2018 Ekim Anneleri

plojovic canım hayırlı uğurlu olsun
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin
Mis kokulu bebişini öpüyorum

S Semabuse sanada hayırlı doğumlar diliyorum,
Sağlıklı sıhhatli biranönce al inş kuzucuğunu kollarına

plojovic gözünüz aydın canım rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin miş gibi cennet kokuyordur kokla bizim içinde güzel ve bilgili anne tecrübelerine ihtiyacımız var.

S Semabuse rabbim yardımcınız oksun hayırlısıyla kolay doğumlar diliyorum.

Cnm sağlıkla kucağına al inşallah yavrunun allahım yardım etsin

Cnm hepsi çok güsel güle güle kullansınlar ve afiyetle içsinler:))

Merhaba kızlar bizde bugün 9. aya girdik.. 34+5 iz kilomuz 2400gr boy 47 cm olmuş şükür.. rahim ağzı 17 mm çıktı.. düşmemiş Allahtan.. nst de sancı çikmiyor.. simdilik 8 ekime kadar dursa yeter dedi doktor.. kafası baya aşağida yüzü felan hiç görünmüyor artık.. alttan rahim ağzı ölçumu yaparken resmen kafa ordaymış.. ben bilmediğim için bebek aşağidamı dedim.. "aşağida tabi" dedi doktor korktum..

Anne karnındaki alışkanlığı neyse doğunca da devan ediyor diyorlar bakalım merak ediyorum nasıl olcak :)

Hadi yaa bizimki gececi.. gece 12 de bi coşuyo bide 4 5 gibi..

Benimde orda bi şişlik.. midem heralde.. çunku bebeğin poposu daha aşağida..

Aynen ultrason muayenesi çookk kolayda elle olunca bir tuhaf :) banada kanala inmiş dedi ama girmemiş dedi o ne demek onuda anlamadım inmişle girmiş farklı demekki :)

Bu farkı bende merak ettim.. bizim rahim ağzı 17 mm bebegin kafasida hemen orda..

plojovic canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun..
S Semabuse canım herhalde bu saate kadar doğmuştur.. seninkide sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..

36.haftadan sonra benim serviksi olcmedi dr um. Tamam artik gerek yok bunu olcmeye demisti. İnsallah haftasini tamamlar merak etmeyin benim suan kac bilmiyorum ama sizinki bence gayet iyi cikmis.

Dogum yapan arkadaslarimiza saglik diliyorum tez zamanda bebisleriyle hayirlisiyla evlerine donsunler :)

Darisi biz bekleyenlere diyelim artik. Sali muayenem benimde. Sancim hic cikmiyor ama acilmam olmus mudur merakta ediyorum. 38+0 im bugun. Normal doguma musait olupta 40 a kadar bekleyip suni alir miyim diye dusunuyorum bu ara.

36.haftadan sonra benim serviksi olcmedi dr um. Tamam artik gerek yok bunu olcmeye demisti. İnsallah haftasini tamamlar merak etmeyin benim suan kac bilmiyorum ama sizinki bence gayet iyi cikmis.

Demekki benimkide 2 hafta sonra ölçmücek artik.. zaten dün fitilleri bıraktirdi.. hayırlısı bakalım..

Kanala girmiş demek doğum başlıyor demekmiişş arkadaşım dedi ne kadar doğru bilmiyorum tabi .. :))))

Kizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Ogleden sonra farkli bir doktora muayene oldum oda ayni şeyi söyledi doktorun dogru söylemiş bana gelirsen bende yardımcı olurum ama doktoruna guven dedi böyle iste kizlar nirmal doğurmak nasip olmayacak

canim sonucta iki doktora gitmissin ikisi de ayni seyi soylemis. sonucta bizim bi bilgimiz yok bu konuda.doktora guvenmeliyiz. sen israr etsen ve bebisine en ufak bisey olsa yillarca kendini suclarsin ne gerek var.normal dogurdun diye hersey harika olmayacak kimse madalya takmayacak. icin rahat olsun hem sezaryenle dogurmak da kotu bisey degil ki.insanlar keyfi olarak bile sezaryen istiyor.kaldi ki sana bi zorunluluktan bahsetmisler.icini ferah tut.Allah hakkinda hayirlisini versin.

Canım keyfi isteyerek sezaryen olmuyorsun ki bebeğini düşünmek zorundasın onun sağlığı için .. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin üzülme ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…