2018 Ekim Anneleri

2 haftalik oldugundan beri saglik ocaginin verdigi d vitaminini kullaniyorum.4 aylik oldugundan beri de verdigi demir damlasina basladim.bizde d vitaminin bir etkisini gormedim.ama demir damlasi kullandigindan beri kakalar artti ve minik minik kan oluyor.

ben kullanmayı dusunmuyorum

hemşehriyiz 44 malatya

Yemeklerin icinde yiyorum o da sayiliyor mu hocam yoksa tazesimi makbul

o damlanın kanama yaptığını çok duydum verme dr danis
Vermedim bugün.bi soracam.

calpol ver düşmezse acile götür çok küçükler çünkü 4 ay aşısı mı
Verdim.canim.tsk ederim.evet.4.ay.
bizim de oyle.hemsire kakayi siyaha bile boyayabilecegini soylemisti.
Ama kaka rengi ayni.sadece kil gibi kanlar var.
hemşehriyiz 44 malatya
Malatyada mi oturuyorsun canim?
ince giydirin ilik dus yaptirin demislerdi.38.5u gecerse calpol demislerdi.
Calpol verdim canim.saol.

bizimki de aptamil.. benimki zayıf bi bebek. iştahı yok. guya mamayla beslenenler toplu olur derler, alakası yok..
gecen dr dedi ki iyice acikmasini bekle,biberonu öyle ver, gercekten ise yaradı...
Benimki de bu aralar istahsiz damagi sertlesiyor ondan mi bilemedim. Ben de denedim mamayi cok acikinca veriyim dedim yok agzini burusturuyor mamayi geri cikartiyor. Ama meme verince hemen aliyor. Mama alsa en azindan gece oğlumda ben de rahat ederdik.

bende okudum bunu bugün çok hoş

Doktorumuz sağlık ocağının verdiklerinde paraben var demişti kutuyu oku istersen

artik ne zıkkım varsa kızımın karnını agritiyor ve sürekli az az kaka yaptırıyordu simdi daha iyi gibi
Dr bana öyle dedi kendide gitmiş şekerli şeyi yazmış şuursuz Allahtan çok kullanmamıştım o dr a güvendiğim için içeriğinede bakmamıştım sayesinde hiçbi doktora güvenemeZ oldum şimdide

Dr bana öyle dedi kendide gitmiş şekerli şeyi yazmış şuursuz Allahtan çok kullanmamıştım o dr a güvendiğim için içeriğinede bakmamıştım sayesinde hiçbi doktora güvenemeZ oldum şimdide
anneler bebeklerinin derdini daha iyi anlıyor deneme yanılma yoluyla

Heyy maşallah bayılırım içli köfteye
Metehan büyüyünce yaşadı gelsin içli köfteler gitsin sarmalar dolmalar
Kıbrıs tatlısı da güzel olur bu arada ellerine sağlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…