- 2 Ocak 2018
- 614
- 545
- 23
- 36
Neden caiz değilmiş cnm ben kuranda okumadım öyle bişiEşe güzel görünmek iyi der kadın hocalarda bnm eşim misal nefret eder kıldan çok çok aferdersiniz?Agda yaptiramayacagim zaten istemiyordum da. Caiz olmadigini duyali kac senedir kendim hallediyordum
Beni birkac gun hastanede idare etsin de
Dimi ya 2 isim şu eski adımın yanına zeynep buse ,derin filan olsa fena mı olurdu diom anneme:))Öylemi diyosun bilemedim ki şimdi,
Benimde çift ismim olsaydı keşke dedim şimdi düşününce
Kübra bnm çevremde ailemde de çok cnm,kübiş ,kübilik de diyorz biz:)) kğbralar genelde yuvarlak yüzlü yanaklı orta boylu minyon oluo bıcır bıcır bşrde sende öylemisin :))Bendee hep derdim. Hatta annemler koymamis ben bazen ikinci bi isim kullanrdim:)) sonradan o ismi kiz kardesme koyduk. Okul cagimda adimdan nefret ederdm mesela. Yada bazi ortamlarda 3 tane falan olurduk. Hep yakin cevre kubraydi:)))
Artik 2 isimden de gina gelmis olabilir ama tek kullaninca o da ayni kapiya cikar:)))
Benim de tüylerim çok azaldı cnm son iki aydır.Kizlar ben gobekten dolayi agda degil jilet yapiyordum son hafta agdaciya gitsem dedim bayan doktor gitme dedi bana. Benim gec oldu ya bebis nolur nolmaz diye mi dedi ki
Jilet kullaniyorum ama cikmiyor birde o var. Eskiden 2 gunde cikardi simdi haftasi oldu yok hamilelikte azalir mi
Anlatıcam canm da biraz uyumsuzdur kendileri bildiğini okuyan cinstenSen üst üste rüyanda gördüğünü ve koymanız gerektiğini anlat cnm
Ben hep kendim yapardım göbek engellemeye başlayınca jilete döndüm hiç başkasına yaptırmadım o yüzden gidemedim kuafore. Dediğin gibi çok yavaş çıkmaya başladı canım her duşta üstünden geçiyorum çıkmasa da ne olur ne olmaz diye. Doğumdan sonra sil baştan olacak benim için ipl lazer makinası kullanıyordum ne güzel azdı
Kahve ve çay kafein içeriyor ve çay yemeklerle yenildiginde demir ve vitamin emilimini azaltıyor. Kafein de bebeğin yeteri kadar beslenmesini ve kilo alımını engelliyormus. Ancak Türk kahvesi en masum kahvelerdenmis günde 1 sorun yapmıyormuş.
Ben arada sütlü kahve içerim kırk yılda 1 Türk kahvesi içerim ama çaya o kadar ara vermedim hemen hemen her gün içiyorum. Açık ve 1-2 bardağı geçmiyor günlük içtiğim. Eskiden demir anemisi vardı bende uzun süre tedavi oldum şimdi demir ilacını düzenli alıyorum değerlerimde bi sıkıntı olmadı çok şükür. Düşük çıksaydı keserdim sanırım su an dikkat ediyorum ama çokta kisitlamiyorum.
aynen protein yanında Çay içmek denir emilimini sıfırlıyor c vitamini ile birleştirmek ise %100 emilim sağlıyormuş ben ya portakal suyuyla ya da limonata ile yapıyorum kahvaltıyı çayın yerini tutmasa da idare ediyo
Kadının kadina belinden diz kapagina kadar gorunmesi haram canimNeden caiz değilmiş cnm ben kuranda okumadım öyle bişiEşe güzel görünmek iyi der kadın hocalarda bnm eşim misal nefret eder kıldan çok çok aferdersiniz?
Benim eşim calisiyo. Linkteki bilgileri okudum da anneye veriliyormus. Ben çalışmıyorum. Bilgileri doldursam doğumdan sonra verilir dimi illa çalışmaya gerek varmı?
