2018 Ekim Anneleri

Aynen ultrason muayenesi çookk kolayda elle olunca bir tuhaf :) banada kanala inmiş dedi ama girmemiş dedi o ne demek onuda anlamadım inmişle girmiş farklı demekki :)

Benim de sol üst tarafta içten sanki derim soyuluyormuş gibi bir acı var. Sanki bir yere sürtmüşüm de yanıyor gibi. Çatlıyor heralde içerden diye düşünüyorum. Krem yağ sürüyorum 2-3 dk sonra yine başlıyor acımaya. Doktora sormayı akıl etmedim maalesef hiç. Bugün nst ye girdim sancı da çıkmadı. Dokununca daha çok acıyor.

Ayy canım aynı aynısı bende öyle düşünüyorum acaba karnımız gerildikçe içten çatladı tahrişmi oldu diyorum o acıyan yerde bebişimşn poposu var çok hareketli acaba o içerden birşey mi yaptı diyorum kendimce teşhis koyuyorum dr birşey söyleyemedikçe bende sabah akşam yağlıyorum dışardan çatlak yok acaba içten birşeylermi oldu da canımız bu kadar yanıyor olabilir mi?

Kizlar ben nst den ciktim evde de oluyordu böyle karnim sertlesip nefesim kesiliyordu nst de oldu aynisi ve sancim 50 ye yukseldi o sanciymis cok korktum
Usg ye girdim 2900 gr.olmus minnak kizim bu sanci 15 dk.da 2-3 defa cikarsa dikkate mi alıyorlar

Anlık bir yükseliş değilse sadece birkaç kez gördüyse çok da önemsemiyorlar canım önemli olan sürekli yüksek değerlerde olması sanırım. Eğer sorun yok deyip eve gönderdilerse sen de takılma hiç

Merhaba aynı acı bende nerdeyse iki aydır var hatta tek sıkıntım o aciydi taaa ki el bileklerimdeki agri sızı ve uyusma baslayana kadar göğsümün altindaki acıyı doktora sordum oraya poposunu dayamış o acitiyordur dedi.

Kızlar bende bugün kontrole gittim bebeğim yine 2 hafta önden gidiyor 3050 gr çıktı nst de kalp atışları iyi çıktı ama baya bi sancım çıktı doktor kendini yorma istirahat et bebek iri haftaya gelince ekimin ilk haftası doğumu planlayalım dedi. Sancım çok yüksek değil mi sizce çok ağrı baskı ve kasılmalarım var

Eklentiler

• 2C2E6C4B-E6C9-445A-9748-64987D63912E.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 66
Ohh bee yalnız değilmişim aynen poposunun olduğu yer benimde ve sürekli aynı yerde poposu :) ne yapalım dayanacağız artık az kaldı az :)

Bir benim mi çıkmadı sancım ya :) bende sancı bekliyordum ama yok çok sabırsızlanıyorum
Yalnız değilsin canım benim de hiç çıkmıyor ama ben sorun etmiyorum kızımda da böyleydi normali bekledik gelmedi hayırlısı dedik sezeryana geçtik. Tabi herkeste aynı olmaz bunu biz talep etmiştik. Gününün dolmasına daha var nasılsa neler değişir daha bebiş az daha içeride dursun onun için en güvenli yer şimdilik orası

Arkadaşlar artık dışarda anne çocuklar dikkatimizi çekiyor ya. Bugün markette biri çocuğuna "oldu annecim, tamam annecim, dur annecim" offf.. çocuklar anne değil ki. Çocuğa "annecim" demek tuhaf geldi...
Bende hep annecim diyrym ya:))) ama dusunnce tuhaf olablr tabi. 1 senedirr annecimm diye seslenir yada konusurum. Annemm diye de severim:)) cok kullandgmdan herlde ilk anne kelimesini ogrenmisti

Kamuda çalışmıyor canim

Surekli olmasi ve kesilmemesi. Gitgide zaman araliklarnn azalmasi onemli olan bunlar. Yani mesela ilk 30 dkkda bir sonra 25 sonra 20 gibi gibii

Yanlış anlamissin. Agda yapmak degil yaptirmak caiz degil. Kadinin kadina karsi olan mahremiyeti var kendin elbette yaparsin esler degil kendimiz de sevmeyiz kıl tüy
Cnm bnm boynumda düzleşme var eğemiyorum kafamı(önler gene neyse de arkalar mümkün değil alamıyorum.her durum her şart herkese farklı tabi.doğumdan sonra lazere başlayıp kurtulcam inş hemen tüm çevrem lazerli zaten

Bende de var duzlesme canim 2 tane de fitik var bas agrisimdan baska bişey yapmıyor surekli one egersem o da. Seninki sıkıntıymış gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…