2018 Ekim Anneleri

Aynen artmış fiyatlar 15 gün falan önce 35 kusürdu,55 tl olmus daha fazla fiyat ucmadan alayım dedim :)) dün akşam siparisimi verdim bakalım ne zaman gelir

Benim cok wc ihtiyacim olmuyor hamilelik basinda daha cok oluyordu sanki

Bebek çikolatası alayim dedim. Fiyatlar artmış

EVEt ya bende haciseriften bakayim dedim dun artmis yarin gidip magazadan bakicam. Acaba kredi kartiyla aliniyor mu?
Hastane icin basit bir sey dusunuyorum cunku cok fazla gelen olmaz belki bi lokum ve soguk icecek yeterli ama eve gelen misafirler icin cikolata 40 mevludunde de hediyelik dusunuyorum

Yoyko bakim cantasi mukemmel. Ben hepsiburadadan siparis etmistim gercekten cok kaliteli buyuklugu de cok iyi bol bol da gozu var simdi hazir bir sekilde kapinin onunde duruyor tavsiye ederim

Sezeryan gunu belli olan hanimlar agdaya ne zaman gitmek lazim kuaforden randevu alacagimda

Çikolata için n11'e baktım orada daha uygun olanlar var yorumlarda güzel. Hacı şerifte kendi sitesine göre uygun orada.

sirt cantasi kullanırım gibi.. Kedi maması pek olmaz gibi, gene de siz bilirsiniz..

hastaneye ben de sadece çikolata goturecem.

Merhaba Kızlar,
ben uzun zamandır yazmıyorum arada bakıyorum.. Sikayerlerimi kaygılarımı sizle aynı yaşıyorum o yüzden hep de takip ediyorum. Doğum bir terslik çıkmazsa 10 ekim gibi düşünüyoruz sezeryan. 2 gece kalacağımız için ilk geceyi atlattıktan sonra yenidoğan sünneti mi yaptırsam diye düşünüyorum, en azından sünnet sonrası 1 gece de hastanede birlikte bakılmiş oluruz. Büyük oğlumu 6 yaşında sünnet ettirdim sanki o zaman daha zor oluyor bilinçli olunca. Erkek anneleri bu konu hakkında ne düşünüyor yada aklından geçiren planlayan var mı benim gibi yenidogan sünnetini?

Bebek bakim cantasi sorulmus benim 2 yil once anneler gununde eşim hediye almis tedavi olacaktim umudunu kaybetme diye aldim demisti :) sirt degil kol cantasi Yoyko marka ama cok kullanisli kirilmasin diye sirt cantasi almadim ekstra baktim zor oluyor alirim bi tane daha

Icine dunyanin esyasi sigdi. Baya gözü var

Benim hastane 1 gün sonra yapıyor. Ben yaptırmak için doktorla görüştüm.. kısmetse yaptıracağım.

Ben de ilk 1 hafta icinde sünnet dusunuyorum. Ama sizin fikir de iyiymis.nasilsa orda kalirken onun bakimo da yapilir. İlk çocugum olacak ama daha once kardesimin oglu 7 yas yas ci sunnet oldu. Baya travma idi. Genel anestezi ile sunnet ettiler. Ama biz hastaneye giderken yavrum korkudan dualar okumaya başlamisti. Sunnet bitipte eve gelince noldu pipime diye agladi durdu gunlerce. En iyisi henuz hic aci hissi olusmadan sunnet ettirmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…