Cnm sağlıkla kucağına al inşallah yavrunun allahım yardım etsinKızlar acildeyim sabah sezeryanla alınacak. İki gündür kasilmam hiç yoktu ve hareketleri çok azaldı acile geldik 10gibi. Nst de sancı 120lerde çıktı. Dr umla görüştük telde yarın alalım bu gece yatis yapılsın dedi. Bir hafta sonra olacakti yarın kismetmis. Hersey evde kaldi. Dua edin arkadaşlar nolur. Dr önceden yarın için planlamıştı ben çok ısrar ettim haftaya olsun diye siz de nolur dinleyin Dr ujuzu. Onların dediği oluyo
Gozunuzaydin saglikla buyutun ins.Kızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Cnm hepsi çok güsel güle güle kullansınlar ve afiyetle içsinler:))Eki Görüntüle 2191175 Ben şöyle kucuk bisy hazirladim canim.Sekerleri siparis etmistim,taraklarida siparisle aldim ve kendim susledim :)
Site adini yazarim istersen.
Eki Görüntüle 2191176
Kapi susunu kendim yaptim.Kapiyida boyle susledik :)
Fikir olsun.
Bizim bir tanidigimiz var kizi Evla :) Cok tatli masallah.Evet isim olarak kullaniliyor.Bence koyabilirsin cok guzel.
Gozunaydin caniimm Allah yardimcin olsuunn❤
Ayy canim,Allah yardimcin olsun.Saglikla atlatin insallah❤
Gözünüz aydın. Uzun, sağlıklı, mutlu bir ömrü olsunKızlar meleğimle kavuştuk çok şükür bu sabah 10a dogru girmistim sezaryene.Darısı başınıza sağlıkla insallah,Allah yardimciniz olsun❤
Anne karnındaki alışkanlığı neyse doğunca da devan ediyor diyorlar bakalım merak ediyorum nasıl olcak :)
Kızlar bugün kontrolüm vardı 34+2 haftada oğluşum 2500gr 47 cm olmuş:)
Benim 2 aydır bir sıkıntım var ilk dr söylediğimde çık anlam veremedi ama bu aralar çok canımı yakıyor göbeğimin sağ üst tarafında avuç içi kadar yerde sanki içeride yara varmış gibi acıyor özellikle çok hareketli bir gün geçirdiysem bugün dr tekrar söyledim sancı olabilir dedi nst çektirdi ama sancı da yok sancı böyle olmaz sanırım resmen yara gibi acıyor bu arada bebeğin başı kanala yakın diye tedirgin oldu ve slttsn ölçüm yaptı 5cm çıktı içim rahatladı ama çok kastım kendimi muayenede tuhaf oldum oysaki çok alışkınım alttan ultrason muayenelerine tedavilerimden dolayı, zormuş bu işler hayırlısıyla çok zorluk yaşamadan alalım evlatlarımızı kucağımıza :)
Aynen ultrason muayenesi çookk kolayda elle olunca bir tuhaf :) banada kanala inmiş dedi ama girmemiş dedi o ne demek onuda anlamadım inmişle girmiş farklı demekki :)
Merhaba kızlar bizde bugün 9. aya girdik.. 34+5 iz kilomuz 2400gr boy 47 cm olmuş şükür.. rahim ağzı 17 mm çıktı.. düşmemiş Allahtan.. nst de sancı çikmiyor.. simdilik 8 ekime kadar dursa yeter dedi doktor.. kafası baya aşağida yüzü felan hiç görünmüyor artık.. alttan rahim ağzı ölçumu yaparken resmen kafa ordaymış.. ben bilmediğim için bebek aşağidamı dedim.. "aşağida tabi" dedi doktor korktum..
Hadi yaa bizimki gececi.. gece 12 de bi coşuyo bide 4 5 gibi..
Benimde orda bi şişlik.. midem heralde.. çunku bebeğin poposu daha aşağida..
Bu farkı bende merak ettim.. bizim rahim ağzı 17 mm bebegin kafasida hemen orda..
plojovic canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun..
S Semabuse canım herhalde bu saate kadar doğmuştur.. seninkide sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..
36.haftadan sonra benim serviksi olcmedi dr um. Tamam artik gerek yok bunu olcmeye demisti. İnsallah haftasini tamamlar merak etmeyin benim suan kac bilmiyorum ama sizinki bence gayet iyi cikmis.
Kanala girmiş demek doğum başlıyor demekmiişş arkadaşım dedi ne kadar doğru bilmiyorum tabi .. :))))Merhaba kızlar bizde bugün 9. aya girdik.. 34+5 iz kilomuz 2400gr boy 47 cm olmuş şükür.. rahim ağzı 17 mm çıktı.. düşmemiş Allahtan.. nst de sancı çikmiyor.. simdilik 8 ekime kadar dursa yeter dedi doktor.. kafası baya aşağida yüzü felan hiç görünmüyor artık.. alttan rahim ağzı ölçumu yaparken resmen kafa ordaymış.. ben bilmediğim için bebek aşağidamı dedim.. "aşağida tabi" dedi doktor korktum..
Hadi yaa bizimki gececi.. gece 12 de bi coşuyo bide 4 5 gibi..
Benimde orda bi şişlik.. midem heralde.. çunku bebeğin poposu daha aşağida..
Bu farkı bende merak ettim.. bizim rahim ağzı 17 mm bebegin kafasida hemen orda..
plojovic canım Allah analı babalı büyütsün inşallah sağlıklı uzun ömürlü olsun..
S Semabuse canım herhalde bu saate kadar doğmuştur.. seninkide sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah..
canim sonucta iki doktora gitmissin ikisi de ayni seyi soylemis. sonucta bizim bi bilgimiz yok bu konuda.doktora guvenmeliyiz. sen israr etsen ve bebisine en ufak bisey olsa yillarca kendini suclarsin ne gerek var.normal dogurdun diye hersey harika olmayacak kimse madalya takmayacak. icin rahat olsun hem sezaryenle dogurmak da kotu bisey degil ki.insanlar keyfi olarak bile sezaryen istiyor.kaldi ki sana bi zorunluluktan bahsetmisler.icini ferah tut.Allah hakkinda hayirlisini versin.Kizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Ogleden sonra farkli bir doktora muayene oldum oda ayni şeyi söyledi doktorun dogru söylemiş bana gelirsen bende yardımcı olurum ama doktoruna guven dedi böyle iste kizlar nirmal doğurmak nasip olmayacak
Canım keyfi isteyerek sezaryen olmuyorsun ki bebeğini düşünmek zorundasın onun sağlığı için .. Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin üzülme ..Kizlar merhabalar sabah nişanım geldi sanci filan yok açılma da yok kontrol etti dr bebek 3800 olmus basi çıksa bile normal doğumda omuzları takilip,kolu tutmayabilirmiş bebegi riske atma ben senij normal dogurmak istemeni saygiyla karsiliyorum ama bebeginide dusun dedi
Ogleden sonra farkli bir doktora muayene oldum oda ayni şeyi söyledi doktorun dogru söylemiş bana gelirsen bende yardımcı olurum ama doktoruna guven dedi böyle iste kizlar nirmal doğurmak nasip olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?