2018 Ekim Anneleri

Doğru diyosun aslnda. Bi başladılar mı durmayacaklar artık nasılsa:)
Aynen.simdi bu iyi günlerimiz.odalara girip duracaklar.bir dakika oturamicaz:)cekmece komodin kalmayacak:)
Simdi evimiz düpdüzgün ve temiz.sonra ne olur bilmem:)
Öylelerinin agzina tuvalet terligiyle vurasim var

Geçen gün ziyaretçi geldi kızıma. İlk soru: uyuyor mu? Sonra anlattı, kendi kızı 1,5 yaşına kadar doğru düzgün uyumamış. Ne gündüz ne gece.. sonra anladım ki, insan kendi ne çektiyse onu soruyor. Ben de oğlumun doğumunda zorlandım, dikişler 3 ayda iyileşmedi.. fark ettim ki o zaman her normal doğum yapana bunu sormuştum.. insan bunu kasıtlı yapmıyor ki.. aynılarını yaşadığı için ortak yön bulmuş, sohbet ediyor.. o an senin psikolojini çok da idrak edemiyor ne yazık ki

Bence sütün yetecektir, ikinci çocukta durum farklı oluyor zaten. Sen de farkındasın, sütün var. Bıdık emmek istemiyor çünkü ilgisi dağılıyor. Geçecek bu günler de. Bak küçük doğmuş ama toplamda iyi kilo almış maşallah ❤

Rica ederiz ne yaptik ki.. bence artik bunlari dusunmeyelim cogumuzun bebisleri 5. Ayini tamamlicaklar artik sut konusu hem vucuden hem beynen oturmasi lazim sunun surasinda 1-2 ay sonra yumurta peynir yiyecekler :) hem mama demek tü kaka degil bnm esim 1 damla dahi alamamis anne sutu cok sukur bi eksigide yok siz rahat olun bebisleri veren Allah rizkinida verir :)

Allahtan çevrem az çok maruz kalmıyorum
Yoksa bu tip konuşmalar sözler olan sütümü de keserdi herhalde
Anlıyorum çok streslidir mutlaka bu insanlarla içiçe olmak
Bu insanlara da Allah akıl fikir versin ıslah etsin ne diyim...

Cok ozur dilerim, bazen bilmeden yaziyoruz ucunun birilerinin kotu anilarini hortlatacagini bilemeden tekrar kusura bakma

Benimki de gece emmiyor uyaniyor saat basi. Ama oyle cekmiyor hic cuk cuk sesi gelmiyor. Ama surekli uyaniyor. Sabah bakiyorum karni çökük. Doymadigi belli. Napcagimi sasirdim.

Benim kız da sohbette ağzıma bakıp hecelemeye çalışıyor ❤ an-ne diyor resmen ❤ o kadar tatlı ki yerim onu ben
Ay evet ya benimki de iki gündür resmen hanneee mi hınneee mi ne diyor :) bu gece emmek içim Uyandığında çok net çıktı :)))

Tutumlu annede modeller var.

Disariya cikmayi planladim, Eylus emzirirken uyuya kaldi inanamicaksin ama suan yatak odasinda kendi yataginda 1 saattir uyuyor hazir nazir oturdum uyanmasini bekliyorum Annem olsa derdi eee kizim adi cocuk boyle boyle buyucek Nilsibel
Bizimki de gece besiginde iki saat uyudu masallah. Sonra yine bebek arabasi. Esim diyor ki odasini guzellestirelim. Napcan guzellestirip. Ben yatiyom orda cekyatta.
ilk defa eve geldigimde bebegi uyur buldum bu arada. Aksam sogan yemistim. Sutlerim akti yine. Sutum az diyenler sogan yeyin. Hep soyluyorum. Hep soyliycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…