- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Aynen ultrason muayenesi çookk kolayda elle olunca bir tuhaf :) banada kanala inmiş dedi ama girmemiş dedi o ne demek onuda anlamadım inmişle girmiş farklı demekki :)Kızlar bugün kontrolüm vardı 34+2 haftada oğluşum 2500gr 47 cm olmuş:)
Benim 2 aydır bir sıkıntım var ilk dr söylediğimde çık anlam veremedi ama bu aralar çok canımı yakıyor göbeğimin sağ üst tarafında avuç içi kadar yerde sanki içeride yara varmış gibi acıyor özellikle çok hareketli bir gün geçirdiysem bugün dr tekrar söyledim sancı olabilir dedi nst çektirdi ama sancı da yok sancı böyle olmaz sanırım resmen yara gibi acıyor bu arada bebeğin başı kanala yakın diye tedirgin oldu ve slttsn ölçüm yaptı 5cm çıktı içim rahatladı ama çok kastım kendimi muayenede tuhaf oldum oysaki çok alışkınım alttan ultrason muayenelerine tedavilerimden dolayı, zormuş bu işler hayırlısıyla çok zorluk yaşamadan alalım evlatlarımızı kucağımıza :)
Kızlar bugün kontrolüm vardı 34+2 haftada oğluşum 2500gr 47 cm olmuş:)
Benim 2 aydır bir sıkıntım var ilk dr söylediğimde çık anlam veremedi ama bu aralar çok canımı yakıyor göbeğimin sağ üst tarafında avuç içi kadar yerde sanki içeride yara varmış gibi acıyor özellikle çok hareketli bir gün geçirdiysem bugün dr tekrar söyledim sancı olabilir dedi nst çektirdi ama sancı da yok sancı böyle olmaz sanırım resmen yara gibi acıyor bu arada bebeğin başı kanala yakın diye tedirgin oldu ve slttsn ölçüm yaptı 5cm çıktı içim rahatladı ama çok kastım kendimi muayenede tuhaf oldum oysaki çok alışkınım alttan ultrason muayenelerine tedavilerimden dolayı, zormuş bu işler hayırlısıyla çok zorluk yaşamadan alalım evlatlarımızı kucağımıza :)
Ayy canım aynı aynısı bende öyle düşünüyorum acaba karnımız gerildikçe içten çatladı tahrişmi oldu diyorum o acıyan yerde bebişimşn poposu var çok hareketli acaba o içerden birşey mi yaptı diyorum kendimce teşhis koyuyorum dr birşey söyleyemedikçe bende sabah akşam yağlıyorum dışardan çatlak yok acaba içten birşeylermi oldu da canımız bu kadar yanıyor olabilir mi?Benim de sol üst tarafta içten sanki derim soyuluyormuş gibi bir acı var. Sanki bir yere sürtmüşüm de yanıyor gibi. Çatlıyor heralde içerden diye düşünüyorum. Krem yağ sürüyorum 2-3 dk sonra yine başlıyor acımaya. Doktora sormayı akıl etmedim maalesef hiç. Bugün nst ye girdim sancı da çıkmadı. Dokununca daha çok acıyor.
Anlık bir yükseliş değilse sadece birkaç kez gördüyse çok da önemsemiyorlar canım önemli olan sürekli yüksek değerlerde olması sanırım. Eğer sorun yok deyip eve gönderdilerse sen de takılma hiçKizlar ben nst den ciktim evde de oluyordu böyle karnim sertlesip nefesim kesiliyordu nst de oldu aynisi ve sancim 50 ye yukseldi o sanciymis cok korktum
Usg ye girdim 2900 gr.olmus minnak kizim bu sanci 15 dk.da 2-3 defa cikarsa dikkate mi alıyorlar
Merhaba aynı acı bende nerdeyse iki aydır var hatta tek sıkıntım o aciydi taaa ki el bileklerimdeki agri sızı ve uyusma baslayana kadar göğsümün altindaki acıyı doktora sordum oraya poposunu dayamış o acitiyordur dedi.Ayy canım aynı aynısı bende öyle düşünüyorum acaba karnımız gerildikçe içten çatladı tahrişmi oldu diyorum o acıyan yerde bebişimşn poposu var çok hareketli acaba o içerden birşey mi yaptı diyorum kendimce teşhis koyuyorum dr birşey söyleyemedikçe bende sabah akşam yağlıyorum dışardan çatlak yok acaba içten birşeylermi oldu da canımız bu kadar yanıyor olabilir mi?
