- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Yani bi bebek gobegi degil tabii :)
Artik siradan bir gobek :)))))
Evet buna kesinlikle katılıyorum bedenimi dinleyeceğim çok doğru demiş doktorun teşekkürlerBirde benim dr 2hafta once gittigimde; comel kalk yuruyus yap ama kendini öldürme bedenini dinle eger ki dinlenmek istiyorsan dinlen akisina birak kaderciyim ben bu konularda demisti bedeninizi yormayin zorlamayin bize dogumda enerji lazim
Doktoruna guven tabii. Belki de oogun yapilacaktir dedigin gibi. Ama ne bileyim genelde her anestezi oncesi tahlil yapilir genel ya da belden uyusturmada.. ya ya da arasana şu an bi. Acaba yogunluktan unuttu mu? Sonucta o kadar para veriyoruz, istedigin an ulaşmalisin. Ona soramasanda asistanina hemsireye sor. Ama ara..En son Çarşamba günü gitmiştim yoğunluk vardı hemen çabucak suyuna kan akışına Baksyım dedi baktı normal dedi tmm dedi epidural istiyorum uygunsa dedim olur anlamında başını salladı o kadar.Prof güya ve şehir dışından bile kendisine tedaviye gelenler oluyor.Güvdnmek istiyorum pazartesi bir sorayım belki ayni gün yapar
Panço tarzı bişeyler giyersenz onlar güzel. Ben norml zamanda da çok kullandğm için onu kullanyrm. Malum beden derdi yok onlarda:))Havalar sogudu ustume gıyıcek hiç bişey bulamıyorum resmen dolapla kavga halındeyım kac gundurhele montlarımın hiç biri olmuyor almak ta istemiyorum sizler nasıl çözümler buldunuz üsüyorum ya
Ben 3 kere genel anestezi aldım hiç birinde tahlil yapılmadıDoktoruna guven tabii. Belki de oogun yapilacaktir dedigin gibi. Ama ne bileyim genelde her anestezi oncesi tahlil yapilir genel ya da belden uyusturmada.. ya ya da arasana şu an bi. Acaba yogunluktan unuttu mu? Sonucta o kadar para veriyoruz, istedigin an ulaşmalisin. Ona soramasanda asistanina hemsireye sor. Ama ara..
Merhaba; ameliyata gireceği gün sabahında kan tahlili yapıp ona göre anestezi alıyor.Doktoruna guven tabii. Belki de oogun yapilacaktir dedigin gibi. Ama ne bileyim genelde her anestezi oncesi tahlil yapilir genel ya da belden uyusturmada.. ya ya da arasana şu an bi. Acaba yogunluktan unuttu mu? Sonucta o kadar para veriyoruz, istedigin an ulaşmalisin. Ona soramasanda asistanina hemsireye sor. Ama ara..
çözüldü mü nasıl doğum yaptınız?
Kizlar selam herkese. Ben de bugun anestezi tahlillerimi yaptirdim. 5 ekim'e sezeryan icin gun verdiler. .spinal anestezi olacağım.
Belki hatirlayanlar olur ben Akdeniz anemisi taşiyicisiydim. Gecen hafta 2 unite unite kan nakli olmustum. Kan nakli olmadan once degerim 8.9 idi. Bugun baktilar. 10.8 olmus :) gayet iyi dediler.
Bu arada tecrubeli annelere bi sorum olacak.2. elden elektrikli sut pompasi aalmak istiyorum. Acaba parcalarini yani gogsume yerlestirecegim kisimlarini kaynatarak sterilize etmek yeterli midir? Yoksa o parçaları sıfır mı almaliyim?
Ohh ne hafiflemişsindir sen şimdi :)) darısı başımıza
Kızlar sezeryan olanlar gecelik mi gitdiniz pijama mı hangisi daha rahat oluyo ona göre yedek alcam
Aynı gün yapılıyor bizimde daha önce öyle olmuştu benim zatwn sabah 6 gibi hastahanede olmam istenmişti kan fln alınmıştı 830gibi doğuma girmiştim ..bendende istenmedi şuan yani yine aynı doktorum ve hastahanem sizinde öyle olacaktır muhtwmelen ..En son Çarşamba günü gitmiştim yoğunluk vardı hemen çabucak suyuna kan akışına Baksyım dedi baktı normal dedi tmm dedi epidural istiyorum uygunsa dedim olur anlamında başını salladı o kadar.Prof güya ve şehir dışından bile kendisine tedaviye gelenler oluyor.Güvdnmek istiyorum pazartesi bir sorayım belki ayni gün yapar
Ben de normal olmazsa 12 ekimde sezeryan olacağım. İki hafta olmasına rağmen bu hafta içinde bütün tahlillerim yapıldı. 6 tüp kan verdim idrar tahlili verdim ekg çekindim. Seni nasıl sezeryan a hazırlamaz anlamadım unutmuş olabilir mi.Ben de pazartesi günü sezerysn olcam ama anestezi tahlili yapmadılar bana niye acaba
Bende ikisini de pijama takımı aldım. Gecelikle rahat edebileceğimi düşünmüyorum. Zaten alttan pamuklu iç çamaşırı giydiğin sürece problem olmazKızlar sezeryan olanlar gecelik mi gitdiniz pijama mı hangisi daha rahat oluyo ona göre yedek alcam
Yaz canim herseyi yaz. Not alicam kenara :)Kızlar gögüs kalkanını alın bence.Cidden nimet.Azcık uçta acıma olsada yaraya cevirmiyor zaten onda durduklari icin acimiyorda gogus uclari.Ilk emzirmeden itibaren sicak suda temizligini yapmaktan haric cikarmadim ustumden.
