2018 Ekim Anneleri

sizde de gebeliğe bağlı diyabet var mı? bir de özel e mi gidiyorsunuz? ben özele e gidiyorum bana çevremdekiler özelde sezeryan a parası için yönlendiriyor. kafana takma diyorlar.
Ben de gebelik sekeri cikmadi canim. Bebek genetik olarak belki kilosu iyi. Ozele gidiyorum evet. Cati muayenesine gore belirler sanirim ki oyle de olmali bence. Bazi doktorlar hemen neden sezeryan diyorlar anlamiyorum

2 gundur evde comel kalk egzersizi yapiyorum habire yarin kontrol var bakalim 1cm gecmis olcam mi :)
2hafta oncede 1cm dim 2 gunde acilirsam tarihe gecerim saniyorum :)
3cm olunca yatirip suni veriyorlarmis zaten 4-5cmde de epidural

2 gundur evde comel kalk egzersizi yapiyorum habire yarin kontrol var bakalim 1cm gecmis olcam mi :)
2hafta oncede 1cm dim 2 gunde acilirsam tarihe gecerim saniyorum :)
3cm olunca yatirip suni veriyorlarmis zaten 4-5cmde de epidural
Benim sabahtan aksama kdr 2cmden fazla acilmamisti suni acilma icin minik ilac verdiler. Onunla anca 2cm acilmisti. Sonra 2 cm acilinca rahime uzun incecik kablo gibi sey yerlestirdiler ucunda 2 tane baloncuk var. Sonra o kablo yada boru gibi seyin agzindan su gonderiyorlar o baloncuklar sisiyor. Ve 2 saat sonra acilmam 4,5 cm olmustu. 4 ya 5cm olunca o baloncuklar kendisi cikiyor zaten. Baya hizlandirdi ishimizi. Bide o suni sanci hapindan bana 6 tane falan verdiler toplamda azar azardan.

Selam kızlar Doğum yapanlar olmuş, çok sevindim hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Aranızda normal doğum yapan var mı. Doğum esnasında alttan kesmeden önce uyuşturucu iğne vuruyorlsr mı

Epidural ile normal dogum yaptim. Ve kestilermi yoksa yirtilmami oldu hic bilmiyorum ama dogum gerceklesince doktor dikmeye baslayinca anladim. Tabi epidural etkisi ile ne dikerken ne de yirtilarken ve ya kesilirken hicbisey hissetmedim.

Epidural ile normal dogum yaptim. Ve kestilermi yoksa yirtilmami oldu hic bilmiyorum ama dogum gerceklesince doktor dikmeye baslayinca anladim. Tabi epidural etkisi ile ne dikerken ne de yirtilarken ve ya kesilirken hicbisey hissetmedim.

Kaçıncı haftada Doğumun oldu canım. Bide kaç cm açılmayla gitmiştin

İlk gebeliğimde kendim yapmıştım..
Biraz farklı bi küvöz eteği,
Yere kadar uzanan yada tüllerden yapılanlardan değil..
Ama kullanılmıycak gibide değil, taktığımda güzel durmuştu küvözde,
Almak isteyen olursa ücretsiz kargolayabilirim,
İşime yaramıyo, çöpe Atmaya da bi türlü gönlüm elvermedi...

Eklentiler

• BC2F1850-259D-4FD8-9B09-6A3ECB07D0B0.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 2DA0B1FC-C9E1-4E09-BEF1-4D8F804DFB34.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 91
  • 55E7986C-547B-4846-B54F-34B8FBD24774.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 85
Harmandali canım gözün aydın.Bebişin de sağlıklıdır sen de inş.

pixielix bence gayet güzel masan canım.Bizim hastanenin organizasyonu içinde var bişeyler ama senin ki kadar bile olma bence

plojovic neeee göbek gittti miii??Maşallah maşallah..Benim için çok uzak bi zaman gibi geliyor o anlar :)

Kızlar Doğumun her türlüsünden korkuyorum. Doktor ayın 11 ine kadar normal olursa olur olmazsa sezeryan dedi. Doğum hikayelerini paylaşın lütfen biraz cesaret verin. Bu arada devlet hastanesinde olacak çünkü özel hastane Yok.

Devlet hastanelerinde de epidural varmış artık hastanene sor istersen belki orda da vardır .. forumda doğum hikayeleri var pozitif olanları oku :) ben okuyup okuyp gaza geliyorum akşama muayenem var ordan doğuma girerim bu hızla hahaha

siz yazdıkça umudum artıyor normal doğum için teşekkür ederim. eşinizi doğuma almaları çok güzel birşey bende isterdim ancak burdaki hastaneler almıyor. her hafta çatı muaynesi mi yapıyorlar. ben 1 kere yapılıyor sanıyordum.

Ben de gebelik sekeri cikmadi canim. Bebek genetik olarak belki kilosu iyi. Ozele gidiyorum evet. Cati muayenesine gore belirler sanirim ki oyle de olmali bence. Bazi doktorlar hemen neden sezeryan diyorlar anlamiyorum
devlet hastanesi bakalım ne diyecek. acaba ultrason cihazından cihazına fark eder mi ölçümler

Sen amasyadaydın değil mi canım samsuna da gidiyordun sanki oraya gitmeyecek misin? Amasya hastane anlamında sıkıntılı biz ilçesindeyiz en yakın çorum olunca biz de oraya gideceğiz

Evet gelisimi 2 hafta ondeydi. Aman korkma canim. Valla dunya varmis dedirtdi bana bu epidural. Kim bulduysa Allah razi olsun dedim kadinlara bu kdr kolaylik saglayan insandan.
Aynen buyuk nimet gerckten:) oyle kotulendgi gibi kalici bi agri kalmamisti bende. Cevremdekilerde de yoktu.
Valla korku hassasiyetten herlde. Ister istemez oluyor ki bide normlde rahat insanim:)

Burda kesmiyolar canim. Muhtemelen sadece yirtilma olmstur:) beni kesmemislerdi sonradan ogrendm ki buralarin kurali o:)))

Devlet ozel farktmez onemli olan senin kendini hazirlman. Iyi olacagini dusunmen. Hele ki ilkse daha rahat ol. Cnku hic tecrube etmemis olcaksin:)
Inan devlette normalle doguran tanidiklarim var insanin kendisinin bile her dogumu farkli oluyor. Bol bol dua ve guzel dusunce tavsye edyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…