2018 Ekim Anneleri

Bugün ara ara sancılar yokladı sanki beni. Gece uyandığımda adet sancısı gibi bir sancı vardı sonra uyuyakalmışım gerçek değil bu diyerek sabah ve öğle saatlerinde de oldu. Sancı girince karnım taş gibi oluyordu. Düzenli değil diye çok umursamadım. Eşim sen bunların gerçek mi sahte mi olduğunu anlayana kadar doğuracaksın diyor

Kızlar chicco nın bu bebek bakım setini kullanan varmı alsammı ki baya da uygun geldi fiyatı

Dun doktor 18 ekime tarih vermisti. Bugun testlerimde idrarimda protein ciktigi icin erken yapsak daha iyi olur dedi. Biraz korkuyorum. Cocugum cok kucuk. 2.5 kilo daha. Ya bakamazsam ona. Kendimi ekim sonuna ayarlamistim. Hic dinlenemedim.
10 ekim dedik simdi.

2.5 kilo çok az değil. Merak etme iyi olacaktır. İkinizi de riske atmaktansa daha doğru bir karar olmuş. Bebek dışarda da büyür. Hazırlıklar bittiyse son 4 gün güzelce dinlenin.

Çok teşekkür ederim biz iyiyiz siz nasılsınız? Doğuma yaklaştıkça gezmeyi artırdım. En fazla 1 hafta daha dolaşırız sonra bulamayız bunları diyoruz eve gelince de belim kanadım kopmuş gibi ağrıyor ve hemen yatıyorum. O yüzden çok giremiyorum. Tek sıkıntım ellerim iyice zorluyor bu uyuşukluk. Senin nasıl gidiyor?

Ellerindeki uyuşukluğu dr una söyledin mi canm? Benimde ellerimde uyuşukluk oluyo ve bazen aşırı sızlıyo dayanılmaz bi hal aldı elimdekileri düşürücem diye korkuyorum. Bu uyuşukluk normal mi acaba dr a sormayı unuttum aile hekimim psikolojik dedi doğumu düşündüğüm için uyuşukluk olduğunu hissediyormuşum ama bana psikolojik gibi gelmedi bişey var sanki

İnşallah cnm her halükarda zor yani tez kurtarsın rabbim sağlıkla inşallah

2.5 kilo çok az değil. Merak etme iyi olacaktır. İkinizi de riske atmaktansa daha doğru bir karar olmuş. Bebek dışarda da büyür. Hazırlıklar bittiyse son 4 gün güzelce dinlenin.
Sagol canim. Hazirliklarim tamam. Seker siparis etmistik ama o da eksik kalsin. Daha bugun ayrildim dogum iznine. Pek dinlenemiycem. Evde cok isim vardi ama yapmiycam sanirim. Bi gece guzel guzel uyusam dogumdan once. Baska bir sey istemem.

Herkese iyi akşamlar..bende doğum yapalı 8 gün oldu ..nstde kalp atışları 180i geçince doktorum hemen alalım dedi ve o gün apar topar sezeryan oldum..haliyle sütüm gelmedi mamayla besledim hep kızımı.. 4 gün sonra bi kaç damla geldi derken biraz çoğaldı ama yetmiyor hala mamaya devam ..kendimi çok kötü hidsediyorum sürekli ağlmk istiyorum.tavsiyesi olan var mı

evet onu aynen öyle onu bana şöyle anlattı. sağ gögüsle diyelim 2 dk emdi yoruldu ve uyudu.uyandığında yine sağdan devam edilmesi gerekiyormuş çünkü ilk 2 dakika bebeğin su ihtiyacanı karşılar sonrası proteindir dedi. saatlerce emer bebek normalde dedi.

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.Sanırım çoğumuz da böyle durumlar mevcut.Şimdilik hareketleri takip ediyorum hiç hareket olmazsa gitmekten yanayım.Bu şekilde az az da olda hareket ettikçe Pazartesi muayenemi beklerim diyorum inş

Allah sağlıkla analı babalı büyütsün. Hiç bilgim olmadığı için maalesef tavsiye veremem ama umarım kısa zamanda çözülür sorununuz.

