- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 41
Benim dogumum pzt.gunu sezeryan olacakCanim gogusler zaten birkac emzirmeden sonra sertlesiyor. Ama sen ic tabiki faydasi olur. Bir de bu caylari aktarlardan almanizi tavsiye ederim hazir paketlenmis olanlardan daha etkili ve daha dogal oluyor. Ben de hala her gun kimyon rezeneyi karistirip demliyorum en az 2 kupa iciyorum. Bir de hurma goturun yaninizda hem lifli yapisiyla barsaklarinizi rahatlatir hem sut yapar hem enerji verir hem de kan yapimina ve demir eksikliginin giderilmesine cok katki saglar. Hayirli dogumlar..
Canim merhaba benim sali gunu nisanim geldi ve belden kasiklarima dogru agri vuruyordu bebek ortada toplaniyor gibi oluyordu tamam dedim dogurucam herhalde bugun butun gece surdu boyle. sabah saat 8den sonra bicak gibi kesildi agrilar. Yani tabi herkesin agri esigi farkli ama pek tatli tatli degilmis gibi geliyor gercek agrilarDoğum sancısı çeken arkadaşlar gerçek doğum sancıları belden kasığa vururmuş yalancı doğum sancıları kasıkta sancı yaparmş doğru mu ? Birde benim bugün belimde sol tarafımda tatlı tatlı sancılar oluyo geçiyo 2 3 saniye sürüyor nişan suyum vs. Bişey gelmedi bu gerçek doğum sancılarının başladığı anlamına mı geliyo ? Dün pelvik ağrılarım çok olmuştu bebeğim çok kasıldı bugün ise hareketleri sınırlı yine hareket ediyo ama güçlü değil hareketleri. Sizce hastaneye gitmeli miyim?
Yukarida arkadasin birisi yazmis. Sezeryandan once birkac bardak rezene çayi icin diye. Sut icin iyi geliyormus. Ben kimyonli rezene çayi aldim e-bebekten. Yarin da sezeryan olacagin. Cidden simdiden icsem faydasi olur mu.. goguslerim yumusacik eskisi gibi cunku..
Merhaba canm :) aynen dediğin gibi oluyo benimde şuan :) ağrılar şimdilik tatlı geliyo ama artar mı bilmem :) hakkımızda hayırlısı bakalm. Senin kaç haftalık kuzucuğn ??Canim merhaba benim sali gunu nisanim geldi ve belden kasiklarima dogru agri vuruyordu bebek ortada toplaniyor gibi oluyordu tamam dedim dogurucam herhalde bugun butun gece surdu boyle. sabah saat 8den sonra bicak gibi kesildi agrilar. Yani tabi herkesin agri esigi farkli ama pek tatli tatli degilmis gibi geliyor gercek agrilar
Bizim 40 haftamiz doldu ama oglumun yeri cok rahat sanirim gelmeye niyeti yok gibi. Nisan gelince heyecanlanmistim ama 3 gundur bekliyoruz hep yalanci sancilarMerhaba canm :) aynen dediğin gibi oluyo benimde şuan :) ağrılar şimdilik tatlı geliyo ama artar mı bilmem :) hakkımızda hayırlısı bakalm. Senin kaç haftalık kuzucuğn ??
Ben sadece kaynattım canımDoğum yapanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başınasizlere bir sorum olacak göğüs kalkanı aldık ancak nasıl dezenfekte edildiğine dair hiç bir yerde bilgi bulamadım kullanan anneler ya da kullanmak için satın alan arkadaşlar bana yardım edebilirseniz çok sevineceğim
Doktora kilomu yalan soyledim ama o yuzumu gorunce odem olmussun dedi. Tansiyonum da 13e 9 cikti. Benim icin cok yuksek. Bir kac tahlil istedi. Bebek pek buyumemis. 18 ekime gun verdi sezaryen icin. Tahlillerde bi sorun cikmazsa durum bu.Boşver kuzum ya sağlıklı ol önemli olan o ödem çok oluyo son haftalarda oyüzdendir kilo artışı bence bende 2 kilo almışım hiçte takmadım
Benim de bugün kontrolüm vardı ve bi aksilik olmazsa 18 ekimde sezeryan olucam ben de. Bebişin suyu 33. haftadan beri az. İnşallah iki hafta daha dayanır kuzum.Doktora kilomu yalan soyledim ama o yuzumu gorunce odem olmussun dedi. Tansiyonum da 13e 9 cikti. Benim icin cok yuksek. Bir kac tahlil istedi. Bebek pek buyumemis. 18 ekime gun verdi sezaryen icin. Tahlillerde bi sorun cikmazsa durum bu.
Peki kaç dakika kaynatmam gerekir tüm parçaları mi kaynattınız , teşekkür ederim cevap içinBen sadece kaynattım canım
Ben sıcak su ve sirkeyle yapyrm canm hep.Doğum yapanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başınasizlere bir sorum olacak göğüs kalkanı aldık ancak nasıl dezenfekte edildiğine dair hiç bir yerde bilgi bulamadım kullanan anneler ya da kullanmak için satın alan arkadaşlar bana yardım edebilirseniz çok sevineceğim
İlknde benmde 40+3 olmuştu. Bu seferde gelmeye niyeti yok gibi:)))Merhaba kızlar Acaba benim gibi 40 haftası dolup hala bekleyen var mı? Dr um pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Bekledikçe heyecan stres artıyor. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah yavrulamızı
Ben de 4 günde 4 kilo aldım hem de tatilde o kadar yüzmeme hareket etmeme rağmenIki haftada 3 kilo almisim. Doktora nasil soyliycem bilemiyorum. Kiziyor.
Dogum yapan arkadaslara hayirli olsun diyorum. Belki bana da gun verir bugun.
Cekilmemis kimyon olacak toz olan degilkimyonu tohum olarak mı aldınız çay için peki? Toz mu kullandınız?
Rezenenin sut uretimini tetikleyici etkisi var. Acilma yapacagini sanmiyorum 1 bardaktan ama yine de son gun ic istersen bilmiyorum cunku.Benim dogumum pzt.gunu sezeryan olacak
Simdiden icsem Allah korusun erkeb dogum acilma falan yapar mi
Evet hepsini kaynattım beş on dk falan sanırımPeki kaç dakika kaynatmam gerekir tüm parçaları mi kaynattınız , teşekkür ederim cevap için
Bizim 40 haftamiz doldu ama oglumun yeri cok rahat sanirim gelmeye niyeti yok gibi. Nisan gelince heyecanlanmistim ama 3 gundur bekliyoruz hep yalanci sancilar
Eger yarinda gelmezse cumartesi suni ile deneyecegiz bakalim insallah kendi gelir.
Bu arada bebisinin hareketlerinden bahsetmissin herhangi bir azalma hissedersen git mutlaka doktora. Bana hep oyle tembihliyor dr.um
Ben tommee tippee nin mikrodalga sterilize makinasını aldım herşeyi onun içide sterilize ettim canımDoğum yapanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başınasizlere bir sorum olacak göğüs kalkanı aldık ancak nasıl dezenfekte edildiğine dair hiç bir yerde bilgi bulamadım kullanan anneler ya da kullanmak için satın alan arkadaşlar bana yardım edebilirseniz çok sevineceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?