Bende ilk gebelipimde grip olmuştum doğumdan 1-2 gün önce ama sezaryeni engellemedi ona göre anestezi verilmişti genel anesteziydi ama farkediyormu bilmiyorum ..geç olsun güç olmasın beklesin biraz daha ohalde :)meraba kizlar.bu sabah 7de hastaneye gittim sezaryen dogum olacakti.ama olmadi.nstye girdim.sonra ultrasonda baktilar.bi de kan aldilar.grip oldugum icin anestezi doktoru ameliyatin sakincali oldugunu iyilesmem gerektigini soyledi.kan sonucumda da cikmia zaten grip olmamla ilgili seyler.cumaya kadar iyiles.cuma sabahi gel bakalim dedi.oglene kadar durduk hastanede.sonra eve geri donduk :/ bebegin bekleyecegi varmis demek ki.
27 ekim off cok var yaaBence ben kalacagim en sona. Tahmini 26 ekim :) doktor da su an normal ilerliyor dedi. Yani beklicez biraz daha
Aynen cok var. Aslinda su ana kadar iyi atlattik ama son ay zor geciyor. Bu yuzden 4 hafta o kadar uzak bi zaman gibi geliyor27 ekim off cok var yaa
Kendiliğinden gelse daha iyi olur tabi canım ama sezeryan ilkse 39-40. Haftalar gayet iyi iki hafta daha dursun büyüsün bebişlerBende 38 de gelsın ıstıyorum hala çalısıyor olmanın verdiği sıkkınlıkta olabilir.Benim doktorum sezeryan bile olsa 39 la 40 arasında alıyormus.Biz daha normal sezeryan konusmasını hiç yapmadık bile.keske 38 de normal doğum kendıliğinden olsa
BEBEK İÇİN;Kızlar çok takip edemiyorum başlığı malum hazırlıklar.Artık yapılacak tek şey çantayı hazırlamak kaldı. Neler koydunuz çantanıza detaylı yazar mısınız eksiklerimi göreyim :)
Mesela benim ikinci gebeliğim, ikinci gebeliklerde doktor 40 haftayı beklemiyoruz dedi, normalde 22 ekimken, 11 ekimde sezeryan tarihi verildi banada...Bir sorun mu vardı peki canım dr lar neden bu kadar erken alıyorlar? Buradan birkaç arkadaşın daha 14-15 günden fazla varken tarih vermişler merak ettim sizin nin böyle verdiler. Hayırlısıyla gelsin tabi.minikler önemli olan o
Hay Allah. Hazir gidip donmek de degisik olmustur. Hayirlisi olsun.meraba kizlar.bu sabah 7de hastaneye gittim sezaryen dogum olacakti.ama olmadi.nstye girdim.sonra ultrasonda baktilar.bi de kan aldilar.grip oldugum icin anestezi doktoru ameliyatin sakincali oldugunu iyilesmem gerektigini soyledi.kan sonucumda da cikmia zaten grip olmamla ilgili seyler.cumaya kadar iyiles.cuma sabahi gel bakalim dedi.oglene kadar durduk hastanede.sonra eve geri donduk :/ bebegin bekleyecegi varmis demek ki.
Benim de donerse 1 ay var. Donmezse 12-19 ekim arasi sezaryen icin tarih verecek.Kizlar bu haftadan sonra hetkez dogurmus olacak cok heyecanli bir hafta
vardır bir hayır .. geçmiş olsun vaktinde kolay doğum nasip olsun inşallah ..meraba kizlar.bu sabah 7de hastaneye gittim sezaryen dogum olacakti.ama olmadi.nstye girdim.sonra ultrasonda baktilar.bi de kan aldilar.grip oldugum icin anestezi doktoru ameliyatin sakincali oldugunu iyilesmem gerektigini soyledi.kan sonucumda da cikmia zaten grip olmamla ilgili seyler.cumaya kadar iyiles.cuma sabahi gel bakalim dedi.oglene kadar durduk hastanede.sonra eve geri donduk :/ bebegin bekleyecegi varmis demek ki.
Merhaba canım şuan 3 haftadır felan aşağida kafası.. önce bi aşagi dönmüstu sonra tekrar yukarı dönmüstü ama simdi yine aşağida.. doktor artik dönmez dedi.. çünkü benimki pozisyon olarakta baya bi aşağıda duruyor.. hep bebeği aşağida taşıdım ben.. sanki hep doğuma hazır gibi.. şu 2 hafta daha dursun inşallah..
Bende varım canım 15 Ekim görünüyor ama okadar beklermi bebegim bilemiyorumEn sona ben kalacağım sanırım40.haftayı bekleyeceğiz 19 ekime kadar :)
Doktorlar Ilkinde bekliyorlar da Ikinci gebelikte neden 40 ı beklemiyorlar ben bunu çözemedim ?Mesela benim ikinci gebeliğim, ikinci gebeliklerde doktor 40 haftayı beklemiyoruz dedi, normalde 22 ekimken, 11 ekimde sezeryan tarihi verildi banada...
Ben şöyle duydum 38 den sonra kanala girme ihtimali olduğundan Sezaryeni zorlaştırıyormuş.Arkadaşıma doktoru öyle söylemiş.Bir sorun mu vardı peki canım dr lar neden bu kadar erken alıyorlar? Buradan birkaç arkadaşın daha 14-15 günden fazla varken tarih vermişler merak ettim sizin nin böyle verdiler. Hayırlısıyla gelsin tabi.minikler önemli olan o
Çok beğendim çok güzel canımKapi susum geldii
Benim de ikinci doğum olacak nasipse 10 gün öncesinde alınacak da ilk doğumda sorun yoksa neden erken alındığını bilmiyorumMesela benim ikinci gebeliğim, ikinci gebeliklerde doktor 40 haftayı beklemiyoruz dedi, normalde 22 ekimken, 11 ekimde sezeryan tarihi verildi banada...
Rahim de geriliyor gittikçe canım asıl olan nedir bilmiyorum ama öncesinde ameliyat işlemi görmüş sonuçta son zamana kadar beklendiğinde hem zorluk çıkarıyor olabilir hem de doğum başlayabiliyor kendiliğinden. Yani benim düşüncem tabi tıbbü bilgi olarak söylemiyorum her uzmanın görüşü bile farklılaşırken net bir şey yok.Ben şöyle duydum 38 den sonra kanala girme ihtimali olduğundan Sezaryeni zorlaştırıyormuş.Arkadaşıma doktoru öyle söylemiş.
benmde aynı şekilde nerdeyse yarım saatte bir kasılıyorum ve hareketleri çok aşağıda hissediyorum kasıklarımın vajinamın tam üstünde..acaba doğum yakın mı merak ediyorumKızlar kasılmalar sıklaştıktan ne zaman sonra sancılar başlar kişiden kişiye değişir mi bu da .. bugün çok fazla kasılma yaşıyorum .. sık ve peşpeşe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?