Ohh bee yalnız değilmişim aynen poposunun olduğu yer benimde ve sürekli aynı yerde poposu :) ne yapalım dayanacağız artık az kaldı az :)Merhaba aynı acı bende nerdeyse iki aydır var hatta tek sıkıntım o aciydi taaa ki el bileklerimdeki agri sızı ve uyusma baslayana kadar göğsümün altindaki acıyı doktora sordum oraya poposunu dayamış o acitiyordur dedi.
Yalnız değilsin canım benim de hiç çıkmıyor ama ben sorun etmiyorum kızımda da böyleydi normali bekledik gelmedi hayırlısı dedik sezeryana geçtik. Tabi herkeste aynı olmaz bunu biz talep etmiştik. Gününün dolmasına daha var nasılsa neler değişir daha bebiş az daha içeride dursun onun için en güvenli yer şimdilik orasıBir benim mi çıkmadı sancım ya :) bende sancı bekliyordum ama yok çok sabırsızlanıyorum
:))) yok aksine suratim uzun:) boy 1.70 minyon degilm:))Kübra bnm çevremde ailemde de çok cnm,kübiş ,kübilik de diyorz biz:)) kğbralar genelde yuvarlak yüzlü yanaklı orta boylu minyon oluo bıcır bıcır bşrde sende öylemisin :))
Bende hep annecim diyrym ya:))) ama dusunnce tuhaf olablr tabi. 1 senedirr annecimm diye seslenir yada konusurum. Annemm diye de severim:)) cok kullandgmdan herlde ilk anne kelimesini ogrenmistiArkadaşlar artık dışarda anne çocuklar dikkatimizi çekiyor ya. Bugün markette biri çocuğuna "oldu annecim, tamam annecim, dur annecim" offf.. çocuklar anne değil ki. Çocuğa "annecim" demek tuhaf geldi...
Ben de tam olarak aynı durumdayım hanfendinin hiç niyeti yok resmenBir benim mi çıkmadı sancım ya :) bende sancı bekliyordum ama yok çok sabırsızlanıyorum
Kamuda çalışmıyor canimSoru 4: Babanın memur, annenin ev hanımı olması halinde doğum yardımı başvurusu hangi kuruma yapılır?
Kamu kurum ve kuruluşları tarafından alınacak başvurularda, eşlerden birinin kamu kurum veya kuruluşunda çalışıyor olması yeterlidir. Dolayısıyla başvuru, memur olan babanın çalıştığı kuruma yapılabilir.
Surekli olmasi ve kesilmemesi. Gitgide zaman araliklarnn azalmasi onemli olan bunlar. Yani mesela ilk 30 dkkda bir sonra 25 sonra 20 gibi gibiiKizlar ben nst den ciktim evde de oluyordu böyle karnim sertlesip nefesim kesiliyordu nst de oldu aynisi ve sancim 50 ye yukseldi o sanciymis cok korktum
Usg ye girdim 2900 gr.olmus minnak kizim bu sanci 15 dk.da 2-3 defa cikarsa dikkate mi alıyorlar
Ben nstye girmiyrm ama bende de bisy yok uzulme:)))) sanciyla birlikte dogum falan hepsi birden olur insBir benim mi çıkmadı sancım ya :) bende sancı bekliyordum ama yok çok sabırsızlanıyorum
Evet cnm istisnasın demek tabi bnm dünyamdaki kübralardan demek istiyorum:)):))) yok aksine suratim uzun:) boy 1.70 minyon degilm:))
Cnm bnm boynumda düzleşme var eğemiyorum kafamıYanlış anlamissin. Agda yapmak degil yaptirmak caiz degil. Kadinin kadina karsi olan mahremiyeti var kendin elbette yaparsin esler degil kendimiz de sevmeyiz kıl tüy
Bende de var duzlesme canim 2 tane de fitik var bas agrisimdan baska bişey yapmıyor surekli one egersem o da. Seninki sıkıntıymış gecmis olsunCnm bnm boynumda düzleşme var eğemiyorum kafamı(önler gene neyse de arkalar mümkün değil alamıyorum.her durum her şart herkese farklı tabi.doğumdan sonra lazere başlayıp kurtulcam inş hemen tüm çevrem lazerli zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?