2018 Ekim Anneleri

Benim hastane 1 gün sonra yapıyor. Ben yaptırmak için doktorla görüştüm.. kısmetse yaptıracağım.

ben de görüştüm yapacak doktorla, muayene ederiz eğer bir sıkıntı yoksa yaparız dedi bana da. Gün yaklaştıkca biraz kaygilaniyorum bir zararı olur mu zor olur mu diye heyecanla birlikte kararsızlaşiyorum o yüzen sizin de fikrinizi almak istedim.. Allah yardımcımız olsun

bende o yüzden hemen yaptirayim diyorum ilk zaman daha hareketsiz oluyorlar nede olsa iyileşme süresi de daha kısa.. Daha sonrası daha zor gerçekten.

Ben kısmetse 6 aylıkken fln düşünüyorum

Bu arada benim kızım olacak Allah nasip ederse ama oğlum olursa 40 ı çıkınca yaptırırım düşüncesi vardı bence erken yapılması en güzeli

zaten ister 1. gun ister 1 ayda isterse 1 yasta da olsa hep stres ve kiyamama hali olacak.. Bilimsel yazıları da okudum.
ilk 1 ayda aci hisleri az oluyormus, doktor da öyle dedi. göbek bağından daha hizli iyileşiyor dedi. Benim de kafama uydu.. kısmetse 1. gun yaptiracagim.

merhaba ben cok arastirdim, bilimsel makaleler vs.. ilk ayi öneriyorlar. aklınızda olsun diye yazıyorum..
Aslında ben ilk Günler'de istiyorum da eşim biraz kendini toplasın öyle yaptırırız dedi ama ben ilk ay önerildiğini Söyleyeyim canım Sağol

Rabbim ne güzel hediye verdi bize çok şükür. Sadee evla mı koysam bi isim daha ister mi sence yanına

Evet canım arada kaldm ama sanırım koymalıyım bu ismi. Anlamıda güzel bakalım eşime daha danışmadm umarm sorun çıkarmaz

Melis ece koycaktım sonra ece yi kaldırdım sadece melis koycam adını...
Rabia evla düşünürmüsün direk bu geldi aklıma...
MoonfacedMom
Melis çok güsel isim cnm ece şahane zaten bnmde listemde var ama hala karar veremedimbir adı ece olacak ama sanırım kısa öz sade bşrde ece kız çocuklara çooook yakışıyor sevimli şirin oluyorlar.melisa ece de düşünmğyor değilim.melisada güzel değil mi:))

Cnm yeğenlerime öyle yaptık oğluma da allaha şükür hiç bir sorunu yok,büyğk olan yeğenime yengem inat ettiği in 6 yaşında yaptık,ürolog sıraya koymuştu tüm büyük çocuklar kesilecek koyın gibi bas bas bağırıp ağladı ta bizimkisi de ,pansuman bile yaptormıyordu çok uğraştırdı yokrdu bizi ağrıyor acıyo acıyo hiç anlamı yoktu hala da söyle sünnet oldum die,veevet kordondan önce iyileşiyor

Aynı şeyi yaşamış cnm çocuklar,aylarca elletmedi bizimkisi ya .her çocuğun psikolojisi de bir değildir belki de ne gerek var ki bilinci oluşmuşken yaptırmanın,bitsin gitsin işte.

Bu isim konusunda ne cektik bilemezsin
Babasının düşündüğü ismi ben koymak istemedim, benim çok istediğim ismi babası beğenmedi
Melis ece yide şu 1 ay içinde kesinleştirdik
Eceyi sonradan çıkardım nebiliym oğlumda çift isimli, 5 yiğenim var hepsi çift isim, komşu çocukları çift isim, akraba çocukları çift isim... kime isim sorsam çift isimle çıkıyor karşıma gınaaa geldi
Dedim yok ben tek isim koycam bu sefer

Ben hic kismadim cayimdan. Benimki alisik olacak o zaman

Israr tahlilin yapilmistir. Oyle olsa idrarda cok protein cikardi. Tansiyonun yuksek olurdu. Havalar sicak ondan. Dert etme kendine. Benim ayaklarim 2 numara buyudu sislikten. Uzulme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…