- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Dün bende baktım bayağı artmış 72 tane kendin yap 55 liraya çıkmış yazdım hatta yanlışlık mi var diye çünkü diğer fiyatlar aynı duruyor bi yanlışlık yok dediler. Erkenden alsaydım keşke dedim.
Ben hep bekledim ama hiç olmadı öyle bişey ben uyuyorum o uyuyo uyuyoruz ysni :)Kizlar gece bebekleriniz tekme ile uyandiriyor mu sizi
Benimki gececi hic uyutmuyorBen hep bekledim ama hiç olmadı öyle bişey ben uyuyorum o uyuyo uyuyoruz ysni :)
Bizde uyuyoruz canim insaallah gece uyur doğunca daBen hep bekledim ama hiç olmadı öyle bişey ben uyuyorum o uyuyo uyuyoruz ysni :)
Sadece demir değil benim doktor vitaminlerinede devam edeceksin dedi, ogg geldi artık çok midemi bulandırıyorlar hele balık hapiiidogum sonrası demir hali icmeye devammış, doktorlarıniza sormayı unutmayın arkadaslar..
Benim cok wc ihtiyacim olmuyor hamilelik basinda daha cok oluyordu sankiBenimkide aynı bı asaga bı yukari dönüp duruyor bakalim neler bekliyor beni daha belli değil hakkımızda hayırlısı inşallah canim,
Deliksiz uykuya epey zamandir veda ettim ben çok agirlastim artik ne sağa ne sola donemiyorum uyku yok yani gozleri arada dinlendirmek var :)) artii surekli wc yollarindayim :))
Bebek çikolatası alayim dedim. Fiyatlar artmış
Yoyko bakim cantasi mukemmel. Ben hepsiburadadan siparis etmistim gercekten cok kaliteli buyuklugu de cok iyi bol bol da gozu var simdi hazir bir sekilde kapinin onunde duruyorgünaydınnnn
plojovic umarım ağrısız kolay bir doğum olmuştur, sağlıkla bebeğinizi almışsınızdır kucağınıza...
kızlar ben hala anne bebek bakım çantası almadim. önerileriniz varsa sevinirim.
gerçi çikolata hediyelik felan da almadim. çok tembelim ve kararsızlık zirve yaptı. bebek şekeri olarak kedi mamasi dagitsam nasil olur sizce ?
Benimki gececi hic uyutmuyor
Anne karnındaki alışkanlığı neyse doğunca da devan ediyor diyorlar bakalım merak ediyorum nasıl olcak :)Bizde uyuyoruz canim insaallah gece uyur doğunca da
Ben hiç kuaföre gitmedim bunun için.Bugün Kendim yapıcam yine.on gün var doğuma çıkmaz herkaldeSezeryan gunu belli olan hanimlar agdaya ne zaman gitmek lazim kuaforden randevu alacagimda
Ben 4-5 gün önce gitmeyi düşünüyorumSezeryan gunu belli olan hanimlar agdaya ne zaman gitmek lazim kuaforden randevu alacagimda
Ben stylo aldım güzel cnm fiyatı da uygun,ama sonra adidas siyah bir sırt çantası da aldım,onu da çok kullnadım o estetik kaygın yoksa daha rahat anneye,ama chicvonun bebek bakım seti var ya onun çantası da çooook hafif kullanışlı hemen akşam üstü çay bahçesi ya da başka kısa süreli bir yere gideceksem 3-4 parça bişi bezi vs atıp çıkıyordum ,sırt çantası ,koca bakım çantası filan gerek olmuo,artık büyüdü bezi vs yok,hep o chicco bakım setindekş var,makşneyede atıyorum,çok dayanıklı çıktı,setteki şeyleri de hep kullandım bitti,al cnm içindekiler tek tek aynı,uninaby ,niveanında var,arkadaşlarıma bebek görme hediyesi hep onları götürüyorum ben,hem uygun hemmde çoook kullanışlı bebek hedşyesi,bakıyorum hep ellerinde o çantalar var inan ki
Al benden de o kadar. Bebek bakim cantasi bakmadim bile. Zaten surekli sirt cantasi kullanan biriyim. Gerek gormedim.
