2018 Ekim Anneleri

Aklınızda alternatifler yok mu? Belki bebeği görür görmez o isimlerden biri çok yakın gelir size

Canlarim bebeğim iyi şükür şu anda yanimda uyuyor hepinize çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Ağrım var biraz spinal anestezi ile dogurdum
Yatmak canımı çok acıtıyor oturmak yasa yürümek istiyorum hep oturunca dikisler atar diyorlar tecrübeli seseryan olan arkadaşlar ne önerirsiniz oturmakta sorun olurmu

Allah anali babali büyütsün canim
Duz yatmak yerine dizlerini yukari dogru kirarak yat duz yatinca gerilir

Kaynamis suda 5 dk bekletmistim ilk.
Kullandikca simdi yine 5 dk bekletip bide sicak suda ovaliyorum.

Gozunaydin canim gecmis olsunn❤
Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin.
Kendini cok yormadan sık ve az yürü zaten, daha cabuk toparlarsın.
Ben vucudun ve kesi yerinin zaten uyarsigini dusunuyorum.Kendini rahat ve iyi nasil hissediyorsan oyle yap.Zaten acır zorlaniyorsan yapmazsin,kendini bilirsin
Ben ilkinde korkup yan bile yatmamistim,bunda bisy olmadigini gordum :)))))) rahat olmak,korkmamak lazim cok.

Bizde karar veremedik. Sanki dünyada erkek ismi yok benim oğluma gibi

K vitamini ignesi yapiyorlar.Tabii mutlaka soyle bakar doktorunuz.
Bez numaralari hep bebege gore degisir canim.Mesela tasirir belki 3e cabuk gecersin.Ama daha uzun sure kullaniliyor numara buyudukce.
Bugün yapıldı canım k vitamini. Kanaması devam ediyordu. Pazartesi tekrar gideceğiz doktora. Geceleri uyumuyor, gaz sancısı için de damla kullanıyoruz. emzirirken uyandiramiyorum zoru da bu. Sık sık emmesi lazım

37 yüksek değilki 38 ve üzerine çıkarsa yüksek cnm geçmiş olsun
Teşekkürler cnm doktora gittik 37.5ollunca önemli dedi. İnsan çok korkuyor evlat çok başka bir şeymiş. İki haftadır uyumuyorum doktor uyuyup dinlenmen lazım dedi sütun verimliliği için. İh dese kalkıyorum, ağzından süt çıkmış mı diye sürekli kontrol ediyorum, eldiveni çıkmışsa yüzünü çizer diye vs.

Dün dikişler için kontrole gittik. İyi durumdaymis. Morarma ve şişlik azalmış. Hiç dinlenmedim hiç yatmadım dedim doktora. Doğumdan iki ay sonraya tekrar kontrol var. İki günde bir komposto ve sütlü tatlı yapıyorum eve geldiğimizden beri. Kırk çıkana kadar mı yoksa emzirme boyunca mi önerirsiniz kompostoyu. Tırnak torpusu ayrıca satılıyor mu? bizde tırnak makası var ama törpü de lazim. E bebek de eşim bulamadı. 20gunlukken eldiveni bırakmak gerekiyormuş. Bu arada doğum yapan arkadaşlar hayirli olsun gözünüz aydın. Mesajları okuyamıyorum çok fazla enzirmeyle geçiyor günler.

Ay cnm tabiki annelik başka biz gece kaç defa nefesini dinlerdik eşimle ilk oğlum doğduğunda allahım korusun yavrularımızı ama dinlenmen lazım bebeğine verimli olan için

Bugün yapıldı canım k vitamini. Kanaması devam ediyordu. Pazartesi tekrar gideceğiz doktora. Geceleri uyumuyor, gaz sancısı için de damla kullanıyoruz. emzirirken uyandiramiyorum zoru da bu. Sık sık emmesi lazım

Bazen 2 saati gecirmedende bekleyebilirsin uyumasini.Arada daha derin uykular olabilir

Emzirme boyunca yap canim.
Sonra degisecek sut bebege fore de ayarlanacak simdiki kadar sismedigi olacak goguslerimizin azaldi sanacaz vs hep bisyler yapacaz sut icin :))))
Ben eldiven kullanmiyorum ilkinde de kullanmamistim.
Arada bebek uyudukca uyu 10 dk bile icin gecse insana yetiyor bazen ve uyumak en cok sut yapan seydir.

Ay cnm tabiki annelik başka biz gece kaç defa nefesini dinlerdik eşimle ilk oğlum doğduğunda allahım korusun yavrularımızı ama dinlenmen lazım bebeğine verimli olan için
Bugün sabah bir buçuk saat başka odada uyudum sicrayarak uyandım oğlum var benim emzirmem lazım diye evlat Candan oteymis. Annem de bana kızıyor niye uyumuyosun diye. Allah'ım evlatlarımızın iyi günlerini göstersin inşallah canim

Çok teşekkür ederim cnm. Tırnakları yüzünü çizer diye korkuyorum o yüzden kullanıyorum eldiven. Törpü bulunca bırakacağım. Tırnakları yüzünü cizmiyor mu?
Sabahları dereotu yiyorum, kimyon çorbalara kullanıyorum, rezene çayı içiyorum, kemik suyu kullanıyorum, malt içecek aldık ona başlamadım henüz. Ve senin söylediğin dolmallikk fıstık tarifini uygulayacağım inşallah. Başka önerin olursa yazarmisin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…