2018 Ekim Anneleri

insallah sizde saglikla kavusursunuz bebeginize

Cizmiyor canim daha yumusak tirnaklari.Emerken gogsumu tutturuyorum zaten ya da elini tutuyorum.Uyaniksa yanindayiz zaten.Uyurkende kollarini tutturuyorum sadece musline sarip rahat uyusun diye,cizmiyor.
Hepsini birden yapma canim,yediklerin neyse guzel beslenme ayri ama kür,malt fln hepsi birarada olmasin, Allah korusun fazlasida zarar olarak donmesin sutun.
Sira sira yap,birine ara verince digerini yap hem devamlilik saglamis olursun.

Gunaydin kızlar, ben de hastanedeyim birazdan sezeryana girecegim. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayirli dogumlar olsun. Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Amiiinn❤
Saglikla atlatmissinizdir insallah❤

Gunaydin kızlar, ben de hastanedeyim birazdan sezeryana girecegim. Dualarınızı esirgemeyin. Herkese hayirli dogumlar olsun. Allah sağlıkla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Hayırlı doğumlar allahım yardımcınız olsun inşallah

Amiiiiin çok başka evlat 3buçuk yasında oğlum var sezeryana bırakıp nasıl gircem diye çok ağlıyorum allahım evlatlarımıza bağışlasın bizi onları da bize inşallah

Sağlıkla kucağınıza alın insallah

Kızlar dünden beridir bebeğimin hareketleri epey azaldı.Sabahtan aklama kadar 3 kere vurdu diyebilirim,akşam artık çikolatalı ekmekleri zorla yedin süt içtim .Yatmaya yakın epey bir oynadı şükür ama bugün de sabahtan beri sadece sabah uyurken bi iki tıklattı hafif hafif.Korkmalı mıyım?

Allah yardimciniz olsun cnm

Benimde oyle canim keyfine gore hareket ediyor
Icin rahat etmiyorsa doktora bi gorun ama bisey yoktur

Hayırlı doğumlar olsun canım doğmuştur herhalde şimdiye geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün şimdiden

Hayirli olsun. Kolaylikla atlatmissindir insallah.

Doktoruna bilgi vermende yarar var.

Benimde hafta sonu felan öyleydi durgundu sanki.. sonra yine hareketlendi.. bişey yoktur yinede doktoruna sor istersen..

Sterilizatör benim de aklıma geldi ama sonra eşimle gereksiz masraf olacağını düşündük vazgeçtik kaynamış suda bekleterek steril etmeye çalışayım ben en iyisi , teşekkürler
Ben ilk çocukta aldım biberonlar emzikler hepsinie kullanıuorum ilk aylarında kolaylık oluyor gercekten ama sonrasında pek kullanmıyorsun hatta kızım şimdi 2.5 yasında çok süt içiyor bazen temiz biberonu kalmamışsa çalkalayıp kullandıgım bile oluyor :))))

J justsmilee dün benimki de aşırı hareketsizdi. Gün boyu toplamda 3-4 kere hareket etti. Ama bugün de aşırı hareketli. Sen anormal bir durum hissediyorsan doktorunu bilgilendir. Bebeklerin bir anı bir anını tutmuyor.

meraba arkadasim 2 ekimde sezaryamla dogum yaptim. canpedin belbantli hasta bezinden aldim.ilk gun 5-6 tane kullandim.yogun olan kanama azalinca normal pede gectim ikinci gun.dusu hastaneden geldiktennsonra yani ayin 4unde aksam aldim.ama ayakta ve lif kullanmadan almam gerektigi soylendi.biberon vb goturmedim.ama hastanede ihtiyac halinde kullanabilecegin pompalar var zaten.diger odalarda kullanan bayanlar gordum.

kizlar belki yazilmistir ama ben de ekleyeyim ilk gunlerin tecrubelerinden.oglum 3600 dogdu.bez prima 1 numara almistik ama biraz buyuk geldi.sleepynin 1 numarasini kullaniyoruz simdi.sonra primaya devam edicez.
emzirme konusunda epey zorlandim meme ucum cikmadigi icin.ama uyanik oldugumuz her firsatta memeyi verdim.2 gun sonra eve geldik.artik meme uclarimdaki acidan agliyordum.bi arkadasim silikon gogus ucu al demisti.esim gitti eczaneden 8 liraya wee baby silikon gogus ucu aldi.emzirmeden once bebege mememi biraz koklatip agzina verip sonra silikon ucu takiyorum.ordan emiyor boylece gogsum cok acimadan emzirebiliyorum.
keske silikon uctan emmek zorunda kalmasa ama obur turlu hic emziremiycem acidan.belki sizin ihtiyaciniz olmaz ama boyle bi durum yasarsaniz de iyi bi kurtarici oldu.
ayrica yine wee baby nin pompasini almistim.bebek gogusteki sutu tamamen bosaltamadigi icin emzirdikten sonra pompayla sagiyorum.biberonda sut birikmis oluyor.o sutu de bi sonraki emzirmenin arkasindan ya da geceyse direk emzirmeden veriyorum.boylece bu ilk sutler akip bosa gitmiyor.pompa cok gerekli bence.cunku sık sık atletim islaniyor sut aktigi icin.her an da bebek ememiyor.bosa gitmesin o sutler.umarim faydali olur yazdiklarim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…