2018 Ekim Anneleri

doğum yapan arkadaşlar bebek arabalarını kullanmaya başladınız mi ? Biz hala almadık ve hala da karar veremedik. tecrübe edenler tecrübelerini paylaşırsa cok sevinirim.
Biz kullanıyoruz canım .. hastaneye giderken aldık yanımıza hastane dönüşüde avm ye gittik :) memnunuz casual cadillac air trona safe modelini aldık

Hehh :) tadini cikar.Bak kizlar ne diyor ozlemisler :)❤

Herkes ayni hassasiyeti gosteremedigi icin isi garantiye aliyorlar bence canim doktorlarda hakli.Kimbilir ne vakalar gidiyordur Allah korusun.
Hic islatmiyorduk göbegini.Gobegi dusmeden yikadigimizda uzerinden cikan bi esyasini gobek kismina koyuyorduk,kolunda yuzustu tutuyorsun,zaten sadece su döküyorsun.Kulaklarina dikkat ediyorsun basina dökerken.Islaninca guzelce kurutun diyorlarda hic riske gerek yok :)
Gobek dusunce bikac gun sonra yatirdik kuvetine o da fileyle degil.Yine esyalarini kafasinin altina gelecek sekilde bide battaniyesini koyuyoruz suyundan dokup oyle aliyoruz icine :)
Sen ellerini tut hep,annen yikayacaksa mesela,ilk zamanlar daha cok korkuyorlar.

Simdi almadim ama ilkinde Lansinoh kullanmistim
Bende şimdi ona bakıyordum tek memeyi emip uyuyor uyanmıyor diğeri şişip ağrı yapıyor sonra uyanınca onu veriyorum bu seferde çok geliyor tıkanıyor en azından o uyurken sağarım .. akıntı durdu bu arada çok geliyor diye diye nazar ettim galiba :)))

Normal canim zaman gectikce cok cok sismeyecek memislerde,bebise gore ayarlanacak hep :)

Bebeklerin her anı özleniyor ya seneye de yeni doğan hallerini özleyeceğiz belki :) Güzel güzel geçirmek lazım her anını :) Ama sabırsızlanıyorum napayım

Bi an banyosuna hayal ettim de❤ Nazikçe bi kere su döküp rahatlatmak güzel olacak sanırım bakalım duruma göre hemen ya da bi iki gün sonra yıkarız doktoru ne diyecek henüz bilmiyorum zaten ama yüzüstü tutup hiç göbeğini ıslatmadan su dokmekte yeterli gelir rahatlaması için sanırım. Nasıl uyur sonrasında rahatlatinca bak yine özledim çabuk gelsin

6 dk ya bir sancim var 15.sn kadar sürüyor ve adet öncesi lekeleme olur ya öyle bur durum söz konusu. dr um bu evreyi evde geçir dedi. sancı uzun sürünce en az 1 dk gibi o zaman gel dedi. 1 cm di açılma cuma günü. off bibyandan stres yaptım bi yandan sakın olmaya çalışıyorum. dua edin lütfen. kalp problemim var doğum sırasında antibiyotik verilecek. cook önemli bir problem olmasada ya birşey olursa diye bir korku var.

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bekleyenlerdenim bir tanıdığım iki normal Doğum yapmış biri her şey kafada bitiyor sen doğumu kafanda kolaylaştırırsan rahat Doğum yaparsın birde inşirah süresi var onu oku demişti

Aynen oyle oluyor.Dolu dolu gecincede :) Bebis var evde bak ama ilk kizimin bebekliginide ayri ozlerim.Insaniz iste guzel seyler ozleniyor :)

Evet banyo sonrasi uyku cok farkediyor.
Gecen aksam durmadiginda bile yikadik biz rahatladi.
Kolayliklarla gelsin insallah❤

Allah yardimcin olsun❤
Bir minis daha annesine kavusacak :)
Seni ugrastiran sadece korkularin olur unutma❤
Bebeginde seninle birlikte ugrasacak,her sanci birbirinize yaklastiracak oyle dusun❤
Insallah guzelliklerle hatirlayacagin bir dogum olur

Kızlar 2 gündür yoktum okuyamadım çoğu yazanı.Umarım iyisinizdir.Ben kötüydüm aslında.Acayip bir karın ağrısı ve kusma vardı 2 gündür dr a gittim (daha doğrusu o çağırdı) sancı yok bebek iyiydi şükür.Tahlilleri yaptı temiz çıktı.2 şişe serum yedim ağrı için.Sanki hastalık hastası gibi oldum.Şimdi evdeyim bakalım

Canim ben 15 gune giricem benimde cok kanamam var ama et parcasi gibi bisey yok

Canim alma hic ise yaramiyor kullanmiyorum ben var .normal koltuk minderide oluyormus

Herkesi tek tek cevaplamaya calisinca ne sayfa kirliligi olmus :)

24.günümüz :) Hersey o kadar farkediyor ki..Çok şukur evlatlarimizla evimizi senlendirene❤
Allah isteyen bekleyen ugrasan herkese nasip etsin insallah❤
Canim 24.gunde dahami buyuyor eleavuca gelebiliyor dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…