Birde sezaryen olacaklara tavsiyem.İlk kalkista hic acele etmeyin.Yataga dogrulduktan sonra oturup kendinizi serbest birakmaya nefesinizi salmaya calisin orda once bi rahatlayin sonra ayaga kalkmayi ve yurumeyi deneyin.Aklima gelince yazmak istedim bunları.
Bende pazartesi dogum yapicam genel anesteziyle yarin testlerim yapilacak kan vericem.sizede tapilmasi gerekiyordu.Ben de pazartesi günü sezerysn olcam ama anestezi tahlili yapmadılar bana niye acaba
Kizlar kalp carpintisi olan varmi bide iç gecmesi gibi ben de bu gun cok olduPurpplee O günde yapabilirler canim.Bilgilendirirlerde.Ben ilkinde acilen girmistim o zaman yapildi ama planli ya genelde onceden yapiliyor.Bunda oncesinde gorustum bende anestezi ile.
Sezaryen oldu canim.Baska sebeplerde vardi.
Dogumda doktor soyledi 3 kez dolandigini ve yorgun dogdugunu.
Sevindim duzeldigine :) bende 10lari gordum cok sukur dogumdan once.
Gununuzde belli olmus gozunuzaydiinn❤
Amiiiiiin❤
Ben ilkinde pijama giymistim bunda penye elbisemi giydim spor sabahlikla.Wc icin gecelik 1 tık daha kolaylik olabilir canim yukari cekip yapmak icin.Onun disinda zorluk yok
Evett. Eger benimle ayni seyi yasiyorsaniz bunun adi adi ekstrasistol oluyor. O carpintiyi hissettiginiz anda bir garip hissediyorsunuz,sanki iciniz geciyor gibi. Bugun anestezi tahlilleri yapilirken bunu soyledim. Kardiyolojiye gonderdiler. Simdi holter cihazi taktilar bana 24 saat takip edip bakacaklarmis. Siz soylediniz mi bu durumu? Sadece carpinti derseniz normal derler..Kizlar kalp carpintisi olan varmi bide iç gecmesi gibi ben de bu gun cok oldu
Benim doktor biraz rahat " aynı gün yaparız yeaaa"diye düşünmüş olabilir.Ona bıraktım artık bSkslımPurpplee O günde yapabilirler canim.Bilgilendirirlerde.Ben ilkinde acilen girmistim o zaman yapildi ama planli ya genelde onceden yapiliyor.Bunda oncesinde gorustum bende anestezi ile.
Sezaryen oldu canim.Baska sebeplerde vardi.
Dogumda doktor soyledi 3 kez dolandigini ve yorgun dogdugunu.
Sevindim duzeldigine :) bende 10lari gordum cok sukur dogumdan once.
Gununuzde belli olmus gozunuzaydiinn❤
Amiiiiiin❤
Ben ilkinde pijama giymistim bunda penye elbisemi giydim spor sabahlikla.Wc icin gecelik 1 tık daha kolaylik olabilir canim yukari cekip yapmak icin.Onun disinda zorluk yok
Bence boşyere telaşlandırmayın ..bende daha önce sezaryen oldum aynı gün yapıldı tahlillerim her hastahanenin prosedürü farklıdır her doktorun da ..doktorlar böyle şeyleri unutmazlar ..aynı gün yapılacaktır belki sizin yapacağınız hastahane yoğunluk falan oluyprsa erken yapmış olabilirler aynı gün yapıldığında eğer enfeksiyon varsada ona göre anestezi beriliyor ben grip olmuştum mesela ona göre verilmişti anestezideBen de normal olmazsa 12 ekimde sezeryan olacağım. İki hafta olmasına rağmen bu hafta içinde bütün tahlillerim yapıldı. 6 tüp kan verdim idrar tahlili verdim ekg çekindim. Seni nasıl sezeryan a hazırlamaz anlamadım unutmuş olabilir mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?