Doğum anında kesiyolar hemen uyuşturmadan ama hiç acı hissetmiyosunz. Dikiş atarken uyuşturuyoSelam kızlar Doğum yapanlar olmuş, çok sevindim hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün. Aranızda normal doğum yapan var mı. Doğum esnasında alttan kesmeden önce uyuşturucu iğne vuruyorlsr mı
Geneli pijamadan yana ama ben iki takım gecelik, bir takım pijama aldım.Benim doktor biraz rahat " aynı gün yaparız yeaaa"diye düşünmüş olabilir.Ona bıraktım artık bSkslım
Canım bi de şey sorcam ben bir gecelik bir pijama aldım.İlk sefer sonda olacak hangisini kullansam ilk başta ? Pijama ile sonda takmak mümkün mü
32 haftalıkken verdiğin kanla doğuma almazlar seni canım...@naz yavuz @Lawinya34 bilmiyorum ki daha önce hiç anestezi almadım ameliyat olmadım ama benim gibi ilk gün tahlil olacak olanlar varmış içim rahatladı biraz.32 haftalıkken Erkrn doğum riskiyle bi akşam hastanede yatmıştım sezaryen olacakmışım gibi bişey yeme içme denmişti belkide o zaman bu tahlil yapılmıştır farkında Değilim kan alındı mi alınmadı mi hatırlamıyorum da
Yok canım doktora bırakıyorum şimdi mesaj atsam ona işini hatırlatıyo gibi olurum.O gün alacaktır kanı.Teşekkürler canım32 haftalıkken verdiğin kanla doğuma almazlar seni canım...
Rahat ol, stres yapma, 3 kere anestezi aldım hepsinde de ameliyatın hemen öncesi aldılar kanı...
Ama içini rahatlatmak adına doktoruna bi mesaj falan atabilirsin...
Benim doktor biraz rahat " aynı gün yaparız yeaaa"diye düşünmüş olabilir.Ona bıraktım artık bSkslım
Canım bi de şey sorcam ben bir gecelik bir pijama aldım.İlk sefer sonda olacak hangisini kullansam ilk başta ? Pijama ile sonda takmak mümkün mü
Kızlar benimde sezeryan günüm tam kesinleşti Allah’ın izniyle 38+2 iken 8 Ekim’de olacak. Bugün tahlillerim yapıldı anestezi ile doğumun olacağı gün görüştürüleceğim. Doğum yapmış tecrübeli annelere sormak istiyorum bebek için ebeye ilk verilecek kıyafet nasıl olmalı. 10’lu 5li setler aldım ama tabi hepsi verilmez. O setlerin içindeki alt üst takımı mı vermek mantıklı tulumu mu vermek mantıklı kararsız kaldım
Peki patikli tulumların ve altların içine de çorap vermek gerekiyor mu? Sürekli çanta düzenleyip duruyorum. Yok bu ince, bu kalın, bu büyük diye diye hala netleştiremedimHayirli olsun gununuuzz❤
Bez,ic tulumu,corap,eldiven,sapka,battaniye ve ustu sana kalmis ister tek tulum ister alt ust olani veriyorsun canim.
çok teşekkür ederim canım benimHayirli olsun gununuuzz❤
Bez,ic tulumu,corap,eldiven,sapka,battaniye ve ustu sana kalmis ister tek tulum ister alt ust olani veriyorsun canim.
Ya uydurma bişey midir bilmiyorum ama Saçlı bebeklerde mide yanması olurmuş son haftalardaIkı gündür midem yanıyor cayır cayır. Her an adet olacak gibi belim kasıklarım bacaklarım kopuyor ağrıdan.
Yoktu ne zamandır son dakika tüm belirtileri yaşatacak sanırım Deniz hanım :)
Onu bende duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar gerçek :)Ya uydurma bişey midir bilmiyorum ama Saçlı bebeklerde mide yanması olurmuş son haftalarda
Onu bende duydum ama bilemiyorum ne kadar doğru ne kadar gerçek :)
Şimdiye kadar yanmadı bi kaç kere ara ara. Şimdi midemde alevler var sanki mübarek bi anda mi saçlandı anlamadım ki :)
Bende yoğurt süt su ekmek ne varsa denedim bana mısın demedi. Gece dev ederse uyuyamam hayatta.aynı durumdayız. gece olunca başlıyor yanmaya uyutmuyor. sabahı buluyor uyumam. ıyi gelebilecek herşeyi yapıyorum süt içiyorum elma yiyorum ekmek içi yiyorum gaviscon alıyorum ama yok yok. anca kilo alıyorumdur
Hadi bakalım hayırlısı inş canım hala normali bekliyorsun değil mi kilolu sezeryan falan demedi yani dr un?Bugunku kontrolumde gecti yine dogurmadim :)
Aciklik 2cm olmus, dr muayene ederken nişanim geldi. Sancilarin artinca geleceksin dedi geri yolladi :) nstde sanci cikmadi ama ben hissettim hic hareket etmedi doppler bakti 3420 olmus kilosu
Ya uydurma bişey midir bilmiyorum ama Saçlı bebeklerde mide yanması olurmuş son haftalarda
Ay hadi hayırlısı inşallah kolay bir doğum olur bende cuma sabahına aldım randevumuBugunku kontrolumde gecti yine dogurmadim :)
Aciklik 2cm olmus, dr muayene ederken nişanim geldi. Sancilarin artinca geleceksin dedi geri yolladi :) nstde sanci cikmadi ama ben hissettim hic hareket etmedi doppler bakti 3420 olmus kilosu
Hadi bakalım hayırlısı inş canım hala normali bekliyorsun değil mi kilolu sezeryan falan demedi yani dr un?
Ay hadi hayırlısı inşallah kolay bir doğum olur bende cuma sabahına aldım randevumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?