2018 Ekim Anneleri

Doğum anında kesiyolar hemen uyuşturmadan ama hiç acı hissetmiyosunz. Dikiş atarken uyuşturuyo

Geneli pijamadan yana ama ben iki takım gecelik, bir takım pijama aldım.
İlkin iki geceliğimi de kullanmadan pijamaya gecmem diye düşünüyorum
Hemşirelerin kan kontrollerinde de gecelik daha rahat oluyor

32 haftalıkken verdiğin kanla doğuma almazlar seni canım...
Rahat ol, stres yapma, 3 kere anestezi aldım hepsinde de ameliyatın hemen öncesi aldılar kanı...
Ama içini rahatlatmak adına doktoruna bi mesaj falan atabilirsin...

Yok canım doktora bırakıyorum şimdi mesaj atsam ona işini hatırlatıyo gibi olurum.O gün alacaktır kanı.Teşekkürler canım

Olabilir canım.Benimde ekg fln bakilmadi mesela.Degisiyordur durum heryerde.Doktorlarin kendi uygulamalari bile degisik bazen.

Pijama ile de oluyor sonda.O zaten duracak bi sure,bezinde.

Hayirli olsun gununuuzz❤
Bez,ic tulumu,corap,eldiven,sapka,battaniye ve ustu sana kalmis ister tek tulum ister alt ust olani veriyorsun canim.

Hayirli olsun gununuuzz❤
Bez,ic tulumu,corap,eldiven,sapka,battaniye ve ustu sana kalmis ister tek tulum ister alt ust olani veriyorsun canim.
Peki patikli tulumların ve altların içine de çorap vermek gerekiyor mu? Sürekli çanta düzenleyip duruyorum. Yok bu ince, bu kalın, bu büyük diye diye hala netleştiremedim

Kızlar böyle
Hayirli olsun gununuuzz❤
çok teşekkür ederim canım benim
Aslında annem şu minnak 5’li iç dış zıbın takımlarından almış ama gözüme çok minnak göründü bebiş biraz iri olarabilr doktor 3300 gr olabilir dedi içine sığmaz sanırım

Eklentiler

• A910A6B1-E0FC-4077-9185-ECA3477550D0.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 70
Ikı gündür midem yanıyor cayır cayır. Her an adet olacak gibi belim kasıklarım bacaklarım kopuyor ağrıdan.

Yoktu ne zamandır son dakika tüm belirtileri yaşatacak sanırım Deniz hanım :)

Ikı gündür midem yanıyor cayır cayır. Her an adet olacak gibi belim kasıklarım bacaklarım kopuyor ağrıdan.

Yoktu ne zamandır son dakika tüm belirtileri yaşatacak sanırım Deniz hanım :)
Ya uydurma bişey midir bilmiyorum ama Saçlı bebeklerde mide yanması olurmuş son haftalarda

Ya uydurma bişey midir bilmiyorum ama Saçlı bebeklerde mide yanması olurmuş son haftalarda
Onu bende duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar gerçek :)

Şimdiye kadar yanmadı bi kaç kere ara ara. Şimdi midemde alevler var sanki mübarek bi anda mi saçlandı anlamadım ki :)

Onu bende duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar gerçek :)

Şimdiye kadar yanmadı bi kaç kere ara ara. Şimdi midemde alevler var sanki mübarek bi anda mi saçlandı anlamadım ki :)

aynı durumdayız. gece olunca başlıyor yanmaya uyutmuyor. sabahı buluyor uyumam. ıyi gelebilecek herşeyi yapıyorum süt içiyorum elma yiyorum ekmek içi yiyorum gaviscon alıyorum ama yok yok. anca kilo alıyorumdur

aynı durumdayız. gece olunca başlıyor yanmaya uyutmuyor. sabahı buluyor uyumam. ıyi gelebilecek herşeyi yapıyorum süt içiyorum elma yiyorum ekmek içi yiyorum gaviscon alıyorum ama yok yok. anca kilo alıyorumdur
Bende yoğurt süt su ekmek ne varsa denedim bana mısın demedi. Gece dev ederse uyuyamam hayatta.

Daha erken baslamadigina şükrediyorum açıkçası.

Bugunku kontrolumde gecti yine dogurmadim :)
Aciklik 2cm olmus, dr muayene ederken nişanim geldi. Sancilarin artinca geleceksin dedi geri yolladi :) nstde sanci cikmadi ama ben hissettim hic hareket etmedi doppler bakti 3420 olmus kilosu
Hadi bakalım hayırlısı inş canım hala normali bekliyorsun değil mi kilolu sezeryan falan demedi yani dr un?

Bugunku kontrolumde gecti yine dogurmadim :)
Aciklik 2cm olmus, dr muayene ederken nişanim geldi. Sancilarin artinca geleceksin dedi geri yolladi :) nstde sanci cikmadi ama ben hissettim hic hareket etmedi doppler bakti 3420 olmus kilosu
Ay hadi hayırlısı inşallah kolay bir doğum olur bende cuma sabahına aldım randevumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…