Samsun’a da gidiyordum ama geçen hafta doktorumu bıraktım. Artık ilgisizliği bana pes dedirtti o yüzden ne yapacağımı bilmiyorumSen amasyadaydın değil mi canım samsuna da gidiyordun sanki oraya gitmeyecek misin? Amasya hastane anlamında sıkıntılı biz ilçesindeyiz en yakın çorum olunca biz de oraya gideceğiz
Devlet ozel farktmez onemli olan senin kendini hazirlman. Iyi olacagini dusunmen. Hele ki ilkse daha rahat ol. Cnku hic tecrube etmemis olcaksin:)
Inan devlette normalle doguran tanidiklarim var insanin kendisinin bile her dogumu farkli oluyor. Bol bol dua ve guzel dusunce tavsye edyrm
Doğrudur canım sağlık olsun o zaman çorumu da tavsiye ederim dr umdan memnunum ben ilk kızımı da orada dünyaya getirdim ortamı da fena değildi. Ama tabi aynı yerdeki hastane gibi olmaz. Hayırlısı olsunSamsun’a da gidiyordum ama geçen hafta doktorumu bıraktım. Artık ilgisizliği bana pes dedirtti o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
DesitinKızlar pişik kremi olarak ne aldınız??
Bana mustela merhaba bebek seti hediye geldi. Onun icinde var.Kızlar pişik kremi olarak ne aldınız??
Cok sevindim. Allah saglikli omur versin evlatlariniza ve size. Darisi basimiza.Bana cevap yazan herkese tesekkur ederim.
Bebeklerimin sariliklari sinir degerlerde degil artik yavas yavas onlar bu nemsiz ve soguk dunyaya bende onlarin rutinine ayak uydurmaya calisiyorum. Yavrularim cok kucukler mama ve sut takviyesiyle goturmeye calisiyorum. Insallah hayirlisiyla sizde bu gunlere gelirsiniz. Bambaska...
Esjmle bi kac eksik icin disari ciktik ama hemen eve gelmek istiyorum...
Cok buyuk bir aşk...
Kızlar pişik kremi olarak ne aldınız??
canim bende bepantol aldim iyi geldi bebislerimeTeşekkürler kızlar bnde bepanthol düşünüyorum ama bi sorayım dedim yine bebeğe bağlı buda sanırım artık hangisi iyi gelirse deneyerek görcez
Allah yardımcınız olsun canım çok çok öp kokla minikleri bizim yerimizedeBana cevap yazan herkese tesekkur ederim.
Bebeklerimin sariliklari sinir degerlerde degil artik yavas yavas onlar bu nemsiz ve soguk dunyaya bende onlarin rutinine ayak uydurmaya calisiyorum. Yavrularim cok kucukler mama ve sut takviyesiyle goturmeye calisiyorum. Insallah hayirlisiyla sizde bu gunlere gelirsiniz. Bambaska...
Esjmle bi kac eksik icin disari ciktik ama hemen eve gelmek istiyorum...
Cok buyuk bir aşk...
Mustela seti almıştım onun içindekini kullanacağım. Hastaneden tanıtım poşeti verdiler içinden bepantol baby çıktı birde bunlar var şu an bende.Kızlar pişik kremi olarak ne aldınız??
Canım bepantol aldım yeterli gelmezse sudocrem var evde o da çok güzelTeşekkürler kızlar bnde bepanthol düşünüyorum ama bi sorayım dedim yine bebeğe bağlı buda sanırım artık hangisi iyi gelirse deneyerek görcez
Sudocrem ve mustelaKızlar pişik kremi olarak ne aldınız??
Hiç belli olmaz ki sen moralini bozma. Belki bir iki güne sancıların düzenli hale gelip sıklaşacak. Sen bol bol merdiven inip çık, çömelme hareketleri yap.Kızlar ya muayeneden çıktım açıklık 0 canım sıkıldı sancılarda yalancıymış bu hafta doğum beklemiyoruz dedi .. haftaya tekrar randevum 3 kg olmuş 52 cm .. gününü geçebilir dedi ya uuff
Canını sıkma canım daha vaktin var gelir hayırlısıyla inş. Normal doğum istiyordun sanırım inş gelir kendiliğindenKızlar ya muayeneden çıktım açıklık 0 canım sıkıldı sancılarda yalancıymış bu hafta doğum beklemiyoruz dedi .. haftaya tekrar randevum 3 kg olmuş 52 cm .. gününü geçebilir dedi ya uuff
Evdeki tadilattan ne yürüyüş yapabildim ne egzersiz arın başlıyorum Allahın izniyleHiç belli olmaz ki sen moralini bozma. Belki bir iki güne sancıların düzenli hale gelip sıklaşacak. Sen bol bol merdiven inip çık, çömelme hareketleri yap.
Evet canım normal bekliyorum inşallah hayırlısıyla gelsinCanını sıkma canım daha vaktin var gelir hayırlısıyla inş. Normal doğum istiyordun sanırım inş gelir kendiliğinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?