Hastane odasini susleyip ikramliklar hediyeler falan dusunuyordum ondan da vazgectim. Çikolata ve badem draje yeter diye dusunuyorum. Allah kismet ederse 40 mevludunde hediyeler, ikramlıklar almak daha mantikli geldi. Hastaneye kac kisi gekecekki zaten.
sirt cantasi kullanırım gibi.. Kedi maması pek olmaz gibi, gene de siz bilirsiniz..
Yoyko bakim cantasi mukemmel. Ben hepsiburadadan siparis etmistim gercekten cok kaliteli buyuklugu de cok iyi bol bol da gozu var simdi hazir bir sekilde kapinin onunde duruyortavsiye ederim[/QUOTE)
teşekkürler ... tek tek bakacam ve inşallah bugün halledicem , çok sağolun...
gelince tadip, yorum yazar misinizAynen artmış fiyatlar 15 gün falan önce 35 kusürdu,55 tl olmus daha fazla fiyat ucmadan alayım dedim :)) dün akşam siparisimi verdim bakalım ne zaman gelir
hastaneye ben de sadece çikolata goturecem.EVEt ya bende haciseriften bakayim dedim dun artmis yarin gidip magazadan bakicam. Acaba kredi kartiyla aliniyor mu?
Hastane icin basit bir sey dusunuyorum cunku cok fazla gelen olmaz belki bi lokum ve soguk icecek yeterli ama eve gelen misafirler icin cikolata 40 mevludunde de hediyelik dusunuyorum
Benim hastane 1 gün sonra yapıyor. Ben yaptırmak için doktorla görüştüm.. kısmetse yaptıracağım.Merhaba Kızlar,
ben uzun zamandır yazmıyorum arada bakıyorum.. Sikayerlerimi kaygılarımı sizle aynı yaşıyorum o yüzden hep de takip ediyorum. Doğum bir terslik çıkmazsa 10 ekim gibi düşünüyoruz sezeryan. 2 gece kalacağımız için ilk geceyi atlattıktan sonra yenidoğan sünneti mi yaptırsam diye düşünüyorum, en azından sünnet sonrası 1 gece de hastanede birlikte bakılmiş oluruz. Büyük oğlumu 6 yaşında sünnet ettirdim sanki o zaman daha zor oluyor bilinçli olunca. Erkek anneleri bu konu hakkında ne düşünüyor yada aklından geçiren planlayan var mı benim gibi yenidogan sünnetini?
Ben de ilk 1 hafta icinde sünnet dusunuyorum. Ama sizin fikir de iyiymis.nasilsa orda kalirken onun bakimo da yapilir. İlk çocugum olacak ama daha once kardesimin oglu 7 yas yas ci sunnet oldu. Baya travma idi. Genel anestezi ile sunnet ettiler. Ama biz hastaneye giderken yavrum korkudan dualar okumaya başlamisti. Sunnet bitipte eve gelince noldu pipime diye agladi durdu gunlerce. En iyisi henuz hic aci hissi olusmadan sunnet ettirmek..Merhaba Kızlar,
ben uzun zamandır yazmıyorum arada bakıyorum.. Sikayerlerimi kaygılarımı sizle aynı yaşıyorum o yüzden hep de takip ediyorum. Doğum bir terslik çıkmazsa 10 ekim gibi düşünüyoruz sezeryan. 2 gece kalacağımız için ilk geceyi atlattıktan sonra yenidoğan sünneti mi yaptırsam diye düşünüyorum, en azından sünnet sonrası 1 gece de hastanede birlikte bakılmiş oluruz. Büyük oğlumu 6 yaşında sünnet ettirdim sanki o zaman daha zor oluyor bilinçli olunca. Erkek anneleri bu konu hakkında ne düşünüyor yada aklından geçiren planlayan var mı benim gibi yenidogan sünnetini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?