2018 Ekim Anneleri

Sizede çok geçmiş olsun canım doktor bir de sarılıkdan dolayı hastaneye yatırmaya gerek yok ama sarılık sınırda dedi ben de ne yapacağımı şaşırmış durumdayım benim bebeğim de 17 günlük sen 2 saatte 1 mi 60 milim veriyorsun yani 2 saatte 1 60 milim mama bir sonrakinde anne sütü mi veriyorsun bu şekilde daha mı iyi oldu ben de böyle yapabilirim

Kızlar benimde maalesef sütüm yetmiyor (

Golden goat keçi sütlü mama veriyorum günde iki defa mecburen çünkü çok aşırı agliyor

Bide kızlar sağlık ocaginin vermiş olduğu damlalari kullanan varmi?

Bebek doktorumuz bize damlalikli vitamin verdi 15.gun baslamamizi söyledi ben onu kullanacagim

Sağlık ocagindaki damlalarda paraben oldugu soylendi ne kadar dogru yanlış bilmiyorum, Sizler ne kullanıyorsunuz?

Bebis acikinca sizladigini farkedeceksin zamanla.
Bide bebek bi gogsu emerken digerinde uca dogru olur sizi.Sut kanallariyla alakali

Evet bende oyle biliyorum canim.
Ama doluydu ve gorunuyorlardi kusup sutlede yumusayinca cektim bayaada cikti.Bisyde sıkmadım.
Kizima cok cabuk ogretmistim hinkirmayi insallah bu seferde basarabiliriz :) Hinkirinca ayri temizleniyor.
Hastaliklarda daha sonradan basliyor zaten genelde.Az az atlatsinlarda insallah

Bu arada kizlar benim memisler kafam kadar oldu hic biseyin icine sığdıramıyorum boyumda kucuk cok komik duruyor ne zamana kadar boyle olur acaba

3ay gibi sut oturuyor iyice canim hatta azalmis gb geliyor annelere ama o yumusakligin sebebi bu zamandaki kadar sismeye ihtiyaci olmadigindan :)
Neyse emzirdikce dolgun oluyorlar :) Ama eskisi gb kuculmuyorlar yani en azindan diri diri kuculmuyorlar biraz sünüşüyorlar :) en azindan memisler icin sıkılastırıcı sporları biraz zaman gectikce duzenli yapmakta yarar var :)

Bugun doktora gittik bizde oglus dogum kilosuna gelmis 5 gunde ama cok az sarilik var dedi doktor yine bisey vermedi tahlilde yapmadi anlamadim takip et dedi. Sezeryan bandajimida aldilar keske almasalardi çamaşır dedikçe açıyor

Camasirinin lastigi mi degiyor?
Eger oyleyse biraz yuksek bel giysen buara daha saglikli olur.

Bizde tarihimizi aldık çok şükür. Perşembe günü 40+3 te belirti olursa açılma sancı Vs suni ile destekleyip normal doğum olarak hiç belirti olmazsa mecbur sezaryen ile kavuşuyoruz küçük hanımla.

Hadi hayirlisiyla saglikla kavusun sizin icin en iyisi nasil olacaksa canim❤
Sevindim en azindan icin rahatlamistir belki vucudunuda etkiler bu heyecan :)

Bu arada 1 hafta oncesine kdr kizim tek memeyle doyup birakiyordu simdi iki gogsude istiyor bende 20 ser dk emziriyorum ikisini 2 saattebir dogru mu acaba yaptigim

Bu da farkli bi yontem canim,dogru tabii.Bebek nasil isterse.Sadece en son hangisini emzirdiysen onunla basla derler iki memede emziriliyorsa.

Senin gordugun ml zaten cok iyi nasil cok az :))))
Yumusaklik sut yok demek degil aklinda olsun zamanla hatta daha cok 3 aya dogru oyle oluyor tamamen sut ayarlandigi icin artik bebise gore.
Bide sagilan ml hesaplarindan daha cok cikarir bebisler emerken.

