insallah sizde saglikla kavusursunuz bebeginizeRabbim sağlıcakla kavuştursn ikinizi de inşallah. Nişana da güven yok desene :) inşallah suni sancıya gerek kalmaz da kuzu gelmeye karar verir. Hareketleri bugün az gibi geldi. Ağrılarım olduğu için mi bilmiyorum. Yarn da devam ederse bi gidicem bakalım hakkımzda hayırlısı
Çok teşekkür ederim cnm. Tırnakları yüzünü çizer diye korkuyorum o yüzden kullanıyorum eldiven. Törpü bulunca bırakacağım. Tırnakları yüzünü cizmiyor mu?
Sabahları dereotu yiyorum, kimyon çorbalara kullanıyorum, rezene çayı içiyorum, kemik suyu kullanıyorum, malt içecek aldık ona başlamadım henüz. Ve senin söylediğin dolmallikk fıstık tarifini uygulayacağım inşallah. Başka önerin olursa yazarmisin cnm
Gunaydin kızlar, ben de hastanedeyim birazdan sezeryana girecegim. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayirli dogumlar olsun. Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Hayırlı doğumlar allahım yardımcınız olsun inşallahGunaydin kızlar, ben de hastanedeyim birazdan sezeryana girecegim. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayirli dogumlar olsun. Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Amiiiiin çok başka evlat 3buçuk yasında oğlum var sezeryana bırakıp nasıl gircem diye çok ağlıyorum allahım evlatlarımıza bağışlasın bizi onları da bize inşallahBugün sabah bir buçuk saat başka odada uyudum sicrayarak uyandım oğlum var benim emzirmem lazım diye evlat Candan oteymis. Annem de bana kızıyor niye uyumuyosun diye. Allah'ım evlatlarımızın iyi günlerini göstersin inşallah canim
Aynı psikoloji ve ruh hali içindeyim biliyomusunAmiiiiin çok başka evlat 3buçuk yasında oğlum var sezeryana bırakıp nasıl gircem diye çok ağlıyorum allahım evlatlarımıza bağışlasın bizi onları da bize inşallah
Gunaydin kızlar, ben de hastanedeyim birazdan sezeryana girecegim. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayirli dogumlar olsun. Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Allah yardimciniz olsun cnmGunaydin kızlar, ben de hastanedeyim birazdan sezeryana girecegim. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayirli dogumlar olsun. Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Benimde oyle canim keyfine gore hareket ediyorKızlar dünden beridir bebeğimin hareketleri epey azaldı.Sabahtan aklama kadar 3 kere vurdu diyebilirim,akşam artık çikolatalı ekmekleri zorla yedin süt içtim .Yatmaya yakın epey bir oynadı şükür ama bugün de sabahtan beri sadece sabah uyurken bi iki tıklattı hafif hafif.Korkmalı mıyım?
Hayırlı doğumlar olsun canım doğmuştur herhalde şimdiye geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün şimdidenGunaydin kızlar, ben de hastanedeyim birazdan sezeryana girecegim. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayirli dogumlar olsun. Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Doktoruna bilgi vermende yarar var.Kızlar dünden beridir bebeğimin hareketleri epey azaldı.Sabahtan aklama kadar 3 kere vurdu diyebilirim,akşam artık çikolatalı ekmekleri zorla yedin süt içtim .Yatmaya yakın epey bir oynadı şükür ama bugün de sabahtan beri sadece sabah uyurken bi iki tıklattı hafif hafif.Korkmalı mıyım?
Benimde hafta sonu felan öyleydi durgundu sanki.. sonra yine hareketlendi.. bişey yoktur yinede doktoruna sor istersen..Kızlar dünden beridir bebeğimin hareketleri epey azaldı.Sabahtan aklama kadar 3 kere vurdu diyebilirim,akşam artık çikolatalı ekmekleri zorla yedin süt içtim .Yatmaya yakın epey bir oynadı şükür ama bugün de sabahtan beri sadece sabah uyurken bi iki tıklattı hafif hafif.Korkmalı mıyım?
Ben ilk çocukta aldım biberonlar emzikler hepsinie kullanıuorum ilk aylarında kolaylık oluyor gercekten ama sonrasında pek kullanmıyorsun hatta kızım şimdi 2.5 yasında çok süt içiyor bazen temiz biberonu kalmamışsa çalkalayıp kullandıgım bile oluyor :))))Sterilizatör benim de aklıma geldi ama sonra eşimle gereksiz masraf olacağını düşündük vazgeçtik kaynamış suda bekleterek steril etmeye çalışayım ben en iyisi , teşekkürler
meraba arkadasim 2 ekimde sezaryamla dogum yaptim. canpedin belbantli hasta bezinden aldim.ilk gun 5-6 tane kullandim.yogun olan kanama azalinca normal pede gectim ikinci gun.dusu hastaneden geldiktennsonra yani ayin 4unde aksam aldim.ama ayakta ve lif kullanmadan almam gerektigi soylendi.biberon vb goturmedim.ama hastanede ihtiyac halinde kullanabilecegin pompalar var zaten.diger odalarda kullanan bayanlar gordum.sezeryan olan arkadaşlar öncelikle bebekleriniz sağlıkla sıhhatle büyüsünler inşaallah. biz doğumu bekleyen annelere neler tavsiye edersiniz. tecrübelerinize ihtiyacım var. hastanede en gerekli mutlaka yanınızda olsun diyeceğiniz gerekli eşyalar vs. depend kullanan oldu mu mesela iş görüyor mu dikişleri rahatsız ediyor mu? duş ne zaman alabilcekmişsiniz? yanımızda biberon götürmelimiyiz süt geç gelme ihtimaline karşı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?