2018 Ekim Anneleri

benimde yok hic asi izim kucukken bana test yaptirmislar ama

Bebekle dışarıya ihtimal vermedi belki,

Ben de işsizdim nişan süresince, gss ödemiyim diye düğünden birkaç ay önce nikah yaptık, sevgililer gününe denk getirdim ki kutlama filan yaparız diye... Mesajla kutluyor benim kocam :) pastayı kendim yapıp, özel bişeyler pişiremezsem dışarıdan söyleme fikri de benden.. bir kere kendisi bir incelik yapıp şunu yapsak mı demez :) evlilik yıldönümü, doğum günü v.s de kutlanmaz zaten. Sadece oğlumun ilk doğum gününe özenip davet verdik evde. Onun dışında yazın ailemin yanında denk gelirse gününde, gelmezse en yakın tarihte oğluma pasta alıp evde kesiyoruz... Adam kutlama düşmanı.. Fuzuli abartılara ben de karşıyım ama bizimki de sıfır noktasında anacım

2 saat bizim bayram ettiğimiz bir süredir :) en son İpsala sınır kapısında 6 saat bekledik Meriç üzerinde, sivri sineklere yem olduk :))))

Nikah yıldönümü, dışardan yemek, uyduruk bi pasta :)))
Çok tatlıymış ya :))
Evliliğimin ruhunu tarifledin sanki :))
Kocam sabah erkenden mesajla kutladı :)) pasta ve geri kalan benim fikrim, maksat değişiklik olsun :) yemek söyledik dediysem mühim bişey değil zaten :) hani standart en çok söylenen şey vardır :)) oğlum da yiyor diye :)) en son 4,5 ay önce yemişim dışarıda düşün... Yine aynı yerden söyledik :))

Çok iyi düşünmüş saksıda çiçek en güzeli buket pek sevmem bende

Gerilim macera polisiyede olabilir en son kişisel gelişime merak salmıştım okuyamadım tabi
Ahmet umit demeye gerek yok o zaman. Okumussundur. Zulfu livaneli mutluluk, huzursuzluk, bir adam bir kedi bir ölüm (siralari farkli olabilir), jasper kent oniki (ilkini begenirsen serisi var), herhangi bir ayse kulin kitabi (fureya), inci aral (ölü erkek kuslar-bu kitaba agir diyorlar ama ben kapilmistim), her kalp kendi sarkisini soyler (biraz citir cerez) simdilik aklima gelen.

Kızlar alerjiden mi yoksa normal mi dört bucuk aylik olduk, gece uykumuz cok kötü bu aralar, gündüz de aynı okulda olunca görmüyorum tabi, bitkin bir sekilde gidiyorum ise, her saat basi uyanıyoruz resmen aglayarak sabaha kadar sallamakla geçiyor vaktim, ayaklarini kaldırıp kaldirip pat diye indiriyor durmadan pat pat sesi geliyor sürekli, eller yüzde bir saga bir sola çeviriyor kafasını

Atak ondokuzuncu haftanin sonuna kadar suruyor. Ondan mi acaba?
Kollarini kundak yapiyorum ben artik her uykuda.
Ders programin nasil?

Neden bilmiyorum şuan beni çeken her kalp kendi şarkısını söyler oldu kızıma kitap almaya çıkacaktım hafta sonu kendimede onu bakayım teşekkürler

Canım sen diyette değil miydin diyet rahatlatırdı şimdiye kadar atak haftası olabilir

Atak ondokuzuncu haftanin sonuna kadar suruyor. Ondan mi acaba?
Kollarini kundak yapiyorum ben artik her uykuda.
Ders programin nasil?
Kundakla sıkıca sariyorum bir şekilde o elleri çozuyor yine 29 Eylül de dogdu 38. haftada, atak midir bilmiyorum ki, hangi haftaya denk geliyora bizim, canım benim brans sinif köye gelip gidiyorum suan norm fazlasiyim boş oturuyorum okulda haftaya başka bir yere gorevlendirilcem 4. Sinif bosmuş onu istedim süt izni olur mu nasıl olur bilmiyorum eve gelinecek bir yer değil gittiğim yer 40 km

Ay evet o ıçe acilan camlar harika.
Evim.olsa ondan yaptiririm.temizlemesi cok güzel.
aynen salonda okunacak kitaplar var, okuyamıyorum..
gecen bi arkadasım diyor `aa kitap var burda, okuyacak zamanın var`
`sorma onlar okuyormus gibi gozukmem icin, haha, nerdeeee` dedim :)))
Bizim evimiz kitap dolu.
Salonda kitapligimiz var.sigmiyorlar kitapliga.
Kv lerde de bi sürü kitabimiz var.
Evimiz olunca güzel bi kitaplik yaptiricaz.
Esim kitap okumaya bayiliyor.
Okumayip da baska biseylerle ilgilenince sitem ediyor:)
Bendr cok severim.en son Şok Doktrinini okuyordum.kv lerde kaldi.

Haberlerde 1.5 yasindaki bebege annesi enjektörle camasir suyu enjekte ediyormus.1 ayliktan beri iskence ediyormus.
Gözlerim doldu.zavallim.sen o muameleyi hakedecek ne yaptin?
Nasil insanlar ya.bizde loğusa depresyonuna girdik.
Bakamayacaksaniz verin bize.
Ben bakarim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…