2018 Ekim Anneleri

Doğar doğmaz mı cnm yoksa bir ay yada kırkı çıkınca mi?

Israr tahlilin yapilmistir. Oyle olsa idrarda cok protein cikardi. Tansiyonun yuksek olurdu. Havalar sicak ondan. Dert etme kendine. Benim ayaklarim 2 numara buyudu sislikten. Uzulme.
Al benden de o kadar canım 37 numara ayak oldu 39 numara. Sadece spor ayakkabılar falan oluyor hava soğuduğu için burada terlik sandalet falan da giyemiyorum

Ben başlarda da içtim hem de hiç kasmadan dr umun da onayıyla hem de.Günlük 1 kahveme ve 2-3 fincan çayıma okey vermişti .Ama ben hastası olduğum kahveyi ilk 4 ay soğuduğumdan içemedim.Sonra bir fincan hemen hemen her gün içtim (yeter ki işteyim) Çayı da canın istediği zamanlarda demledim 2-3 fincanı fazla geçirmeden gün içinde içtim .Rabbim korusu.n Bebişlerimizi ama şimdilik bir sorun tok elhamdulillah

Yeni moda çift isim demi bizim de yeni nesil minşklerin hep çift:))ama biz hep tekini diyorz,ilerde hangisini severse onu kullansın dedik:))bnm adım tek zeynep misal keşke bir adım daha olsaydı.

Al benden de o kadar canım 37 numara ayak oldu 39 numara. Sadece spor ayakkabılar falan oluyor hava soğuduğu için burada terlik sandalet falan da giyemiyorum
Zaten 39 numara terlik sandalet de boydan uzun oldugu icin cirkin oluyor. Abiye elbisenin altina sandalet bulamadim da kinetix spor ayakkabiyla gittim dugune.

Aynen. Gerci bize ihtyac olmadi. Kizimda onda durmazdi kesin:) bu sferki durur ins diyrm:)

Yeni moda çift isim demi bizim de yeni nesil minşklerin hep çift:))ama biz hep tekini diyorz,ilerde hangisini severse onu kullansın dedik:))bnm adım tek zeynep misal keşke bir adım daha olsaydı.
Öylemi diyosun bilemedim ki şimdi,
Benimde çift ismim olsaydı keşke dedim şimdi düşününce

Erkek olsaydi bizimde kararimz oydu canm. Hemen yaptrmaktan yanayiz esimle:)

Kızlar SGK memurlara doğum yardımı vs vs veriyor muymuş acep hakkımız varsa alalım tabi bilgisi olanlar ?

Öylemi diyosun bilemedim ki şimdi,
Benimde çift ismim olsaydı keşke dedim şimdi düşününce
Bendee hep derdim. Hatta annemler koymamis ben bazen ikinci bi isim kullanrdim:)) sonradan o ismi kiz kardesme koyduk. Okul cagimda adimdan nefret ederdm mesela. Yada bazi ortamlarda 3 tane falan olurduk. Hep yakin cevre kubraydi:)))
Artik 2 isimden de gina gelmis olabilir ama tek kullaninca o da ayni kapiya cikar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…