2018 Ekim Anneleri

Simdi biraz biraz bakabiliyorum yaZilanlara bu hafta cogumuz bebeklerimize kavusmusuz sanirim gozumuz aydin :)

plojovic simdi zaman sizin basinizin etini yeme zamani :)
Gunduz ayri soruyorum gece icin ayri; kac saatte bir emzirmeliyim? Gece 12den sonra kendi acikinca diyende var gecede dahil 2 saatte bir diyende. Birde yenidogan icin en etkili gaz cikarma yontemini bizimle paylasabilir misin :)

Odayı süslemek amaçlı olmadığı sürece gerek yok nevresim takımına. Zaten hastanelerde temiz çarşaf pike oluyor. Bebeği de kundak gibi battaniyesine sarıp yatırıyorlar genelde. Ama ben kendi eşyalarımla daha rahat ederim diyorsan koy valizine bir tek kişilik nevresim takımı bi de bebek için bişeyler.

Canım ya çok sinir oldum çevrendekilere. Sesinizi yükseltin eşin de sen de. Daha yeni doğum yapmış bir anneyi ve bebeğini bu kadar üzmek nasıl bir vicdansızlık. İnşallah akıllanırlar veya gelmezler bir süre. Sen sakin kalmaya çalış, moralini yüksek tut.

Kizlar suyum geldi hastaneye giiyoruz

Zeynep hanım kendi geleceği güne karar vermiş demek ki :) hayırlı olsun. Umarım iyisinizdir. Sağ salim kavuşun :)

3 cm acilmam yuzde 75 incelme. :)) bugun evde de baya sanciliydim. Ptesiye gun aldik ama dr haftasonuda geleblr dedi.:))

Çok hızlı gelecek sanki sizin bebek :) sağlıkla gelsin :)

3 cm acilmam yuzde 75 incelme. :)) bugun evde de baya sanciliydim. Ptesiye gun aldik ama dr haftasonuda geleblr dedi.:))

O incelme yani silinme 2. cocukta hizla olurmus.Senin dogum baslamis bi nevi :)
Allah yardimcin olsun canim kolayliklarla atlat dilerim❤ bekliyoruz haberini❤

O incelme yani silinme 2. cocukta hizla olurmus.Senin dogum baslamis bi nevi :)
Allah yardimcin olsun canim kolayliklarla atlat dilerim❤ bekliyoruz haberini❤
InsaAllah:) tesekkurler valla pskoljkmen mi anlamdm kasilmalar artti zaten iyice:)) buda ilk kizim gibi haftasonu gelcek herlde

Eger bebegin emip 2 saat uyuyup uyaniyorsa ona ayak uydur canim.Bu durumda emzirme araliklarida oturur.
Gece uyaniyorsa yine bekleyebilirsin ama 3 saati yine de gecirmemek taraftariyim.
Belli bi duzen kurmaya calisma mesela ona takilip kalmak stres yapmana sebep olabilir.Mesela emzirdin sikintisi var yine araniyor agrisindandir,biraz rahatlatmaya calisirsan daha iyi hem iyice sismemiste olur midesi.Yani cok belli eder bebis aglayisindan bile anlarsin.Aclik aglayisi bizimkinde cok nazli eh eh seklinde fln bakisi kafasini tutusu bile farkli.

En onemlisi emzirme zamani bebegin emerken olan haline bagli bence.Mesela verimli emiyor uyuyakalmiyorsa bosaltiyorsa memeyi daha uzun durabilecektir tok.Eger uyuyakalip memeyi birakiyorsa muhtemelen daha cabuk acikip emmek isteyecektir.

Gaz icinde emzirirken basliyor bence olay.Meyilli tutmak lazim hep.Uyusa bile biraz daha dikiyorum kolumda oyle poposundan ya da sirtindan vurarak cikartiyorum.Sicak olmalarida daha kolay cikartmalarini sagliyor sanki.
Cok zorlanirsan Biogaia damla var probiyotiktir.Bide Ayse Öner'in masajlari var ilk kizimda cok yapmistim cok hayrinida gormustum bunda o asamaya gecmedik,gecmeyizde insallah.Ama olacagini zorlanacaklarini bilmektede yarar var.Buyuyorlar,gelisiyorlar❤

Galiba en onemlisi cok tedirgin olmamak anne ne kadar rahat ve mutluysa bebekte o kadar rahatliyor,hislerimizi birebir aliyorlar.

InsaAllah:) tesekkurler valla pskoljkmen mi anlamdm kasilmalar artti zaten iyice:)) buda ilk kizim gibi haftasonu gelcek herlde

Oyy ben bile mutlu oluyorum sen yazdikca :) seni dusunemiyorum❤
Gelsinde minis saglikla insallah❤

Aklınızda alternatifler yok mu? Belki bebeği görür görmez o isimlerden biri çok yakın gelir size
Aslında var Berkay, Yaman, Yamaner, Erenalp ama eşimle uzlaşamadık bu sefer nedense belki de dediğin gibi bebişi görünce yakıştırıp koyacağız adını ^_^

Maşallah, hayırlı olsun. Evladızı sağlıkla büyütün inşallah

Kizlar suyum geldi hastaneye giiyoruz
Zeynep Hanımın sabrı senden önce tükenmiş annesi, sana kavuşmak için dayanamadı belli ki sağlıkla sıhhatle kavuşun birbirinize inşallah canım Allah yardımcın olsun...

Bugün kontrolum vardi benimde doktor cati muayeneside yaptı ustten dar oldugu icin oldugu kiloyu gecerse normal doğum yapamayacagimi soyledi 15 ine tekrar randavu gunu verdi o gune kadar bebis kendi gelmesse o gun sezeryan günü kararlastiricaz

Cook ama cookk tesekkur ederim o kadar iyi geliyor ki bilgileriniz :) bu anlattiklarinizi kendi kizimda dusunurken aaa evet gercektende boyle yapiyor oldum suan :)
Peki sezeryan sonrasi ödem konusundaki dusunceniz nedir? Bugun 4.gun dogum yapali ve geceden sismeye basladim ozellikle bacak ve ayaklarim gebelikten beter oldum

Kızlar 37. Haftada doğum yaptım normal diye gittim açılmam yoktu sancım çoktu sabaha kadar bekledim sıcak suda oturdum yürüdüm çömeldim hurma yedim 2 cm açıklık oldu ama bebeğim dayanamadı ve kalp atışları yavaşlamaya başladı sezeryan a alındım bebeğim 4 gün küvözde kaldı solunum sıkıntısı yaşadık sancılar çok yormuş yavrum u şuan ikimizde iyiyiz çok şükür darısı başınıza inşallah doğum yapan annelerde sağlıkla büyütsünler inşallah

Allah analı babalı büyütsün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…