2018 Ekim Anneleri

Bende ergobaby almistim. Gerci hamile kaldim hemen ama 2 yasa kadr iyi kullanmissin. Valla sevindm:)) bende bu sefer kullanablrm o zmn
Tabi cnm bak biz geçen yaz tatile gittik efes didim filan tarihi va yerler gezerken arabayı otoprka park edioduk,bebek arabası da her zaman seri olmuo ,eşim sırt çantası gibi taktı sırtına spor ayakkabılar filan gazdik durduk,bşzimkşsş seviyor her çeocuk aynı olmayabşlir ama özellşkle erkek bebeklerin yumurtalık vs zarar vermicek kalşteli mühendislikle üretilmiş olmalı

Benin hemen hemen her sene çıkan kroniklesen arpacık sorunum vardı gözümde. 2 senedir yoktu şimdi baktım el sallıyor bana sol gözümde

Nasıl moralim bozuldu ya of

Sağol canım çok teşekkür ederim. Üç tane de yeter galiba. Hepimizin çok az kaldı:)

O zaman randevunu öne alarak iyi yapmışsın canım için rahat etsin hiçbir şeycik yoktur inş. Bizleri de yine bilgilendir canım

plojovic canım hayırlı doğumlar, insallah minigin de saglikla gelir. Allah kolaylık versin cnm.
Bebek çikolatası alayim dedim. Fiyatlar artmış
Cnm ben hacı Şeriften sipariş verdim bir gün sonra geldi. Kendin yap modeli uygundu 37tl gibi bişey di. 72adet.
Yeter de artar bile canım:) sürekli pijama kullanamayacağız zaten hastanede de hayli hayli yeter o sana. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin
. Amin canım inşallah cümlemize nasip olsun..
B Bir mucize cnm iyi haberlerini bekliyoruz. Benimki de iki gündür durgun..

Bebek çikolatası alayim dedim. Fiyatlar artmış

Cnm ben hacı Şeriften sipariş verdim bir gün sonra geldi. Kendin yap modeli uygundu 37tl gibi bişey di. 72adet.
Dün bende baktım bayağı artmış 72 tane kendin yap 55 liraya çıkmış yazdım hatta yanlışlık mi var diye çünkü diğer fiyatlar aynı duruyor bi yanlışlık yok dediler. Erkenden alsaydım keşke dedim.

plojovic hayırlı kolay dogumun olsun inşallah. Allah yardimcin olsun,saglikla al evladini kucağına. Darisi da hepimizin basina insallah.
Ben de haftaya Cuma anestezi tahlilleri icin hastaneye gidecegim,doktorum dogum icin gun vereceğim dedi.

Aranizda en korkak ben çiktim galiba direkt doktoruma normal dogum istemiyorum cok korkuyorum dedim. :)

Yalnız değilsin

günaydınnnn
plojovic umarım ağrısız kolay bir doğum olmuştur, sağlıkla bebeğinizi almışsınızdır kucağınıza...

kızlar ben hala anne bebek bakım çantası almadim. önerileriniz varsa sevinirim.
gerçi çikolata hediyelik felan da almadim. çok tembelim ve kararsızlık zirve yaptı. bebek şekeri olarak kedi mamasi dagitsam nasil olur sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…