- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Aynen.simdi bu iyi günlerimiz.odalara girip duracaklar.bir dakika oturamicaz:)cekmece komodin kalmayacak:)Doğru diyosun aslnda. Bi başladılar mı durmayacaklar artık nasılsa:)
Öylelerinin agzina tuvalet terligiyle vurasim varEvet tabiki herkes anne sütü vermek ister ama düşünsenize bu sorular sütü olmayan anneyede soruluyor zaten üzülen stres yapan anne bu sorularla daha kötü oluyor benim sütüm olduğu halde o kadar bunaldım ki bu tip sorulardan utanmasam çıkartıp fışkırtacaktım yüzlerine :) ve bh soruları soran yine bir anne tecrübeli başından geçmiş kadını yine kadın yıpratıyor hayırlı olsun güle güle büyüt de geç yani sütün var mı emiyo mu yetiyo mu yarıyo mu ağızlara sakız olmuş artık
Geçen gün ziyaretçi geldi kızıma. İlk soru: uyuyor mu? Sonra anlattı, kendi kızı 1,5 yaşına kadar doğru düzgün uyumamış. Ne gündüz ne gece.. sonra anladım ki, insan kendi ne çektiyse onu soruyor. Ben de oğlumun doğumunda zorlandım, dikişler 3 ayda iyileşmedi.. fark ettim ki o zaman her normal doğum yapana bunu sormuştum.. insan bunu kasıtlı yapmıyor ki.. aynılarını yaşadığı için ortak yön bulmuş, sohbet ediyor.. o an senin psikolojini çok da idrak edemiyor ne yazık kiEvet tabiki herkes anne sütü vermek ister ama düşünsenize bu sorular sütü olmayan anneyede soruluyor zaten üzülen stres yapan anne bu sorularla daha kötü oluyor benim sütüm olduğu halde o kadar bunaldım ki bu tip sorulardan utanmasam çıkartıp fışkırtacaktım yüzlerine :) ve bh soruları soran yine bir anne tecrübeli başından geçmiş kadını yine kadın yıpratıyor hayırlı olsun güle güle büyüt de geç yani sütün var mı emiyo mu yetiyo mu yarıyo mu ağızlara sakız olmuş artık
Bence sütün yetecektir, ikinci çocukta durum farklı oluyor zaten. Sen de farkındasın, sütün var. Bıdık emmek istemiyor çünkü ilgisi dağılıyor. Geçecek bu günler de. Bak küçük doğmuş ama toplamda iyi kilo almış maşallah ❤VosVos35 U Umudumbitmedi_
E exelanssplojovic
Hepinize teşekkür ederim,
İlk çocugumda 3.ayda formul mama başlamak zorunda kalmıştım sütüm azdı kilo alımı düşüktü
Hepte içimde kalmıştı 6.ayına kadar keşke sadece anne sütü verebilseydim diye
Birazda üzüntüm tedirginliğim bundan şimdi kuzımda bi 6.ayına kadar sütüm yetse derdindeyim
Her ay tartıda agırlığı düşük gelecek mama başla diycekler diye ödüm kopuyo
Sütüm az olursa tabiki başlarım yapacak bişi yok ama iişte her anne ister kendi sütü yetsin mama vermesin..
VosVos35 U Umudumbitmedi_
E exelanssplojovic
Hepinize teşekkür ederim,
İlk çocugumda 3.ayda formul mama başlamak zorunda kalmıştım sütüm azdı kilo alımı düşüktü
Hepte içimde kalmıştı 6.ayına kadar keşke sadece anne sütü verebilseydim diye
Birazda üzüntüm tedirginliğim bundan şimdi kuzımda bi 6.ayına kadar sütüm yetse derdindeyim
Her ay tartıda agırlığı düşük gelecek mama başla diycekler diye ödüm kopuyo
Sütüm az olursa tabiki başlarım yapacak bişi yok ama iişte her anne ister kendi sütü yetsin mama vermesin..
