Benim hastane 1 gün sonra yapıyor. Ben yaptırmak için doktorla görüştüm.. kısmetse yaptıracağım.
Ben de ilk 1 hafta icinde sünnet dusunuyorum. Ama sizin fikir de iyiymis.nasilsa orda kalirken onun bakimo da yapilir. İlk çocugum olacak ama daha once kardesimin oglu 7 yas yas ci sunnet oldu. Baya travma idi. Genel anestezi ile sunnet ettiler. Ama biz hastaneye giderken yavrum korkudan dualar okumaya başlamisti. Sunnet bitipte eve gelince noldu pipime diye agladi durdu gunlerce. En iyisi henuz hic aci hissi olusmadan sunnet ettirmek..
Ben kısmetse 6 aylıkken fln düşünüyorumMerhaba Kızlar,
ben uzun zamandır yazmıyorum arada bakıyorum.. Sikayerlerimi kaygılarımı sizle aynı yaşıyorum o yüzden hep de takip ediyorum. Doğum bir terslik çıkmazsa 10 ekim gibi düşünüyoruz sezeryan. 2 gece kalacağımız için ilk geceyi atlattıktan sonra yenidoğan sünneti mi yaptırsam diye düşünüyorum, en azından sünnet sonrası 1 gece de hastanede birlikte bakılmiş oluruz. Büyük oğlumu 6 yaşında sünnet ettirdim sanki o zaman daha zor oluyor bilinçli olunca. Erkek anneleri bu konu hakkında ne düşünüyor yada aklından geçiren planlayan var mı benim gibi yenidogan sünnetini?
zaten ister 1. gun ister 1 ayda isterse 1 yasta da olsa hep stres ve kiyamama hali olacak.. Bilimsel yazıları da okudum.ben de görüştüm yapacak doktorla, muayene ederiz eğer bir sıkıntı yoksa yaparız dedi bana da. Gün yaklaştıkca biraz kaygilaniyorum bir zararı olur mu zor olur mu diye heyecanla birlikte kararsızlaşiyorum o yüzen sizin de fikrinizi almak istedim.. Allah yardımcımız olsun
merhaba ben cok arastirdim, bilimsel makaleler vs.. ilk ayi öneriyorlar. aklınızda olsun diye yazıyorum..Ben kısmetse 6 aylıkken fln düşünüyorum
Aslında ben ilk Günler'de istiyorum da eşim biraz kendini toplasın öyle yaptırırız dedi ama ben ilk ay önerildiğini Söyleyeyim canım Sağolmerhaba ben cok arastirdim, bilimsel makaleler vs.. ilk ayi öneriyorlar. aklınızda olsun diye yazıyorum..
2015 kasimda kürtaj oldum bebegimin kiz oldugunu hissediyordum nitekim kız bebekmis genetikte belli olmuştu. Sonra ruyalarima hep zeynep ismi girmişti zeynep diye bağırıp agliyordum. Aklima gelecek en son isimdi Allahim bi kiz evlat nasip edersen Zeynep koyacağım adini dedim cok şükür simdi Zeynep'imi bekliyorum. Ruyana girdiyse koy derim hem de değişik guzelmis
Bence ekleyin.çocuk ismini sever mi sevmez mi diye ikinci bir alternatif olurRabbim ne güzel hediye verdi bize çok şükür. Sadee evla mı koysam bi isim daha ister mi sence yanına
Bı arkadaşım da aynı senin gibi elif ismini duydu ruyasinda elif koyacak bencede koymalisin canım evla güzel bir isim anlamında güzel istersen bi ek isim daha ekleyebilirsiniz..
Birde Kıyamet suresinin 34.cu ayetinde geciyor 'evla leke fe evla' ; kırdığın yerden kırılacaksin anlamını tasiyor..
Dimi bi isim istiyo sanki başına bakalım ikinci ismi arayışa geçtim :)Bence ekleyin.çocuk ismini sever mi sevmez mi diye ikinci bir alternatif olur
Iki isim koy canim ben olsam oyle yapardımRabbim ne güzel hediye verdi bize çok şükür. Sadee evla mı koysam bi isim daha ister mi sence yanına
Melis çok güsel isim cnm ece şahane zaten bnmde listemde var ama hala karar veremedimMelis ece koycaktım sonra ece yi kaldırdım sadece melis koycam adını...
Rabia evla düşünürmüsün direk bu geldi aklıma...
MoonfacedMom
Cnm yeğenlerime öyle yaptık oğluma da allaha şükür hiç bir sorunu yok,büyğk olan yeğenime yengem inat ettiği in 6 yaşında yaptık,ürolog sıraya koymuştu tüm büyük çocuklar kesilecek koyın gibi bas bas bağırıp ağladı ta bizimkisi de ,pansuman bile yaptormıyordu çok uğraştırdı yokrdu bizi ağrıyor acıyo acıyo hiç anlamı yoktu hala da söyle sünnet oldum die,veevet kordondan önce iyileşiyorzaten ister 1. gun ister 1 ayda isterse 1 yasta da olsa hep stres ve kiyamama hali olacak.. Bilimsel yazıları da okudum.
ilk 1 ayda aci hisleri az oluyormus, doktor da öyle dedi. göbek bağından daha hizli iyileşiyor dedi. Benim de kafama uydu.. kısmetse 1. gun yaptiracagim.
Aynı şeyi yaşamış cnm çocuklar,aylarca elletmedi bizimkisi ya .her çocuğun psikolojisi de bir değildir belki de ne gerek var ki bilinci oluşmuşken yaptırmanın,bitsin gitsin işte.Ben de ilk 1 hafta icinde sünnet dusunuyorum. Ama sizin fikir de iyiymis.nasilsa orda kalirken onun bakimo da yapilir. İlk çocugum olacak ama daha once kardesimin oglu 7 yas yas ci sunnet oldu. Baya travma idi. Genel anestezi ile sunnet ettiler. Ama biz hastaneye giderken yavrum korkudan dualar okumaya başlamisti. Sunnet bitipte eve gelince noldu pipime diye agladi durdu gunlerce. En iyisi henuz hic aci hissi olusmadan sunnet ettirmek..
Bu isim konusunda ne cektik bilemezsinMelis çok güsel isim cnm ece şahane zaten bnmde listemde var ama hala karar veremedimbir adı ece olacak ama sanırım kısa öz sade bşrde ece kız çocuklara çooook yakışıyor sevimli şirin oluyorlar.melisa ece de düşünmğyor değilim.melisada güzel değil mi:))
Ben hic kismadim cayimdan. Benimki alisik olacak o zamanKızlar doğumdan sonrada çay ve kahve sınırlı hem bebeğin demir gibi fln rezervleri dolduğu için hemde eğer hamilelikte içmediysek sütten bebeğe geçip bebekte alışkın olmadığı için çarpıntı yapabiliyormuş yada huzursuzluk uykusuzluk. Bu yüzden ben hala içmiyorum.
Israr tahlilin yapilmistir. Oyle olsa idrarda cok protein cikardi. Tansiyonun yuksek olurdu. Havalar sicak ondan. Dert etme kendine. Benim ayaklarim 2 numara buyudu sislikten. Uzulme.Gece gece nerden çıktı karşıma bu ya .. el ve ayaklardaki aşırı ödem gebelil zehirlenmesinden olabilirmiş Allah korusun şimdi bana hem sabah olmaz hem akşam ya ellerim aşırı ödem oldu korktum ben şimdi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?