2018 Ekim Anneleri

Kızlar ya muayeneden çıktım açıklık 0 canım sıkıldı sancılarda yalancıymış bu hafta doğum beklemiyoruz dedi .. haftaya tekrar randevum 3 kg olmuş 52 cm .. gününü geçebilir dedi ya uuff
Bende seni merak ediyordum muayene zor oldu mu?
Sıkma canini boyu ne kadar uzun masaallah. Hurma ye bol bol

Kızlar ya muayeneden çıktım açıklık 0 canım sıkıldı sancılarda yalancıymış bu hafta doğum beklemiyoruz dedi .. haftaya tekrar randevum 3 kg olmuş 52 cm .. gününü geçebilir dedi ya uuff

Bende size bakindim bugun aklimdaydiniz. Cati muayenesi nasildi korktugunuz gibi mi gecti :) ben diyorum size biz doguramayanlar klubunden olucaz :) benimde sali gunu nstde cikan sancilarim dr umu guldurdu sen buna sanci mi diyosun diye dusunun :) ve tam 2 hafta o kadar harekete ragmen 1cm ile gezmisim. Yarin yine gidicem bakalim bundan sonra 3 gunde 1 cagirdi. Hayirlisi diyelim

Bugun tum gun hareket ve comelme hareketi yaptim otururken bile belki faydasi olur deyip bagdas kurdum genis genis bugun karnim cok sertti bir de..bakalim yarin gidince aciklik bakicak mi en azindan bu kadar harekete 1cm acilayim :)

Arkadaslar su kehribar kolyeleri icin ne dusunuyorsunuz? Cok methini duydum almak istiyorum ama gercegini bulmak zor. Birde ne zamandan itibaren takilmali Allah korusun boynunu sikistirmasin bebisin

Bugun tum gun hareket ve comelme hareketi yaptim otururken bile belki faydasi olur deyip bagdas kurdum genis genis bugun karnim cok sertti bir de..bakalim yarin gidince aciklik bakicak mi en azindan bu kadar harekete 1cm acilayim :)
Bir yerde izlemiştim, hamile kadınlar otururken ayak tabanlarını birbirine birleştirerek oturup dizlerine bastırıyorlardı. Bel ve pelvik ağrılara iyi geliyor diyordu eğitmen. Ben de arada yapıyorum. Açılmaya faydası olda ne güzel olur öyle oturmaların.

Bende seni merak ediyordum muayene zor oldu mu?
Sıkma canini boyu ne kadar uzun masaallah. Hurma ye bol bol
Muayene o kadar stres yapacak bir şey değil aslında ama işte geriyor beni hafif acı oluyor doktorum normal ilk muayenelerin dedi sonra sonra alışırsın demek istedi galiba :) hurmaya hemen bugün başladım 3 tane olarak bi de tek sayı yenilmesi gerekiyor ya gün içine yaysam onu oluyor mu acaba yoksa peşpeşe mi yemem gerekiyor ben 1 tane de kesiliyorum tarlı geliyor çünkü

Bana da 1 cm dese ona bile sevinecektim hiç yok :) muayenede korktuğum gerildiğim kadar değil tabii ki oldu bitti ye geliyor ama yine olacağım gün yine stres olurum sanki :) bende bekliyordum ki 2 3 cm açıklık var bu hafta doğum olur vs desin ama nerdeee :)) haftaya cuma hastaneye gel muayenehaneme gelme bir şey olursa doğumu başlatalım ki gün bitmesin geceye kalmayalım dedi o da kendini düşündü zaar hahaha

Bu dediğiniz çatı muayenesimi? Nasıl oluyor elini mi sokuyor?

Vayy be göbişsiz hayat :))))
Sayfayı acarken heyecan yapiyorum artik hanginizden haber gelecek diye kizlaar :))))
Masallah canim toparlanma hizla ilerliyo demek ^_^ darisi bizim basimiza. Ayy son demler: bir yanim aybi bedende iki can olmanin keyfini cikar diyo diger yanim da ayy hadi gelsin de minciralim artik diyo :) boyle bi duygu karmasasi icindeyim ^_^

Masallah masallah ne guzel ❤ kuzucuklari bizler icin de bolca kokla annesi ^_^

Ben bugun pilates topunu kesfettim simdi ustunden inmiyorum :) agrilari inanilmaz hafifletti kaslari yumusatti resmen tavsiye ederim. O sekilde oturma acilmayi saglamaz mi acaba ya

Ama bana 2 hafta oncede 1cm demisti yani dusunun 2 haftada ne kadar cok hareket edilir demi ama hic acilma olmamis. İlk gebelik icin normal oldugunu soyluyor mantiken bakildiginda aslinda evet diyor insan. Zaten benim haftaya cmtsi 40 doluyor tarihlerimiz yakin sizinle saniyorum sizinde oyle :) hurma ben hic tek cift saymadim buldugum yerde attim agzima acaba ters bir sey mi yaptim bilemedim simdi.

Sen kendini son gune hazirla. Oyle kafan daha dahat olur:)) mesela ben 41-42 haftaya kadar beklemyrm:)))

Arkadaslar su kehribar kolyeleri icin ne dusunuyorsunuz? Cok methini duydum almak istiyorum ama gercegini bulmak zor. Birde ne zamandan itibaren takilmali Allah korusun boynunu sikistirmasin bebisin
Canm ben kızımda kullanyrm. İnanark kullandm belki ondan faydasını gördüm. Diş zamanı ateş salya yok gibi. Ben 5 aylıkken takmaya başladım ama ilk dişi 10 aylıkken çıktı:)) yüzde yüz gerçeğini bulmak zor zatem oranlarına falan bakmak lazım

Kızlar size birsey danışacagım bebek bezi olarak ilk olarak 1 beden mi yoksa 2 beden mi almak gerekiyor... 1 beden 2_5 kg diyor. .. 2 beden ise 3_6 kg oluyor... Ben 2 beden aldım acaba hata mı ettim ? Bol gelir mi bebeğime?

Kızlar size birsey danışacagım bebek bezi olarak ilk olarak 1 beden mi yoksa 2 beden mi almak gerekiyor... 1 beden 2_5 kg diyor. .. 2 beden ise 3_6 kg oluyor... Ben 2 beden aldım acaba hata mı ettim ? Bol gelir mi bebeğime?
Canım ben sleepy nin merhaba bebek setini aldım içinde ikisinden de var doğumdan sonra inşallah duruma göre almayı düşünüyorum bez stok yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…