Allahtan çevrem az çok maruz kalmıyorumEvet tabiki herkes anne sütü vermek ister ama düşünsenize bu sorular sütü olmayan anneyede soruluyor zaten üzülen stres yapan anne bu sorularla daha kötü oluyor benim sütüm olduğu halde o kadar bunaldım ki bu tip sorulardan utanmasam çıkartıp fışkırtacaktım yüzlerine :) ve bh soruları soran yine bir anne tecrübeli başından geçmiş kadını yine kadın yıpratıyor hayırlı olsun güle güle büyüt de geç yani sütün var mı emiyo mu yetiyo mu yarıyo mu ağızlara sakız olmuş artık
@Bir mucize E exelanss
Kislar ben o catala cikip ölü dogum yaptim. Benden cok catala cikmak istemeyen yoktur herhalde. Saglik icin lazim ama. Ben de insallah muayene etmez demistim 40im ciktiginda. Bi de ben oyle test gibi tahlil gibi seylerin sonucu gelene kadar depresyona giriyorum.
Aynen.simdi bu iyi günlerimiz.odalara girip duracaklar.bir dakika oturamicaz:)cekmece komodin kalmayacak:)
Simdi evimiz düpdüzgün ve temiz.sonra ne olur bilmem:)
Öylelerinin agzina tuvalet terligiyle vurasim var
Benimki de gece emmiyor uyaniyor saat basi. Ama oyle cekmiyor hic cuk cuk sesi gelmiyor. Ama surekli uyaniyor. Sabah bakiyorum karni çökük. Doymadigi belli. Napcagimi sasirdim.Oyy minnak doğmuş sizinki. İnşallah emzirmenin yolunu bulursun. Uykulu olunca emiyorlar aslında. Gece iyice emmesini sağlarsan idare edecektir inşallah. Gündüz de bazı arkadaşlar gezdirerek emziriyor. Denemekte fayda var
Ay evet ya benimki de iki gündür resmen hanneee mi hınneee mi ne diyor :) bu gece emmek içim Uyandığında çok net çıktı :)))Benim kız da sohbette ağzıma bakıp hecelemeye çalışıyor ❤ an-ne diyor resmen ❤ o kadar tatlı ki yerim onu ben
Baktırdım ben.Kizlar dogumdan sonra hic kan degerlenirinize baktirdiniz mi? Vitamin kullanma ihtiyaci seziyorum acaba degerlerimmi dustu emzirme uykusuzluk yorgunluk derken
Evet.Bebegin ilgisini cekiyor mu
Tutumlu annede modeller var.Ama smear yaptirman gerekmez mi?
Ikeada bi tane ucuz var. 100 kusur lira. Cok kucuk. Bi tane de pahali var. Ne kadardi hatirlamiyorum. 500 muydu 800 muydu. Dedigim iki fiyat arasinda da cok fark var farkindayim. Esim joienin sandalyesini alcam diyor. 600 falanmis. Cok geldi bana.
Benim de dökülmeye başladı. Her yer saçım ...o şampuan mi iyi geliyormuş hiç duymadimBenimde bayaa seyreldi saclar.Ciddi cok döküldü.
Vitaminde kullaniyorum ustelik.
Ilk kizimda da boyle olmustu.
Bi umut Halalles sampuan aldim.
Yok canim. Onun icin soylemedim. Basimiza her sey gelebilir. Guclu ve cesaretli olmaliyiz. Sizi gaza getirmek icin actim konuyu. Muayene olun korkmayin.Cok ozur dilerim, bazen bilmeden yaziyoruz ucunun birilerinin kotu anilarini hortlatacagini bilemedentekrar kusura bakma
Bizimki de gece besiginde iki saat uyudu masallah. Sonra yine bebek arabasi. Esim diyor ki odasini guzellestirelim. Napcan guzellestirip. Ben yatiyom orda cekyatta.Disariya cikmayi planladim, Eylus emzirirken uyuya kaldi inanamicaksin ama suan yatak odasinda kendi yataginda 1 saattir uyuyor hazir nazir oturdum uyanmasini bekliyorumAnnem olsa derdi eee kizim adi cocuk boyle boyle buyucek Nilsibel
Esim ikinci el almiyor. Yoksa ben de oyle istiyorum.Tutumlu annede modeller var.
9. Ay m. Aşısı varBizde haftaya rotanın 2.dozunu yaptiracagiz.Mart'ta 6.ay asıları.
Sonra 6 ay rahatız insallah aşı meselesindeinsallah ilk hastaliklarda baslamak icin acele etmez.
Bu yaz çok şenlikli geçecek minislerle
Anladım. Oysaki ha bi arkadaş vermiş ve 2. El sitesinden alinmiş, aynı mantık.. tabi saygı duymak gerek..Esim ikinci el almiyor. Yoksa ben de oyle istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?