Doğar doğmaz mı cnm yoksa bir ay yada kırkı çıkınca mi?Yeni doğan şiddetle tavsiye ediyrm cnm,erkek çocukları için ilerleyen senelrrdr cinsel yaşamda bir kısmı fark etmrse dahi travmmaymış,hemencecik iyileşip bştio idrarı da daha yakıcı olmuo anne sütü aldığı için,
Sağol canm düşünüyorm 2. İsmi :)Iki isim koy canim ben olsam oyle yapardım
Eşimle konuşaym canm kabul ederse olur inşallah:)Melis ece koycaktım sonra ece yi kaldırdım sadece melis koycam adını...
Rabia evla düşünürmüsün direk bu geldi aklıma...
MoonfacedMom
Extra çok ücret alıyorlar mı cnmBenim hastane 1 gün sonra yapıyor. Ben yaptırmak için doktorla görüştüm.. kısmetse yaptıracağım.
Canım ben çok beğendim evla ismini kulağa da çok hoş geliyor. Kimsede de yok. Bence tek isim koy.Rabbim ne güzel hediye verdi bize çok şükür. Sadee evla mı koysam bi isim daha ister mi sence yanına
Ben çok rahat içiyorum çayı..Sizin için ayrı bir yasak mı vardı acaba da içemiyorsunuz?O caydan nasil mis kokular geliyor:) Ben de cok ozledim. Bir iki kez kacamak yaptim aksamlari yanina da biskuvibu ara en sevdigim sey
Al benden de o kadar canım 37 numara ayak oldu 39 numara. Sadece spor ayakkabılar falan oluyor hava soğuduğu için burada terlik sandalet falan da giyemiyorumIsrar tahlilin yapilmistir. Oyle olsa idrarda cok protein cikardi. Tansiyonun yuksek olurdu. Havalar sicak ondan. Dert etme kendine. Benim ayaklarim 2 numara buyudu sislikten. Uzulme.
Ben başlarda da içtim hem de hiç kasmadan dr umun da onayıyla hem de.Günlük 1 kahveme ve 2-3 fincan çayıma okey vermişti .Ama ben hastası olduğum kahveyi ilk 4 ay soğuduğumdan içemedim.Sonra bir fincan hemen hemen her gün içtim (yeter ki işteyim) Çayı da canın istediği zamanlarda demledim 2-3 fincanı fazla geçirmeden gün içinde içtim .Rabbim korusu.n Bebişlerimizi ama şimdilik bir sorun tok elhamdulillahBen cayda iciyorum kahvede. Ama sabahlari 1 bardak, kahvede her gun 1 fincan. Ama bunlara 7. Aydan itibaren basladim onun oncesinde kahve cay cok nadir ictim 7.aydan sonra olmaz herhalde artik bir sey deyip ictim ama cay acik ve kucuk bardakta
Ama tabi yapilan kan tahlillerimde herhangi bir eksiklik cikmadi ciksa hemen birakirdim.
1000 civarındaExtra çok ücret alıyorlar mı cnm
Cnm biz doğar doğmaz yaptırdık bitti gitti o da...Doğar doğmaz mı cnm yoksa bir ay yada kırkı çıkınca mi?
Yeni moda çift isim demi bizim de yeni nesil minşklerin hep çift:))ama biz hep tekini diyorz,ilerde hangisini severse onu kullansın dedik:))bnm adım tek zeynep misal keşke bir adım daha olsaydı.Bu isim konusunda ne cektik bilemezsin
Babasının düşündüğü ismi ben koymak istemedim, benim çok istediğim ismi babası beğenmedi
Melis ece yide şu 1 ay içinde kesinleştirdik
Eceyi sonradan çıkardım nebiliym oğlumda çift isimli, 5 yiğenim var hepsi çift isim, komşu çocukları çift isim, akraba çocukları çift isim... kime isim sorsam çift isimle çıkıyor karşıma gınaaa geldi
Dedim yok ben tek isim koycam bu sefer
Zaten 39 numara terlik sandalet de boydan uzun oldugu icin cirkin oluyor. Abiye elbisenin altina sandalet bulamadim da kinetix spor ayakkabiyla gittim dugune.Al benden de o kadar canım 37 numara ayak oldu 39 numara. Sadece spor ayakkabılar falan oluyor hava soğuduğu için burada terlik sandalet falan da giyemiyorum
Teşekkür ederiz teyzesi siz beğendikçebenimde içime sindi. Babamızda onay verir inşallah :)Canım ben çok beğendim evla ismini kulağa da çok hoş geliyor. Kimsede de yok. Bence tek isim koy.
Aynen. Gerci bize ihtyac olmadi. Kizimda onda durmazdi kesin:) bu sferki durur ins diyrm:)Tabi cnm bak biz geçen yaz tatile gittik efes didim filan tarihi va yerler gezerken arabayı otoprka park edioduk,bebek arabası da her zaman seri olmuo ,eşim sırt çantası gibi taktı sırtına spor ayakkabılar filan gazdik durduk,bşzimkşsş seviyor her çeocuk aynı olmayabşlir ama özellşkle erkek bebeklerin yumurtalık vs zarar vermicek kalşteli mühendislikle üretilmiş olmalı
Daha cok tam uyuyacagm zaman basliyor hareketlere uykuya dalmama izin vermiyor:) uyuduktan sonra cok da tinlamam:)) ama uykumun hafif oldugu zamanlar o da siddetli vurursa ki cook nadirKizlar gece bebekleriniz tekme ile uyandiriyor mu sizi
Evet vitaminleri ozellikle ustune basa basa soylemisti drum. Ilk 3 ay kesinlikle devam et diye. Hatta hamilelikten daha cok israr etmistidogum sonrası demir hali icmeye devammış, doktorlarıniza sormayı unutmayın arkadaslar..
Öylemi diyosun bilemedim ki şimdi,Yeni moda çift isim demi bizim de yeni nesil minşklerin hep çift:))ama biz hep tekini diyorz,ilerde hangisini severse onu kullansın dedik:))bnm adım tek zeynep misal keşke bir adım daha olsaydı.
Erkek olsaydi bizimde kararimz oydu canm. Hemen yaptrmaktan yanayiz esimle:)Merhaba Kızlar,
ben uzun zamandır yazmıyorum arada bakıyorum.. Sikayerlerimi kaygılarımı sizle aynı yaşıyorum o yüzden hep de takip ediyorum. Doğum bir terslik çıkmazsa 10 ekim gibi düşünüyoruz sezeryan. 2 gece kalacağımız için ilk geceyi atlattıktan sonra yenidoğan sünneti mi yaptırsam diye düşünüyorum, en azından sünnet sonrası 1 gece de hastanede birlikte bakılmiş oluruz. Büyük oğlumu 6 yaşında sünnet ettirdim sanki o zaman daha zor oluyor bilinçli olunca. Erkek anneleri bu konu hakkında ne düşünüyor yada aklından geçiren planlayan var mı benim gibi yenidogan sünnetini?
Bendee hep derdim. Hatta annemler koymamis ben bazen ikinci bi isim kullanrdim:)) sonradan o ismi kiz kardesme koyduk. Okul cagimda adimdan nefret ederdm mesela. Yada bazi ortamlarda 3 tane falan olurduk. Hep yakin cevre kubraydi:)))Öylemi diyosun bilemedim ki şimdi,
Benimde çift ismim olsaydı keşke dedim şimdi düşününce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?