Aklınızda alternatifler yok mu? Belki bebeği görür görmez o isimlerden biri çok yakın gelir size
Allah anali babali büyütsün canimCanlarim bebeğim iyi şükür şu anda yanimda uyuyor hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ağrım var biraz spinal anestezi ile dogurdum
Yatmak canımı çok acıtıyor oturmak yasa yürümek istiyorum hep oturunca dikisler atar diyorlar tecrübeli seseryan olan arkadaşlar ne önerirsiniz oturmakta sorun olurmu
Doğum yapanları tebrik ediyorum Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı biz bekleyenlerin başınasizlere bir sorum olacak göğüs kalkanı aldık ancak nasıl dezenfekte edildiğine dair hiç bir yerde bilgi bulamadım kullanan anneler ya da kullanmak için satın alan arkadaşlar bana yardım edebilirseniz çok sevineceğim
Tamam canım cok teşekkür ederimAllah anali babali büyütsün canim
Duz yatmak yerine dizlerini yukari dogru kirarak yat duz yatinca gerilir
Canlarim bebeğim iyi şükür şu anda yanimda uyuyor hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ağrım var biraz spinal anestezi ile dogurdum
Yatmak canımı çok acıtıyor oturmak yasa yürümek istiyorum hep oturunca dikisler atar diyorlar tecrübeli seseryan olan arkadaşlar ne önerirsiniz oturmakta sorun olurmu
Sterilizatör benim de aklıma geldi ama sonra eşimle gereksiz masraf olacağını düşündük vazgeçtik kaynamış suda bekleterek steril etmeye çalışayım ben en iyisi , teşekkürlerBen tommee tippee nin mikrodalga sterilize makinasını aldım herşeyi onun içide sterilize ettim canım
Bizde karar veremedik. Sanki dünyada erkek ismi yok benim oğluma gibi
Bugün yapıldı canım k vitamini. Kanaması devam ediyordu. Pazartesi tekrar gideceğiz doktora. Geceleri uyumuyor, gaz sancısı için de damla kullanıyoruz. emzirirken uyandiramiyorum zoru da bu. Sık sık emmesi lazımK vitamini ignesi yapiyorlar.Tabii mutlaka soyle bakar doktorunuz.
Bez numaralari hep bebege gore degisir canim.Mesela tasirir belki 3e cabuk gecersin.Ama daha uzun sure kullaniliyor numara buyudukce.
Teşekkürler cnm doktora gittik 37.5ollunca önemli dedi. İnsan çok korkuyor evlat çok başka bir şeymiş. İki haftadır uyumuyorum doktor uyuyup dinlenmen lazım dedi sütun verimliliği için. İh dese kalkıyorum, ağzından süt çıkmış mı diye sürekli kontrol ediyorum, eldiveni çıkmışsa yüzünü çizer diye vs.37 yüksek değilki 38 ve üzerine çıkarsa yüksek cnm geçmiş olsun
Ay cnm tabiki annelik başka biz gece kaç defa nefesini dinlerdik eşimle ilk oğlum doğduğunda allahım korusun yavrularımızı ama dinlenmen lazım bebeğine verimli olan içinTeşekkürler cnm doktora gittik 37.5ollunca önemli dedi. İnsan çok korkuyor evlat çok başka bir şeymiş. İki haftadır uyumuyorum doktor uyuyup dinlenmen lazım dedi sütun verimliliği için. İh dese kalkıyorum, ağzından süt çıkmış mı diye sürekli kontrol ediyorum, eldiveni çıkmışsa yüzünü çizer diye vs.
Bugün yapıldı canım k vitamini. Kanaması devam ediyordu. Pazartesi tekrar gideceğiz doktora. Geceleri uyumuyor, gaz sancısı için de damla kullanıyoruz. emzirirken uyandiramiyorum zoru da bu. Sık sık emmesi lazım
Dün dikişler için kontrole gittik. İyi durumdaymis. Morarma ve şişlik azalmış. Hiç dinlenmedim hiç yatmadım dedim doktora. Doğumdan iki ay sonraya tekrar kontrol var. İki günde bir komposto ve sütlü tatlı yapıyorum eve geldiğimizden beri. Kırk çıkana kadar mı yoksa emzirme boyunca mi önerirsiniz kompostoyu. Tırnak torpusu ayrıca satılıyor mu? bizde tırnak makası var ama törpü de lazim. E bebek de eşim bulamadı. 20gunlukken eldiveni bırakmak gerekiyormuş. Bu arada doğum yapan arkadaşlar hayirli olsun gözünüz aydın. Mesajları okuyamıyorum çok fazla enzirmeyle geçiyor günler.
Sağlıkla al kucağına analı babalı buyutmek nasip olsunGunaydin kızlar, ben de hastanedeyim birazdan sezeryana girecegim. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayirli dogumlar olsun. Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Bugün sabah bir buçuk saat başka odada uyudum sicrayarak uyandım oğlum var benim emzirmem lazım diye evlat Candan oteymis. Annem de bana kızıyor niye uyumuyosun diye. Allah'ım evlatlarımızın iyi günlerini göstersin inşallah canimAy cnm tabiki annelik başka biz gece kaç defa nefesini dinlerdik eşimle ilk oğlum doğduğunda allahım korusun yavrularımızı ama dinlenmen lazım bebeğine verimli olan için
Çok teşekkür ederim cnm. Tırnakları yüzünü çizer diye korkuyorum o yüzden kullanıyorum eldiven. Törpü bulunca bırakacağım. Tırnakları yüzünü cizmiyor mu?Emzirme boyunca yap canim.
Sonra degisecek sut bebege fore de ayarlanacak simdiki kadar sismedigi olacak goguslerimizin azaldi sanacaz vs hep bisyler yapacaz sut icin :))))
Ben eldiven kullanmiyorum ilkinde de kullanmamistim.
Arada bebek uyudukca uyu 10 dk bile icin gecse insana yetiyor bazen ve uyumak en cok sut yapan seydir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?