2018 Ekim Anneleri

Gunaydin, bileklik olarak daha kullanisli olabilir evet. Bende oyle dusundum 3-4 ay gibi baslayayim. Daha sakin oluyorlar diye biliyorum kehribarin etkisiyle :)
Peki gercegini nereden bulabiliriz? E bebekte gormustum sanki ama gercek midir ki?

Evet,boyun ve yukarisini daha cok etkilermis agrilar konusunda.
Doğal taşçılara baksan daha iyi canım.Fiyatlarida ciddi farkeder zaten.
Esim anladigi icin o halletti bizde,sekli flnda bozuk hatta elimdekinin.

Havalar sogudu ustume gıyıcek hiç bişey bulamıyorum resmen dolapla kavga halındeyım kac gundur hele montlarımın hiç biri olmuyor almak ta istemiyorum sizler nasıl çözümler buldunuz üsüyorum ya
Hırka çıkardım onu giyiyorum ben

Havalar sogudu ustume gıyıcek hiç bişey bulamıyorum resmen dolapla kavga halındeyım kac gundur hele montlarımın hiç biri olmuyor almak ta istemiyorum sizler nasıl çözümler buldunuz üsüyorum ya

Eger cidden hicbisy yoksa al bence bikac parca,cunku dogumdan sonrada olmuyor hemen bikac ay idare edersin.
Mont bosuna olabilir tabii ama tayt hirka fln is gorebilir.
Bende ortada kaldim resmen :) hep yazlik hamilelikte aldiklarim simdi hicbirini giyemiyorum soguktan.Digerleride olmuyor daha :)

Yazın ne kadar güzeldi giyinmek 1 hafta daha işe gidicem yollarda üsütüp hasta olurum dıye korkuyorum bi hafta içinde mont almakta istemıyorum arada kaldım

Yazın ne kadar güzeldi giyinmek 1 hafta daha işe gidicem yollarda üsütüp hasta olurum dıye korkuyorum bi hafta içinde mont almakta istemıyorum arada kaldım

Evet yaz hamileliginin guzel yanlarindan biride giyinmekmis :)
Cidden bosuna olur 1 hafta icin ama yine eskiler olmaz dersen bu kış giyebilecegin bisyde olur.Pancolarda kullanisli sevene.

çok iyi yapmışsınız. doğmunuz da eşinizin olması daha da güzelleştirmiş. en iyi destek eşten geliyor. sizin bebeğinizde anne karnındayken kordon dolanması falan oldu mu ?

öncelikle doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nsaip etsin.anne karnındayken bebeğinin boynuna kordonu dolanan oldu mu? daha sonra çözüldü mü?

Ben genelde salaş giydiğim için şuan üstüme oturuyor yelek hırkalarımıda çıkardım önü açık giyiyorum benimde 3 gündür ayaklarım fena şişti ayakkabılarım olmuyor hastaneye giderken ne giyecem bilmiyorum :)))

bende seninle aynı kaderi yaşıyorum. benim 1 günüm daha var bitiyor. sonra doğum iznine ayrılıyorum. pançom vardı o şuan bana hala oluyor onu giyiyyorum. bende senin gibi birşey almak istemiyorum 1 2 gün için almak mantıksız geliyor. ancak hiç olan kışlık bir şeyin yoksa üşütmemek adına mecbur alman gerekecek. annen falan yakın mı onların kalın hırkaları oluyor aslında onlarla da idare edebilirsin diye düşünüyorum.

Defactodaydı sanırım hamile montu vardı ama öndeki parçayı çıkartıp doğumdan sonra giyebiliyordun bir bak istersen sonrada kullanırsın en azından üşütmekten iyidir işe gidip geliyorsun çünkü ya da bi örme panço falan al uygun bulursan

öncelikle doğum yapan annelerimizi tebrik ediyorum. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nsaip etsin.anne karnındayken bebeğinin boynuna kordonu dolanan oldu mu? daha sonra çözüldü mü?

Benim ilk kizim öyle doğdu.

Çömel kalk yapamıyorum ya bacaklarımda güç yok sürekli yatasım var pilates topunu alayım hemen nerde vardır acaba

Ben gece yattığım anda minnağım da yukarılara doğru tırmanıyor nefesimi kesiyor yok böyle bişey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…