2018 Ekim Anneleri

S Semabuse napti acaba geçmişe bakamadim haber var mi merakta ettim

Benim halilar geldi büyük temizlik bitti cok şükür hazırım artik 12 gunum var bugünü saymazsak 11

Doktorlar Ilkinde bekliyorlar da Ikinci gebelikte neden 40 ı beklemiyorlar ben bunu çözemedim ?

Benim de ikinci doğum olacak nasipse 10 gün öncesinde alınacak da ilk doğumda sorun yoksa neden erken alındığını bilmiyorum
Bana bi önceki sezeryan dikişlerinin yeri içten açılabiliyo diye bilgi verdi hatta şuan her gidişimde bakıyor önceki sezeryan dikişime... bide Purpplee

Son düzenleme:
S Semabuse napti acaba geçmişe bakamadim haber var mi merakta ettim

Benim halilar geldi büyük temizlik bitti cok şükür hazırım artik 12 gunum var bugünü saymazsak 11
En son Cumartesi 6.25 te giriş yapmiş ben de çok merak ettim onu inşallsh her şey yolundadır.
Bizim halılar da dün geldiler.Temizlik daha bitmedi hala devam

En son Cumartesi 6.25 te giriş yapmiş ben de çok merak ettim onu inşallsh her şey yolundadır.
Bizim halılar da dün geldiler.Temizlik daha bitmedi hala devam
Bugun yardimci bayanlar geldi yaptı ama esim yine süpürür dogumdan once Allah izin verirse

Numarasi adi soyadi biseyi de yok ulasacak. Hangi hastanede dogum yaptigini bilsek gerci bilsekte adini soyadini bilmiyoruz ki

Benimde daha çok var ama ben bittim artık sanki kendimi taşıyamıyorum bebek çok baskı yapıyo plesenta previa olduğu için sezeryan olcak doktorum haftaya gün vercek 39 haftaya veririm dedi ama bn daha erken olsun istiyorum 38+5 falan olursa 18.10.18 olcak eğer uygun görürse istiycem hatta daha erken bile olsa keşke diyorum:) bebek zaten bi hafta falan önde gidiyo inşallah alır istediğim zamanda çok bunaldım ben çünkü hem fiziki olarak hem ruhen bitmiş hissediyorum

Kizlar bu haftadan sonra hetkez dogurmus olacak cok heyecanli bir hafta

En sona ben kalacağım sanırım 40.haftayı bekleyeceğiz 19 ekime kadar :)

27 ekim off cok var yaa

Kızlar daha durun ekime bile girmedik :) biz varız 29 ekim cumhuriyet bayramını bekleyen :) gerçi bizim kız ekime girince nekadar durur bilmem.. hep 1 ekimi bekle dedim... doktor da 8 ekimi beklesin yeter diyo.. yata yata bıktım valla sokağa çıkmak istiyom...

Benimkide sürekli dönüp duruyor afacan :))
36 haftaya kadar yukardaydi sonra asaga indi,şimdi 38.ci haftaya girdim gene yukarda acaba daha inermi asaga

Dönebilir diyolar son gün dönen bile varmiş.. dönüşü hızlı olabiliyomuş biz bikere sorduk isterse 15 dk da döner demişti..

Bugun yardimci bayanlar geldi yaptı ama esim yine süpürür dogumdan once Allah izin verirse

Numarasi adi soyadi biseyi de yok ulasacak. Hangi hastanede dogum yaptigini bilsek gerci bilsekte adini soyadini bilmiyoruz ki
Istanbul liv hospital bildiğim tek şey bu

Bizim gunumuz aynı benim bebis son 1 aydir bas aşağı duruyor bazen gercekteb cok zorluyor 37 ye kadar calisicam zaten e8 de gelsin istiyorum bende

Bende durdum durdum girerken aglayiverdim esimle en son vedalasirken,buyuk kizim cikmadi aklimdan bana bisy olursa diye...

Benimkide 4 yasinda canim.Dogum olduktan 1 saat sonra fln annem getirdi.Bende biraz toparlanmistim.2 gece bizimle hastanedede kaldi.Hatta sordum anneannenle evimize ya da babanla babaannene gecebilirsin istersen diye,o da burda seninle kalabilir miyim dedi olur dedim.Oyle kaldik hepberaber döndük :)

Bizim gunumuz aynı benim bebis son 1 aydir bas aşağı duruyor bazen gercekteb cok zorluyor 37 ye kadar calisicam zaten e8 de gelsin istiyorum bende
. Benim nerdeyse 28. Haftadan beri baş aşağıda ve zaten dediğim gibi plesenta da bebekte hep aşşağıdaydı beni çok zorladı ama son bilaç gündür daha değişik ve fazla bi baskı hissediyorum
Sağlıkla hayırla gelsin inşallah hepsi canım her türlü çok yoruldum ben son zamanlar herşeyi fazla fazla yaşıyorum mide yanmasıda hat safhada gaviscon da fayda etmiyo Allah yardımcımız olsun senin normal bekleniyo değilmi

Nasip derler ya cidden oyle.Boyle gun ayarlaniyor ediliyor gb dusunsekte tamamen kismet.
Cok gecmis olsun.Herseyde bi hayir vardir.Toparlarsin insallah canim

Öğretmen olan arkadaslar egitim ogretim odenegini aldiniz mi?

2 sene önce sezeryanla doğum yaptım, şimdi de kasılmalarım var, iride bir bebek eğer bebek doğum kanalına girerse dikişlerim açılabilirmiş. Yoksa en erken 1 ekim diye konuşmuştuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…