- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Ağız alışkanlığı olabilir..ama dışardan iyi gözükmüyor valla. Ayrıca dün biraz araştırdım çocuk psikolojisi olarak da -cim diye konuşmak (annecim, babacim)onun fikirlerini dikkate almamak algısına yolacabiliyormus..yani sen hep küçüksün birey değilsin algısına sebep olabiliyormuş ileriki dönemlerdeBende hep annecim diyrym ya:))) ama dusunnce tuhaf olablr tabi. 1 senedirr annecimm diye seslenir yada konusurum. Annemm diye de severim:)) cok kullandgmdan herlde ilk anne kelimesini ogrenmisti
Sağlıkla doğsun..Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Sağlıkla anneli babalı büyüsünKızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Gozunuzaydin saglikla buyutun darisi basimizaSağlıkla anneli babalı büyüsün
Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Bizim bebişler hep önden gidiyor Allah sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin inşallah canımBenim geçen hafta 3.200 gr dı. Ama sezeryana 3 hafta sonra alınacağım nasipse
Canim bazi seyler plansiz olunca emin ol daha iyi oluyor. Zaten haftani tamamlamissin simdi bebisini kucaklama zamani insaallah. Sağlıkla kurtul Allah yardimcin olsunKızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Gozunaydin:) Ailesiyle birlikte saglikla buyusun insallahKızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Bir benim mi çıkmadı sancım ya :) bende sancı bekliyordum ama yok çok sabırsızlanıyorum
Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Sagsalim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Ikinizde iyisiniz gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah :)Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Kızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Gozunuz aydin canim ^_^ saglikla buyusun guzel gunler gorsun insallah ❤ iyi olmaniza cok sevindim. Buyuk kizinin tepkisi nasil oldu cok merak ediyorum ❤Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Canım sağlıkla kavuşun inşallahKızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?