2018 Ekim Anneleri

Bende hep annecim diyrym ya:))) ama dusunnce tuhaf olablr tabi. 1 senedirr annecimm diye seslenir yada konusurum. Annemm diye de severim:)) cok kullandgmdan herlde ilk anne kelimesini ogrenmisti
Ağız alışkanlığı olabilir..ama dışardan iyi gözükmüyor valla. Ayrıca dün biraz araştırdım çocuk psikolojisi olarak da -cim diye konuşmak (annecim, babacim)onun fikirlerini dikkate almamak algısına yolacabiliyormus..yani sen hep küçüksün birey değilsin algısına sebep olabiliyormuş ileriki dönemlerde

Sağlıkla doğsun..

Canim bazi seyler plansiz olunca emin ol daha iyi oluyor. Zaten haftani tamamlamissin simdi bebisini kucaklama zamani insaallah. Sağlıkla kurtul Allah yardimcin olsun

plojovic canım çok sevindim gözün aydın sağlıkla analı babalı büyütün inşallah sağlıklı uzun Ömür dilerim beraber
S Semabuse sağlıkls ve mutlulukla al kucağına inşallah canım.Haftanı doldurdun artık çok şükür

S Semabuse canım Allah yardımcınız olsun ağrısız sızısız geçsin gitsin inşallah bebişinede sana da sağlk sıhhat versin ..
plojovic gözünüzaydın maşallah iyi olmanıza sevindim sende hayırla sağlıkla büyüt inşallah

Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤

Çok mutlu oldum canım Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin

Kapı susu ve masada çok güzel olmuş ellerine saglik, site adini yazarsan bende bir goz atarım cnm

Sagsalim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Biz ne dersek diyelim minikler nasıl isterse öyle ve o zaman olacak doğum.
Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Ikinizde iyisiniz gözün aydın sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah :)
Hepimiz böyle güzel mutlu haberler veririz inşallah

Canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine hic sıkıntı dert etme zamanında geliyor zaten,

Demek bebisin annesini cok ozlemis bir hafta onceden geliyor ne güzel

Gozunuz aydin canim ^_^ saglikla buyusun guzel gunler gorsun insallah ❤ iyi olmaniza cok sevindim. Buyuk kizinin tepkisi nasil oldu cok merak ediyorum ❤

S Semabuse canim Allah saglikla kavustursun insallah guzel haberini bekliyoruz...

Canım sağlıkla kavuşun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…