- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Yok canım ben sünnet olduğu için tek sayı yiyorum hep şekerde yapmıyor o zaman şimdide tek sayıya dikkat ederim ama biraz çok yemek gerekiyor şimdi bana fazla geliyor ondan sordum gün içine yaysam olur mu diye .. haftaya cuma kontrolüm var 39+2 oluyorum Allahın izniyleAma bana 2 hafta oncede 1cm demisti yani dusunun 2 haftada ne kadar cok hareket edilir demi ama hic acilma olmamis. İlk gebelik icin normal oldugunu soyluyor mantiken bakildiginda aslinda evet diyor insan. Zaten benim haftaya cmtsi 40 doluyor tarihlerimiz yakin sizinle saniyorum sizinde oyle :) hurma ben hic tek cift saymadim buldugum yerde attim agzima acaba ters bir sey mi yaptim bilemedim simdi.
Iki hafta önce birkaç gün üst üste benim de belirgin bir şekilde hareketlerde artık oldu ama sobra normale döndü Erkrn dopum olmadıHareketlenince erken doğum oldugu doğru yani amannn bekleyim bari belki gelir bugun yarin
Ben hurmanın doğum Kanalı'nı kayganlaltırmada işe yaradığını duymuştum,Açıklık yaptığını hiç duymamıştımOksitosin hormonu rahim kasılmalarını daha çok tetikleyerek doğumun çok daha kolay geçmesine yardımcı olur. Yapılan çalışmalara göre, hamilelikte hurma tüketen kadınların doğum esnasında rahimlerindeki açıklık yaklaşık 3.5 cm iken, tüketmeyenlerin 2 cm olduğu gözlemlenmiştir. Ayrıca, hurma tüketen kadınların %96sı suni sancıya ihtiyaç duymadan normal bir şekilde doğum yaparken, tüketmeyenlerde bu rakam %76dır. Hurma tüketenlerin yalnızca %28i suni sancı yapan pitocin gibi ilaçlara ihtiyaç duyarken, tüketmeyenleri %47si bu ilaçlara ihtiyaç duymuştur.
Hic uyumadi bugun canim surekli oynadı masaallahIki hafta önce birkaç gün üst üste benim de belirgin bir şekilde hareketlerde artık oldu ama sobra normale döndü Erkrn dopum olmadı
Hmm bende doğumu kolaylaştırır açıklık sağlar diye duymuştum her türlü zararı yok yararı var inşallah :) zeytinyağ ve sıcak kompres uygulamasıda iyiymiş yapabileceğim başka merdiven inip çıkma bol su yürüyüş var .. meme ucu masajı demişler ama onu yapamam meme ucu derken bile bir şey oluyor bana Allah nasip ederse çocuğumu nasıl emzireceğim bilmiyorum huylanmam inşallah ..Ben hurmanın doğum Kanalı'nı kayganlaltırmada işe yaradığını duymuştum,Açıklık yaptığını hiç duymamıştım
bende yapmadım cnm sadece bir paket e bebekten baby me markası aldım iyi gelirse onunla devam etmeyi düşünüyorumCanım ben sleepy nin merhaba bebek setini aldım içinde ikisinden de var doğumdan sonra inşallah duruma göre almayı düşünüyorum bez stok yapmadım
Paylaştığın maddeler Arasında Süreci akışına bırakın da diyor canım acele etme bence çok kalmadı zatenHmm bende doğumu kolaylaştırır açıklık sağlar diye duymuştum her türlü zararı yok yararı var inşallah :) zeytinyağ ve sıcak kompres uygulamasıda iyiymiş yapabileceğim başka merdiven inip çıkma bol su yürüyüş var .. meme ucu masajı demişler ama onu yapamam meme ucu derken bile bir şey oluyor bana Allah nasip ederse çocuğumu nasıl emzireceğim bilmiyorum huylanmam inşallah ..
Evet ben kasılma sıklaşınca hemen gelecek sandım demek öyle olmuyormuş bekleyeceğiz artık hayırlısı hangi şekilse onu nasip etsinPaylaştığın maddeler Arasında Süreci akışına bırakın da diyor canım acele etme bence çok kalmadı zaten
BepantholKızlar pişik kremi olarak ne aldınız??
Allah yardımcın olsun canım bir avazda inş... kolay ve güzel hatırlayacağın bir doğum olsun...Kızlar doğum başlamış 2 dkda 1 nst de 80 civarlarında sancım var doğuma daha var ama düşündüğünüz kadar zor değil gibi dualarınızı bekliyorum
Ayy cok heyecanli. Allah kurtarsin.Kızlar doğum başlamış 2 dkda 1 nst de 80 civarlarında sancım var doğuma daha var ama düşündüğünüz kadar zor değil gibi dualarınızı bekliyorum
39+1de dogum yaptim. 1 cm acilmam vardi, gebelik sekerim yuzunden suni sanci ile dogum yaptim.Kaçıncı haftada Doğumun oldu canım. Bide kaç cm açılmayla gitmiştin
Evet olabilir cunku son dkya kdr doktor artik sezeryan yapmak zorundayiz galiba gozuyle bakiyordu o yuzden kesmemin anlami yok.Burda kesmiyolar canim. Muhtemelen sadece yirtilma olmstur:) beni kesmemislerdi sonradan ogrendm ki buralarin kurali o:)))
Burda kim girse aliyorlar doguma, cunku esimden baska da ablam gibi gordugum bi kadin var o once girdi, kadin olunca o da cabuk yoruldu. Sonra esim geldi. Boylece hep beraber dogurmus olduk . Nst ye haftada 2 giriyordum. Cati muayenesi haftada 1. Valla tedaviler sonucu zor hamile kalinca doktorlar ne deseler yaptim.siz yazdıkça umudum artıyor normal doğum için teşekkür ederim. eşinizi doğuma almaları çok güzel birşey bende isterdim ancak burdaki hastaneler almıyor. her hafta çatı muaynesi mi yapıyorlar. ben 1 kere yapılıyor sanıyordum.
Hayır canım :) once bayaa iniyor yumusuyor,sonra yavas yavas.Zaten rahimde yavas yavas toplandigi icin onu da farkediyorsunGöbek hemen düzleşiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?