- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Hemen hemen ayniyiz. Doğum kilosu aynı. Biz de dusen o kiloyla eve geldik..su an sizden daha zayıfız hatta.. sağlıkli olsunlar daBenimki küçük doğdu 2700 ikinci günü 2500e düştü
Şuan 4 aylık 6100 oldu
Boyuda biraz ufak 58cm suan
Tedirginliğim birazda ondan
Ememezse gelişimi iyice geri kalır diye
Tabi en önemlisi sağlıkHemen hemen ayniyiz. Doğum kilosu aynı. Biz de dusen o kiloyla eve geldik..su an sizden daha zayıfız hatta.. sağlıkli olsunlar da
Bende alıym diyorum sonra bebekler için değilde çocuklar için daha uygunmuş gibime geliyo vazgeciyorumSleepy külot bezin 3 lü denemesi satılıyormuş 3 liraya..aklınızda olsun
Kim bilir nasil kullandilar diyor.Anladım. Oysaki ha bi arkadaş vermiş ve 2. El sitesinden alinmiş, aynı mantık.. tabi saygı duymak gerek..
bizimki bebedor ama alti ustu bi tırnak makası alin birini gecin derim...deneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
Bilemedim gülüm, belki de yatmadan bir seferlik mama takviye edebilirsinBenimki de gece emmiyor uyaniyor saat basi. Ama oyle cekmiyor hic cuk cuk sesi gelmiyor. Ama surekli uyaniyor. Sabah bakiyorum karni çökük. Doymadigi belli. Napcagimi sasirdim.
İşte bunlar hep erken konuşma sinyallerini inşallah ❤Ay evet ya benimki de iki gündür resmen hanneee mi hınneee mi ne diyor :) bu gece emmek içim Uyandığında çok net çıktı :)))
Evet chicconun kılları dökülüyor geçen bebeğimin saçını tararken göz kapağının üstüne kılı düştü telaş yaptım gözüne girecek diye tırnak makası olarakda markadan ziyade şey önerebilirim çıt makas gibi değil de ucu küt olan makas şeklindekini tercih edebilirsinizdeneyimli anneler tekrardan selamlar. bana tarak ve tırnak makası tavsiye markası verebilir misiniz? hangisi güzel kullanışlı hangisi değil. mesela herkes chicco al dedi ama onda da kılı dökülüyor tırnak makasıyla kesemiyorum gibi yorumlar okudum. çok karıştı kafam. yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler herkese
Mama da almiyor ki oglum. Aptamil ve sma alerji yapti bi humana iciyordu onu icmiyor artik. Benim oglumda inat var :))Bilemedim gülüm, belki de yatmadan bir seferlik mama takviye edebilirsin
bizimki de aptamil.. benimki zayıf bi bebek. iştahı yok. guya mamayla beslenenler toplu olur derler, alakası yok..Mama da almiyor ki oglum. Aptamil ve sma alerji yapti bi humana iciyordu onu icmiyor artik. Benim oglumda inat var :))
Ben malatyaliyim:)U Umudumbitmedi_ Içli köfte mi.. Ben normal köfte bile yapmıyorum..helal olsun becerikli kadın budur işte :))) biz de içli köfte dışarda yenir. Hayatımda hiç evde içli köfte yemedim. Ne biz yaptık ne de bi ev davetinde bize yapıldı.. dediğim gibi içli köfte dışarda yenilir kafadaki algı bu..
Bitlisteydiniz de mi, yolum düşerse gelip yiyecem..Ben malatyaliyim:)
Bizde cok yapilir.
Bana cok kolay geliyor.aksamdan kiyma ve sogani kavur.dolaba koy donsun.saabah da köftesi yoğut.elinle ac doldur tamamdir:)
İsteyene kizartma isteyene haşlama:)
Buyur gel misafirim ol.ben incecik uzunca aciyorum.
Babam hep derki anneni gectin diye.
Bana mutfak zor gelmiyor.
Mumbar doldururum.bir kazan sarma sararrim.en agir yemekleri yaparim.cok zevk aliyorum
Bugünde baya bi misafirim vardi.
Pessnius tarif verdi.kıbrıs tatlisi yaptim.misafirler bayildi:)
Gel canim buyur.guzel yemekler yaparim sana.Bitlisteydiniz de mi, yolum düşerse gelip yiyecem..
bilgi sahibi degilim bu konuda ama bizimki devit-3Slm kızlar
sağlık ocaginin verdiği Tera d3 vitamini kullanan var mi biz 1 aylıktan beri kullanıyoruz
Arastirdimda biraz herkez çocuğu huzursuz ettigini karin ağrısı kiminde kabızlık yaptığını yazmış 3 gündür kestim kakamizin rengi düzeldi ve çok ağlamıyor kızım ve çok kaka yapması kesildi
Bizim şikayetler 1 aydan sonra başlamıştı bu damlayida 1 aylıkken başlamıştık kafam iyice karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?