2018 Ekim Anneleri

Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo

Kadının kadina belinden diz kapagina kadar gorunmesi haram canim
Bunu bilmiyordum cnm da bana bu dönemde bu şartlarda kendi hayatımda mümkün değil uyabilmem,ful ağda vs harici diz kapağı üstü özel günlerde tatillerde filan çok severek giyiyorum.ta genç kızlığımdan beri böyleyim.herkrsşn kendş tercihi zaten de ,fikrim kimse de piri pak müslüman değildir zaten en wzından çevremde öyle .allah affetsin günahlarımızı(

Bende de var duzlesme canim 2 tane de fitik var bas agrisimdan baska bişey yapmıyor surekli one egersem o da. Seninki sıkıntıymış gecmis olsun
Bnmde öyle cnm ya eğilmem mümkğn değil ağdacı kız 10 dakikada bitirio özel bölgeyi bitio gidio ve tertrmiz oluyor açıkcası.

Bende hep annecim diyrym ya:))) ama dusunnce tuhaf olablr tabi. 1 senedirr annecimm diye seslenir yada konusurum. Annemm diye de severim:)) cok kullandgmdan herlde ilk anne kelimesini ogrenmisti
Aynen ya bende hep annecim diyorum ama aslında o bana der gibi,niyetle diyorum,tam anlatamıyorumda :)) o bana diyor gene bişi istiyor ,bende tekrarlayıp kırmamak için ilk annecim annem diyorum:))

Cnm hiç üzülme zaten azıcık kalmış günün ilerlemiş çantanı getiren olmazmı dualar sennle önce allaha sonra doktorlara emanetsiniz cnm ,

İnşaallah sağlıkla doğar, mutlu mesut evinize gidersiniz canım, dualarımız seninle. Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Canımm dualarımız seninle İnşallah yarın bebişine kavuşucan düşündüğünden daha erken kavuşucan hemde eve birini yolla alsın neye ihtiyacın varsa

Ben şöyle kucuk bisy hazirladim canim.Sekerleri siparis etmistim,taraklarida siparisle aldim ve kendim susledim :)
Site adini yazarim istersen.

Kapi susunu kendim yaptim.Kapiyida boyle susledik :)
Fikir olsun.

Bizim bir tanidigimiz var kizi Evla :) Cok tatli masallah.Evet isim olarak kullaniliyor.Bence koyabilirsin cok guzel.

Benim de doğum tarihim belli oldu.Doktor Eylül sonu diyordu ama 1 Ekim oldu şimdi..nst de iki Sancı çıkmış haftaya iki defa gidip nst çekilecekmişim bakalım

Gozunaydin caniimm Allah yardimcin olsuunn❤

Ayy canim,Allah yardimcin olsun.Saglikla atlatin insallah❤

Canim sen nasilsin bebis nasil

Benim geçen hafta 3.200 gr dı. Ama sezeryana 3 hafta sonra alınacağım nasipse

Benim de ayakları geliyor araya oraya. Bir videoda doktor bebek pozisyonundan olur demişti. Şuan ayaklarını hissetmiyorum ama yine acıyor orası, tek derdimiz bu olsun :)

Bir benim mi çıkmadı sancım ya :) bende sancı bekliyordum ama yok çok sabırsızlanıyorum

Bende de hiç çıkmıyor sancı. Nst kağıdında en yüksek 5lerde görünüyor daha vakti var, az daha kalsın içerde ben işlerimi halledene kadar.

Hayırlısı öyleymiş demek ki, sağlıkla alın kucağınıza. Eşya kolay getirilir evden, onları hiç düşünme. Bebeğine kavuşacağın zamanı düşün :)

Allah kavustursun kucagina. Gozun aydin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…