çözüldü mü nasıl doğum yaptınız?Benim ilk kizim öyle doğdu.
yalansindunya Sağol canım amin :) nasılsınız bebişle ? Büyükle araları nasıl :)
Benim ki de aynısını yapıyor canımBen gece yattığım anda minnağım da yukarılara doğru tırmanıyor nefesimi kesiyor yok böyle bişey :)
Çömel kalk yapamıyorum ya bacaklarımda güç yoksürekli yatasım var pilates topunu alayım hemen nerde vardır acaba
Çömel kalk yapamıyorum ya bacaklarımda güç yoksürekli yatasım var pilates topunu alayım hemen nerde vardır acaba
Kizlar selam herkese. Ben de bugun anestezi tahlillerimi yaptirdim. 5 ekim'e sezeryan icin gun verdiler. .spinal anestezi olacağım.
Belki hatirlayanlar olur ben Akdeniz anemisi taşiyicisiydim. Gecen hafta 2 unite unite kan nakli olmustum. Kan nakli olmadan once degerim 8.9 idi. Bugun baktilar. 10.8 olmus :) gayet iyi dediler.
Bu arada tecrubeli annelere bi sorum olacak.2. elden elektrikli sut pompasi aalmak istiyorum. Acaba parcalarini yani gogsume yerlestirecegim kisimlarini kaynatarak sterilize etmek yeterli midir? Yoksa o parçaları sıfır mı almaliyim?
Ben de pazartesi günü sezerysn olcam ama anestezi tahlili yapmadılar bana niye acabaKizlar selam herkese. Ben de bugun anestezi tahlillerimi yaptirdim. 5 ekim'e sezeryan icin gun verdiler. .spinal anestezi olacağım.
Belki hatirlayanlar olur ben Akdeniz anemisi taşiyicisiydim. Gecen hafta 2 unite unite kan nakli olmustum. Kan nakli olmadan once degerim 8.9 idi. Bugun baktilar. 10.8 olmus :) gayet iyi dediler.
Bu arada tecrubeli annelere bi sorum olacak.2. elden elektrikli sut pompasi aalmak istiyorum. Acaba parcalarini yani gogsume yerlestirecegim kisimlarini kaynatarak sterilize etmek yeterli midir? Yoksa o parçaları sıfır mı almaliyim?
Virus kaynaklı bi hastalık kapmazsın,Kizlar selam herkese. Ben de bugun anestezi tahlillerimi yaptirdim. 5 ekim'e sezeryan icin gun verdiler. .spinal anestezi olacağım.
Vayy be göbişsiz hayat :))))
Sayfayı acarken heyecan yapiyorum artik hanginizden haber gelecek diye kizlaar :))))
Bunu acilen doktoruna sor. Benden bugun tahliller icin kan aldilar cunku. Kan sonuclarina gore de anestezi doktoru ile gorustum. Bana sorular sordu,bilgi verdi.. senden son gittiğinde kan aldilar mi? Sezeryan turun icin birsey dediler mi ?Ben de pazartesi günü sezerysn olcam ama anestezi tahlili yapmadılar bana niye acaba
Amin :) yani ben de iyice kaynatilir diye biliyorum ama emin olmak istedim. Sirkeli su aklima gelmemisti ama :)Hayirli ugurlu olsun sag salim insallah :) ben pompayi bir arkadasimdan edindim sagolsun butun parcalarini sirkeli suda kaynattim fikir olsun size :)
Arkadasta sirkeli su demis iyi fikir valla :)Virus kaynaklı bi hastalık kapmazsın,
Kaynatmakta bakterisid etki yapacagından sorun yaşamazsın diye düşünüyorum...
Tabi ben olsam ikinci el alıyorsam, köpüklü yıkamak 2-3 kere kaynatmak yoluyla içime iyice sindirirdim büyük ihtimal
Ben kot ceketimi giyiyorum. Cok soguk olursa da onume şal atki falan koyarim. Simdilik idare ediyorum. Asil bugun atlet giymemisim. Usudum.Havalar sogudu ustume gıyıcek hiç bişey bulamıyorum resmen dolapla kavga halındeyım kac gundurhele montlarımın hiç biri olmuyor almak ta istemiyorum sizler nasıl çözümler buldunuz üsüyorum ya
Ben pijama takimi aldim. Yatarken kalkarken ustum basim acilmaz daha rahat ederim diye düşündumKızlar sezeryan olanlar gecelik mi gitdiniz pijama mı hangisi daha rahat oluyo ona göre yedek alcam
allah yardımcınız olsun....Kızlar doğum başlamış 2 dkda 1 nst de 80 civarlarında sancım var doğuma daha var ama düşündüğünüz kadar zor değil gibi dualarınızı bekliyorum
En son Çarşamba günü gitmiştim yoğunluk vardı hemen çabucak suyuna kan akışına Baksyım dedi baktı normal dedi tmm dedi epidural istiyorum uygunsa dedim olur anlamında başını salladı o kadar.Prof güya ve şehir dışından bile kendisine tedaviye gelenler oluyor.Güvdnmek istiyorum pazartesi bir sorayım belki ayni gün yaparBunu acilen doktoruna sor. Benden bugun tahliller icin kan aldilar cunku. Kan sonuclarina gore de anestezi doktoru ile gorustum. Bana sorular sordu,bilgi verdi.. senden son gittiğinde kan aldilar mi? Sezeryan turun icin birsey dediler mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?