Yanlış anlamissin. Agda yapmak degil yaptirmak caiz degil. Kadinin kadina karsi olan mahremiyeti var kendin elbette yaparsin esler degil kendimiz de sevmeyiz kıl tüyNeden caiz değilmiş cnm ben kuranda okumadım öyle bişiEşe güzel görünmek iyi der kadın hocalarda bnm eşim misal nefret eder kıldan çok çok aferdersiniz?
Soru 4: Babanın memur, annenin ev hanımı olması halinde doğum yardımı başvurusu hangi kuruma yapılır?Benim eşim calisiyo. Linkteki bilgileri okudum da anneye veriliyormus. Ben çalışmıyorum. Bilgileri doldursam doğumdan sonra verilir dimi illa çalışmaya gerek varmı?
Kızlar muayeneden çıktım sancı sıfır :) kızım 2900 gr iri bebek olmadığı için şimdi alttan muayene etmiyorum dedi haftaya perşembeye bıraktı yine yırttım muayeneden :) ellerimde doğumdan 1 ay sonra geçermiş inşallah yani .. birde bu ara sürekli kahve içesim var dedim hergün içiyorum şimdi bile aşırı istiyor canım eve gitmeyi bekliyorum dedim yiyor musun peki dedi evet tabii şekersiz kopkoyu yani kahvesi pütür pütür ağzıma gelecek şekilde yapıp içiyorum telveyide yiyorum dedim :) kansızlıktan oluyormuş o kadar aşırı istemem kanım düştü yine sanırım sonucumu almamıştım pztsi alırım artık bakalım .. çok şükür sıkıntılı bir durum yok ..
Bilmiyorum ki canım 38 haftada gelcen nasıl olsa hem o zaman bakarız hem bebek iri değil zaten gerek yok dedi:) korkmayin cati muayenesinden inaninki bu muymus diceksiniz :)
Bebegin iriligi ile muayenin ne ilgisi varmi ki? Benim cati muayem 36.hafta 2700gr iken olmustu acaba benim dr mu cok aceleci
Masallah diyelim saglikla guzel haberlere
Güzel haberlerle dönmüşsünüz ne güzel sorun yok sancı yok:)Kızlar muayeneden çıktım sancı sıfır :) kızım 2900 gr iri bebek olmadığı için şimdi alttan muayene etmiyorum dedi haftaya perşembeye bıraktı yine yırttım muayeneden :) ellerimde doğumdan 1 ay sonra geçermiş inşallah yani .. birde bu ara sürekli kahve içesim var dedim hergün içiyorum şimdi bile aşırı istiyor canım eve gitmeyi bekliyorum dedim yiyor musun peki dedi evet tabii şekersiz kopkoyu yani kahvesi pütür pütür ağzıma gelecek şekilde yapıp içiyorum telveyide yiyorum dedim :) kansızlıktan oluyormuş o kadar aşırı istemem kanım düştü yine sanırım sonucumu almamıştım pztsi alırım artık bakalım .. çok şükür sıkıntılı bir durum yok ..
Güzelmiş Teşekkür ederiz teyzesi :)Evla Nur da suan kulaga hos geliyor fikir olsun :)
Amiinn inşallah canım sende sağlıkla al kucağına inşallah canım .. benim şuanda çok çok istiyor canım ama içme dedi malesef :)Güzel haberlerle dönmüşsünüz ne güzel sorun yok sancı yok:)
Mihrimah da sağlıkla zamanında gelsin inşaallah
Çay kahve meselesine gelince ben hiç çayı bırakamadım maalesef çay olmasa kahvaltı yapamam ferritinim düşük kanım hep sınırın altında sma elimde değil işte hergün 2 fincan açık içerim ama kahve tüketmiyorum sadece 1 kere içtim hamilelik döneminde şu an konuşulunca benim de canım istedi aynen senin dediğin gibi telvesi bol şekersiz yanında da bitter neyse belki yapar içerim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?