2018 Ekim Anneleri

bizim yesil mukuslu kaka her zaman vardi.hala da var.doktora sormustum anne sutu aliyorsa normal demisti.o yuzden onemsemedim ben de.ama ekstra bi huzursuzlugu yok.

Benimki cok huzursuz.sabahtan beri sadece 1 kere 10 dakika uyudu
Ev karmanşorman.yarina misafir var.
Allahtan bu hafta evimi balkonlari yikadim.
Bi oturdugumuz odanin caminin yarisi silinecek.metehan birakmadi.
Makineye camasir atacam.digerlerini toplayip katlicam.
Bulasik var.yemek yapilacak.aksam hazirlik yapacam misafirlere.
Benim cok isim var kızlar.
Gelin yardim edin:)

guzel havalarda bebek arabasiyla gezme, avm ve ev gezmeleri modundayiz.onun disinda evde yeni yemekler ogreniyorum.aksamlari bi saat kitap okuma saati yaptim bebek uyuduktan sonra.yazin yazliga gitme planlari var.bugunlerin tadini cikariyorum.cunku ise baslayinca sabah 6bucuk aksam 7 evimden uzakta olucam.o gunleri dusunmek istemiyorum :) fazla kilolarim disinda iyi hissediyorum :) sizin nasil durumlar.

Zimba gibiyim
Ozledigim seyler var. kafamiza gore cikip gidip saatlerce bazen gunlerce eve gelmemek. Icmek, gece esimle sokaklarda gezmek.
Plan yok simdilik. Zamanin savurdugu yere gitcez. Her sene marmarise gidiparabayla yakin yerleri geziyorduk. Bu sene otel tatili yapariz herhalde.

Bende gelim.
Tam bana göre.
Bende zamani düşunmeden disarda gezmeyi cok severim.

En son ne zaman cam sildim hatirlamiyorum. Disarsi gozukmuyor.

Yorgun hissediyorum,
Kocam çok şikayetçi tabi anlarsınız,
hep evdeyim aşı dışında çıkmıyorum,
zaten havada soğuk
ne biliym eringenim ben
Rahatıma düşkünüm
Ordan oraya ordan oraya yorar beni
Yaştanmıdır nedir bilmiyorum malum 37yim
Oğlum bebekken tatile gitmemiştik büyüsün eahat rahat gideriz diye, tam büyüdü kıza hamile kaldım
Oğlum gibi yemek konusunda çok seçici olmazsa giderim herhalde tatile
Sonuçta rahatlık benim için önemli olan
Babalar çok farkına varmıyor ama bebekli biryerlere gitmenin zorluğunu çoğunlukla anneler yaşıyor
Ama gezmeyi severmisin deyin bayılırım
Bazen diyorumki şimdiki aklım olsa evlenmezdim
Sorumluluk yok, endişelendiğin çocukların yok kafa rahat yaşar giderdim diyorum
Ama Allah hastalıklarını yokluklarını göstermesin seviyorum hem çocuklarımı hem kocamı
Evde huzurlu huzurlu ilerliyoruz şimdilik
Bazen balkon tatili yapıyorum :))
Bavul hazırla boşalt derdi olmuyor çok pratik girip çıkıyorum :)))

:) cam silmek gúzel ya:)
Eskiden giris katinda otururduk. Hortumla yikar kopurtur silerdim. Simdi yuksek. Korkuyorum. Asagi da akmasin diye su dokemiyorum. Bazen esime sildiriyorum. Su an sadece camin actigimiz kanatlarini siliyorum. Salona fransiz balkon yapmislar guya. Onun da acilmayan tarafina girilmiyor. Hepsi ice acilan camlar var bazi evlerde. Onlar cok guzel.

Hastaneye gittim pazartesi sabah gelin kan verin dedi hormon v.s bakilmiyormus öğleden sonra tüm değere bakacak
Fasulyem pişiyor
Benim ufaklığa randevu aldim haftaya cumaya alerjisi için kontrolü var
Persembeden kv gidecegiz pazar döneriz
Değişiklik olur kv sevindi bu işe çocukları ozluyorlar

Ben evlendigime cok mutluyum cunku babam hic bi yere gondermezdi. Evlendikten sonra gittim her yere. Deli gibi gezdik. Hatta kudurmus gibi gezdik. Hamileyken de cok gezdim. cocukla zor ama. Stres oluyorum. Ya aglarsa diye. Memeyle susuyo bazen. Yollarda rezillik. Yakin avmye ve ev misafirliklerine gidiyoruz. Bazen kanguruyla mahallede geziyorum veya carsiya kadar gidip geliyorum. Evde bos oturmayi da cok severim. Bazen gunlerce cikmam evden. Kitaplarim, filmler, diziler. Simdi okuyamiyorum, izleyemiyoruz. Az uyuyo. Her an uyanacak diye sadece telefonla oynuyorum.

bizim yesil mukuslu kaka her zaman vardi.hala da var.doktora sormustum anne sutu aliyorsa normal demisti.o yuzden onemsemedim ben de.ama ekstra bi huzursuzlugu yok.
bizim vardı iste canım kakada kan kilo alamama huzursuzluk bebegin sürekli kucağında ağlarda sorgularsın

Kendine mi baktiriyorsun canim?
Ben de iki gun once fasulye yedim. Ilk defa. Cok ozlemisim.
Afiyet olsun.

En çok ortak noktamın bulunduğu anne ❤ benden 3 yaş küçük sadece :))
Biz de az önce balkon turuna çıktık kızımla. Karşıda orman, çevrede müstakil evler, bahçeler.. bakacak çok şey var. Bolca güneş alıp girdik içeri. Şimdi kuzu gibi uyuyor.
Oğlumun iştah problemi otelde çözülür zannedersem.. çocuk ev yemekleri düşmanı zaar... Tabi bu yıl tatil yok bize.. günübirlik denize kaçarız haftasonu, onlar baba oğul denizde oynar, biz kızımla şemsiye altında takılırız..
Dün nikah yıldönümümüzdü (6). Dışarıdan yemek söyledik. Uyduruk bir pasta yaptım oh miss :)) yemekten sonra biraz çocuklarla oyun, sonra herkes odasına :))

Hastaneye gittim pazartesi sabah gelin kan verin dedi hormon v.s bakilmiyormus öğleden sonra tüm değere bakacak
Fasulyem pişiyor
Benim ufaklığa randevu aldim haftaya cumaya alerjisi için kontrolü var
Persembeden kv gidecegiz pazar döneriz
Değişiklik olur kv sevindi bu işe çocukları ozluyorlar
Kendine mi baktiriyorsun canim?
Ben de iki gun once fasulye yedim. Ilk defa. Cok ozlemisim.
Afiyet olsun.
evet canım kendin için tüm değerlerime bastırıp ona gore ilaç kullanayim sut diyeti de yapıyorum kalsiyum takviyesi almam gerek artik ne gerekiyorsa yazar dr çok yorgun halsiz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…