2018 Ekim Anneleri

Yani bi bebek gobegi degil tabii :)
Artik siradan bir gobek :)))))

Kızlar ya muayeneden çıktım açıklık 0 canım sıkıldı sancılarda yalancıymış bu hafta doğum beklemiyoruz dedi .. haftaya tekrar randevum 3 kg olmuş 52 cm .. gününü geçebilir dedi ya uuff

Butun hakkini kullanacak icerdeki demek ki annesi :) canini sıkma bence.Sonucta ne olacagida belli olmaz canim.Sen yaptiklarina ve motivasyonuna devam et❤

Arkadaslar su kehribar kolyeleri icin ne dusunuyorsunuz? Cok methini duydum almak istiyorum ama gercegini bulmak zor. Birde ne zamandan itibaren takilmali Allah korusun boynunu sikistirmasin bebisin

Bileklik olarakta kullanabilirsin canim.Teniyle temas edip durmasi lazim.
Ben kizimda kullandim ama dedigin gb gercegini.Tek bir hakiki parca kullandik hatta.Etkisinide gordum.
Dis donemi belli olmuyor miniklerde 4 ay gb baslasanda olur.Bide ilk disler ne zor diye dusundursede hep sonradan cikan disler daha da zor :)

Cidden ikisininde tadi baska :)
Darisi basiniza canim❤

Kızlar size birsey danışacagım bebek bezi olarak ilk olarak 1 beden mi yoksa 2 beden mi almak gerekiyor... 1 beden 2_5 kg diyor. .. 2 beden ise 3_6 kg oluyor... Ben 2 beden aldım acaba hata mı ettim ? Bol gelir mi bebeğime?

1 bile ilk etapta tam buyuk bebek gb oturmuyor canim bol oluyor.Zaten cabucak bitiyor.Elinde olsun derim ben 1den

Kızlar doğum başlamış 2 dkda 1 nst de 80 civarlarında sancım var doğuma daha var ama düşündüğünüz kadar zor değil gibi dualarınızı bekliyorum

Oyy❤Allah yardimcin olsun kolayliklar versin.Saglikla kavusun insallah.

İlk gebelğmde çok yemiştim ondan mı kolay oldu acaba? Hiç suni sancıya gerek kalmadı. Bunda da tam tersi ramaznda dahl 20 anca yemişmdr.

Gunaydin, bileklik olarak daha kullanisli olabilir evet. Bende oyle dusundum 3-4 ay gibi baslayayim. Daha sakin oluyorlar diye biliyorum kehribarin etkisiyle :)
Peki gercegini nereden bulabiliriz? E bebekte gormustum sanki ama gercek midir ki?

Evet ben kasılma sıklaşınca hemen gelecek sandım demek öyle olmuyormuş bekleyeceğiz artık hayırlısı hangi şekilse onu nasip etsin

Gunaydin, bende kasilmalar yanlis hatirlamiyorsam 33. Haftalardan itibaren var. O kasilmalar bebegin asagi inmesini kanala girmesini saglamis bende. Simdi baski yapmasi gerek ki acilma olsun. Dun aksam pilates topundan inmedim cok rahatlatti belimi falan bugun yine kontrol var bakalim

Bende inaniyorum ve bir kac orneginide gordum hem kiz cocugu guzelde durur :) acaba gercegini nereden bulabilirim

Ben bugun pilates topunu kesfettim simdi ustunden inmiyorum :) agrilari inanilmaz hafifletti kaslari yumusatti resmen tavsiye ederim. O sekilde oturma acilmayi saglamaz mi acaba ya

Ben de top almıştım aylar önce, şişirdik. Ama bacaklarım çok fena ağrıdı otururken squad yapar gibi oldum. Birkaç gün tekrarlamam lazım vücudumun alışması için. Bir de çok fazla zorlamak istemiyorum. Bebek ters duruyor hala, poposuyla doğum kanalına girmeye çalışır fln mazallah

Gunaydin, bileklik olarak daha kullanisli olabilir evet. Bende oyle dusundum 3-4 ay gibi baslayayim. Daha sakin oluyorlar diye biliyorum kehribarin etkisiyle :)
Peki gercegini nereden bulabiliriz? E bebekte gormustum sanki ama gercek midir ki?
Canim bana bir arkadasim yurt dışından getirdi zeynep icin. Kehribarın birkac çeşit var kardeşim kullaniyor mesela onunki iri taşlı bunun taslari minnak boynuna olur olmadigi yerde bileklik yaparım diye düşündüm
Gercegini arıyorsan netten degil tas satan yerlere bak

Günaydın bir tane de ben alayım pilates topu hastanedede işime yarar

Havalar sogudu ustume gıyıcek hiç bişey bulamıyorum resmen dolapla kavga halındeyım kac gundur hele montlarımın hiç biri olmuyor almak ta istemiyorum sizler nasıl çözümler buldunuz üsüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…