Sol memeden 120 ml cikiyor sağdan zorlayarak 90 cikarinca bende az diye düşündüm :) sagol canimi icimi ferahlattin. Tek memeyle emzirmek zorunda kalmaktan korkuyorum

Ya ben merak ediyorum. Neredeyse hepimiz sezaryeniz ya. Medeniyetten uzak bi yerde olsak nasil doguracaktik bu cocuklari?

Genelde belli sorunlar cercevesinde oluyor.Yani benimki oyle en azindan.
Eskisi gibi cok kayiplar ya da sagliksal sorunlar yasanabilirdi diye dusunuyorum ben.Yedigimiz ictigimiz soludugumuz hava hatta giyim sekillerimiz bile bu kadar degisikken gorulmemis hastaliklarla ugrasirken bunca insan bazi seyler hayat kurtarici sadece artik.
Bi zaman sonra sanirim sezaryen bile care olmayacak.
Eskiden tüp bebekte son care gibiydi ama artik o bile bi sonuc olmuyor cogu kiside.
Belki de cagin sorunu bugunden nemalanmak ama eskisi gb olmak

Göğüsler günde kaç kez sağılmalı? Sanırım süt ateşi oldum dün her yerim dökülüyordu resmen. Göğüs ateşim 38.3 :/ Emzirip sağıp parol almaktan başka bir şey yapamıyorum

Memelerinin herhangi bi yerinde aci agri ya da kitle gibi bi yer var mi?Sirtustu yatarak kontrol edebilirsin.

Önceki kontrollerde kilo alımı normaldi doktor randevumuz bu hafta sonu gibi bakalım kaç günlük oldu sizinki biz 26 olduk
Önceden kilo alımı yavaştı bizim son haftalarda normale döndü. Bugün 31gunluk olduk çok şükür. Bizimki de emiyor kusuyor tekrar emmek istiyor. Dr reflü olabilir dedi. Yattagini doğduğundan beri yüksek yaptık ama yine de gazlı ve kusan bebek

Son düzenleme:
Ben pamperstan memnunum. Premium care da arkadşm kullanıyr memnundu. Hatta biz sleepyi deneyip sevmemştk. Bende molfixle devam etmeyi düşünyrm daha sonra. O nerenın malı bile var mı?
Sleepy ve molfix Türk .. prima israil o yüzden sleepy almıştım ama şuan primanın paketini açtım gerçekten pişik gitti ve ıslak olmuyor altı birde premium care hastaneden 3 4 tane hediye paketine koymuşlardı ondada kıpkırmızı olmuştu .. ıslak mendil kullanıncada kızarıyor dışardada pamuk kullanıyorum artık .. birde prima çok ince geldi bana o da iyi birşey sadece israil malı olması sıkıntı :) bu arada yanlış biliyorsam düzeltin

Ben de devamında molfix kullanacağım canım ismi yabancı kaynaklı dursa da yerli diye biliyorum yanlış olmasın ama öyle hatırlıyorum
K kubra2553 pessinus arkadaşlar ben Prima kullanıyorum arkadaşım iki tane Molfix getirmişti hiç sevenedim çok sert ve kalın geldi bana. Prima yumuşacık ve ince.

Gğnaydınkızlar hergün bir ağrı ile yatıp kalkıyorum dünden beri boynum tutuldu çok ağrıyor bir krem aldı eşim ama yok iyi gelmedi varmı önerisi olan ?
Hastanede benim de çok ağrıyor doğumdan sonra diklofar %1 jel verdiler. Bu krem çok iyi geldi. Masajla suruluyo

Uyumaya xalis cnm Dr beni bu konuda uyardı uyursan ve bol su içersen süt olur dedi

Bizim Dr wellcare marka d vitamini verdi katkısız. Gazi için de biogaio ve sab simplex kullaniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…