2018 Ekim Anneleri

Agda yaptiramayacagim zaten istemiyordum da. Caiz olmadigini duyali kac senedir kendim hallediyordum
Beni birkac gun hastanede idare etsin de
Neden caiz değilmiş cnm ben kuranda okumadım öyle bişiEşe güzel görünmek iyi der kadın hocalarda bnm eşim misal nefret eder kıldan çok çok aferdersiniz?

Kübra bnm çevremde ailemde de çok cnm,kübiş ,kübilik de diyorz biz:)) kğbralar genelde yuvarlak yüzlü yanaklı orta boylu minyon oluo bıcır bıcır bşrde sende öylemisin :))

Benim de tüylerim çok azaldı cnm son iki aydır.

Kızlar muayeneden çıktım sancı sıfır :) kızım 2900 gr iri bebek olmadığı için şimdi alttan muayene etmiyorum dedi haftaya perşembeye bıraktı yine yırttım muayeneden :) ellerimde doğumdan 1 ay sonra geçermiş inşallah yani .. birde bu ara sürekli kahve içesim var dedim hergün içiyorum şimdi bile aşırı istiyor canım eve gitmeyi bekliyorum dedim yiyor musun peki dedi evet tabii şekersiz kopkoyu yani kahvesi pütür pütür ağzıma gelecek şekilde yapıp içiyorum telveyide yiyorum dedim :) kansızlıktan oluyormuş o kadar aşırı istemem kanım düştü yine sanırım sonucumu almamıştım pztsi alırım artık bakalım .. çok şükür sıkıntılı bir durum yok ..

Ben de aynı şekilde düşük çıksaydı keserdim çayı ama sıkıntı olmadığı sürece 2-3 bardağı içtim hergün. Eskiden ofiste günde 3 kere demlerdik neredeyse. Demlik yetmezdi, ben gündüz çayını bırakınca 2 demliğe düşmüştü arkadaşlar

Onları da şekersiz içemediğim ve şeker çıktığı için tüketemedim. Şeker çıkalı beri çok süt de içemedim maalesef, bal koymadan içersem midemi ağrıtıyordu. Yoğurt ve kefire vurduk kendimizi son zamanlarda. Ama et yanında bol limonlu salata yedim çokça. Demiri oradan almışımdır muhtemelen.

Neden caiz değilmiş cnm ben kuranda okumadım öyle bişiEşe güzel görünmek iyi der kadın hocalarda bnm eşim misal nefret eder kıldan çok çok aferdersiniz?
Kadının kadina belinden diz kapagina kadar gorunmesi haram canim

Yanlış anlamissin. Agda yapmak degil yaptirmak caiz degil. Kadinin kadina karsi olan mahremiyeti var kendin elbette yaparsin esler degil kendimiz de sevmeyiz kıl tüy

Benim eşim calisiyo. Linkteki bilgileri okudum da anneye veriliyormus. Ben çalışmıyorum. Bilgileri doldursam doğumdan sonra verilir dimi illa çalışmaya gerek varmı?
Soru 4: Babanın memur, annenin ev hanımı olması halinde doğum yardımı başvurusu hangi kuruma yapılır?
Kamu kurum ve kuruluşları tarafından alınacak başvurularda, eşlerden birinin kamu kurum veya kuruluşunda çalışıyor olması yeterlidir. Dolayısıyla başvuru, memur olan babanın çalıştığı kuruma yapılabilir.

:) korkmayin cati muayenesinden inaninki bu muymus diceksiniz :)
Bebegin iriligi ile muayenin ne ilgisi varmi ki? Benim cati muayem 36.hafta 2700gr iken olmustu acaba benim dr mu cok aceleci
Masallah diyelim saglikla guzel haberlere

:) korkmayin cati muayenesinden inaninki bu muymus diceksiniz :)
Bebegin iriligi ile muayenin ne ilgisi varmi ki? Benim cati muayem 36.hafta 2700gr iken olmustu acaba benim dr mu cok aceleci
Masallah diyelim saglikla guzel haberlere
Bilmiyorum ki canım 38 haftada gelcen nasıl olsa hem o zaman bakarız hem bebek iri değil zaten gerek yok dedi

Güzel haberlerle dönmüşsünüz ne güzel sorun yok sancı yok:)
Mihrimah da sağlıkla zamanında gelsin inşaallah

Çay kahve meselesine gelince ben hiç çayı bırakamadım maalesef çay olmasa kahvaltı yapamam ferritinim düşük kanım hep sınırın altında sma elimde değil işte hergün 2 fincan açık içerim ama kahve tüketmiyorum sadece 1 kere içtim hamilelik döneminde şu an konuşulunca benim de canım istedi aynen senin dediğin gibi telvesi bol şekersiz yanında da bitter neyse belki yapar içerim bende

Kızlar bugün kontrolüm vardı 34+2 haftada oğluşum 2500gr 47 cm olmuş:)

Benim 2 aydır bir sıkıntım var ilk dr söylediğimde çık anlam veremedi ama bu aralar çok canımı yakıyor göbeğimin sağ üst tarafında avuç içi kadar yerde sanki içeride yara varmış gibi acıyor özellikle çok hareketli bir gün geçirdiysem bugün dr tekrar söyledim sancı olabilir dedi nst çektirdi ama sancı da yok sancı böyle olmaz sanırım resmen yara gibi acıyor bu arada bebeğin başı kanala yakın diye tedirgin oldu ve slttsn ölçüm yaptı 5cm çıktı içim rahatladı ama çok kastım kendimi muayenede tuhaf oldum oysaki çok alışkınım alttan ultrason muayenelerine tedavilerimden dolayı, zormuş bu işler hayırlısıyla çok zorluk yaşamadan alalım evlatlarımızı kucağımıza :)

Amiinn inşallah canım sende sağlıkla al kucağına inşallah canım .. benim şuanda çok çok istiyor canım ama içme dedi malesef :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…