Bunu bilmiyordum cnm da bana bu dönemde bu şartlarda kendi hayatımda mümkün değil uyabilmem,ful ağda vs harici diz kapağı üstü özel günlerde tatillerde filan çok severek giyiyorum.ta genç kızlığımdan beri böyleyim.herkrsşn kendş tercihi zaten de ,fikrim kimse de piri pak müslüman değildir zaten en wzından çevremde öyle .allah affetsin günahlarımızıKadının kadina belinden diz kapagina kadar gorunmesi haram canim
Bnmde öyle cnm ya eğilmem mümkğn değil ağdacı kız 10 dakikada bitirio özel bölgeyi bitio gidio ve tertrmiz oluyor açıkcası.Bende de var duzlesme canim 2 tane de fitik var bas agrisimdan baska bişey yapmıyor surekli one egersem o da. Seninki sıkıntıymış gecmis olsun
Aynen ya bende hep annecim diyorum ama aslında o bana der gibi,niyetle diyorum,tam anlatamıyorumda :)) o bana diyor gene bişi istiyor ,bende tekrarlayıp kırmamak için ilk annecim annem diyorum:))Bende hep annecim diyrym ya:))) ama dusunnce tuhaf olablr tabi. 1 senedirr annecimm diye seslenir yada konusurum. Annemm diye de severim:)) cok kullandgmdan herlde ilk anne kelimesini ogrenmisti
Cnm hiç üzülme zaten azıcık kalmış günün ilerlemiş çantanı getiren olmazmı dualar sennle önce allaha sonra doktorlara emanetsiniz cnm ,Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Canımm dualarımız seninle İnşallah yarın bebişine kavuşucan düşündüğünden daha erken kavuşucan hemdeKızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Kızlar hastaneye ziyarete gelenler için hediyelik hazirladinizmi??
kokulu taş, mini cam siselerde kolonya,mum vs guvenebilecegim site onerirseniz sevinirim..
Ben şuanda bitek kapı süsü ve takı yastigimi yaptim bide Hacı Şerif ten çikolata lokum siparisi verdim,ama hediyelikte hazırlamak istiyorum onerilerinizi bekliyorum
Kızlar hamileliğimin başından beri rüyamda evla dediğimi görüyorum. Bazen normal otururken de aklıma geliyordu. Dün gece yine evla evla diye seslendiğimi duydum ama bunu hiç isim olarak düşünmemiştim. Aklıma takıldı ne demek diye araştıraym dedim meğersem isim olarak kullanılıyormş güzel amel demekmiş. Bunu kızıma isim olarak koymalı mıyım sizce? Farklı hiç duymadığım bi isim. Sizce bu işaret mi ki bana. Uzun zamandır araştırıyodm isim konusunu ama bulamamıştk.
Benim de doğum tarihim belli oldu.Doktor Eylül sonu diyordu ama 1 Ekim oldu şimdi..nst de iki Sancı çıkmış haftaya iki defa gidip nst çekilecekmişim bakalım
Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Canim sen nasilsin bebis nasilEki Görüntüle 2191175 Ben şöyle kucuk bisy hazirladim canim.Sekerleri siparis etmistim,taraklarida siparisle aldim ve kendim susledim :)
Site adini yazarim istersen.
Eki Görüntüle 2191176
Kapi susunu kendim yaptim.Kapiyida boyle susledik :)
Fikir olsun.
Bizim bir tanidigimiz var kizi Evla :) Cok tatli masallah.Evet isim olarak kullaniliyor.Bence koyabilirsin cok guzel.
Gozunaydin caniimm Allah yardimcin olsuunn❤
Ayy canim,Allah yardimcin olsun.Saglikla atlatin insallah❤
Canim sen nasilsin bebis nasil
Geçmiş olsun canım darısı bizlere inş. Boyunuz kilonuz nasıl? Allah analı babalı büyütsün inşİkimizde iyiyiz canım çok şükür❤
Cnm hayırlı olsun, Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşKızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Benim geçen hafta 3.200 gr dı. Ama sezeryana 3 hafta sonra alınacağım nasipseKızlar bende bugün kontrole gittim bebeğim yine 2 hafta önden gidiyor 3050 gr çıktı nst de kalp atışları iyi çıktı ama baya bi sancım çıktı doktor kendini yorma istirahat et bebek iri haftaya gelince ekimin ilk haftası doğumu planlayalım dedi. Sancım çok yüksek değil mi sizce çok ağrı baskı ve kasılmalarım var
Ayy canım aynı aynısı bende öyle düşünüyorum acaba karnımız gerildikçe içten çatladı tahrişmi oldu diyorum o acıyan yerde bebişimşn poposu var çok hareketli acaba o içerden birşey mi yaptı diyorum kendimce teşhis koyuyorum dr birşey söyleyemedikçe bende sabah akşam yağlıyorum dışardan çatlak yok acaba içten birşeylermi oldu da canımız bu kadar yanıyor olabilir mi?
Bir benim mi çıkmadı sancım ya :) bende sancı bekliyordum ama yok çok sabırsızlanıyorum
Maşallah canım çok çok sevindim sizin adınıza bir ömür sağlıkla yaşayın inşaallahİkimizde iyiyiz canım çok şükür❤
Hayrli ugurlu olsun canim:))Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Gozunuz aydin. Darisi hepimizin basina. Susleriniz de cok guzel. Hos gelmis simay hanim.İkimizde iyiyiz canım çok şükür❤
Allah kavustursun kucagina. Gozun aydin.Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?