım bayağı artmış 72 tane kendin yap 55 liraya çıkmış yazdım hatta yanlışlık mi var diye çünkü diğer fiyatlar aynı duruyor bi yanlışlık yok dediler. Erkenden alsaydım keşke dedim.Cnm ben hacı Şeriften sipariş verdim bir gün sonra geldi. Kendin yap modeli uygundu 37tl gibi bişey di. 72adet.
Hayırlı sağlıklı haberlerini bekliyoruz canımPurpplee Son hazirliklar malum bakamadim bile :)
Sabah nasipse kavusuyoruz❤
Dualarınızı esirgemeyin kızlar❤
Yalnız değilsinplojovic hayırlı kolay dogumun olsun inşallah. Allah yardimcin olsun,saglikla al evladini kucağına. Darisi da hepimizin basina insallah.
Ben de haftaya Cuma anestezi tahlilleri icin hastaneye gidecegim,doktorum dogum icin gun vereceğim dedi.
Aranizda en korkak ben çiktim galiba direkt doktoruma normal dogum istemiyorum cok korkuyorum dedim. :)
Ciddi misinYalnız değilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?