Evet yavas yavas benimkide mikirdaniyor,cikariyor elleri bi sure sonra yanaginin altina sıkıştırıyor ya da 2 yana aciyor :)
Oldu olacaklar derken buyuyorlar bile :)
2 haftayi devirdi minigim❤
Maşallah cnm biz de yarın 14gunluk olacağız inşallah. Göbeği düşmedi hala bekliyoruz geç olmadı mı bu süre?. Ve altını tam degistirecekken ya idrarını yapıyor yada yeni beze kakasını. İki haftada 150ye yakın bez gitti şimdiden. Sürekli üst degistiriyoruz bu arada.

Hastaneye bebek icin 4 takim kiyafet koymustum. Yetmez mi diyorsunuz?

Evet bana da oyle anlatti. Ilk zamanlar bunlara dikkat etmek lazim

Kızlar şekerli şeylere boşuna abanmayın sadece su tüketimi ve stressizlik süt üretimi için yeterli dengeli beslenmeyle kendi vücudunu koruyup içeriğini çeşitlendirirsin bi de emzirdikten sora kalan sütleri sağarak boşaltın hep teorikte bildiğim bi bilgiydi şuan gerçekten uyguluyorum çok güzel işe yarıyo şekerli besinlerin tek olayı kan şekerinin düşmesini engellemek ama normal dengeli beslenince hiç gerek yok gerçekten

Bende aynı hatta az evvel düğünden geldim
Doğum zamanı yaklaştıkça enerji patlaması yaşıyorum sanki iki hareket edince pilim bitiyor ama dinlenip yine bişeyler yapıyorum. Azıcık son günlerin keyfini çıkartacağım ama sonra vakit olmayacak uyumaya dinlenmeye :)

Uyuşukluk bende de arttı şu an bile parmaklarımın eklem yerleri ağrıyor mesela inanılmaz şişti birde ellerim ve ayaklarım. Bişey tutarken yaparken zorlanmıyorum henüz ama şişlik ve ağrı zorluyor beni. Insallah doğumdan sonra kalmaz bişey yoksa yandık.

Doğum başladığını, düzenli sancıları falan anlamam diye korkuyorum bazen. Kasılmalar oluyor onu da karnıma dokunmazsam anlamıyorum neredeyse. Ağrılar çok şiddetli oluyor mu herkeste? Anlamama gibi bi durum olmaz değil mi?

Adet sancısı çok çektim alışkınım o yüzden bu değildir yalancıdır demem herhalde

Merhaba kızlar yazıların hepsini okuyamadım yazan soran arkadaşlara teşekkürler .. çok gerginim patlamak üzereyim herkes bir şey söylüyor herkes çok bilmiş 2 günlük çocuğu yalayacaklar neredeyse büyüsün öyle diyorum açık açık herşeyi söylüyorum yine yapıyorlar şimdiden çıldırmak üzereyim çocuğumuda bunalttılar habire geliyolar bir yanlız bırakmadılar Allahım sabır ver ya rabbim yaaaaa darılıyolar ama hala da evimdeler bu nedir yav napalım sende bu kadar tatlı çocuk doğurmasaydın diyolar bide ya sabır

Gerçek sancı anlaşılır eminim ki benimde ara ara adet sancım oluyo geçiyo hemen adet sancısıda çok çekerdim iki düşüğüm var ki onların sancısıda berbattı gerçek sancıyı anlarsın canım artık beklediğimiz ve çok yaklaştığımız için böle düşünüyoruzdur bence bnde şimdi günümden önce gelmeye kalkarsa diye heycan yapıyorum annemde yok dua ediom erken gelmesin die öle bi alt kemiklerimde ağrı ve baskı varki heran çıkcak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…