benimde yok hic asi izim kucukken bana test yaptirmislar amaOğlumun verem aşısı sonrası kolunda hiç bir tepki, iz falan olmadı. Bir süre sonra sağlık ocağına sordum, verem savaş dispanserine gidip aşının tutup tutmadığını kontrol için iğne olsun dediler. Tutmadıysa tekrar aşı olurmuş.. gitmedim o zaman. Şimdi okuyorum da, aşı izi çıkabilir, çıkmayabilir, her iki durum normal deniyor..
Ayrıca kızamık aşısı sonrası bütün vücudunda döküntü ve ateş olmuştu. Suratı karardı resmen çocuğumun.. ben de kızamığı geçiriyor sandım. Doktora sordum, böyle yan etkiler olabilir dedi. Bu kızamık değil, daha sonra kızamık olacak tekrar dedi. Bunlar insanı rahatsız ediyor.. yenidoğan sarılığı olmalarını da doğar doğmaz hepatit aşısı olmalarına bağlıyorum ben. Haftasını tamamlamış, normal doğumla dünyaya gelmiş, kilosu yerinde, aç bırakılmamış bebeklerin sarılık olması için başka bir sebep kalmıyor. Bu saydıklarım doktorun ortaya koyduğu sebepler bu arada..
Bebekle dışarıya ihtimal vermedi belki,Dun sevgililer gunuydu. Moralim cok bozuktu. Sagolsun migrostan saksida gul ve sumbul almis. Kendine de bira almis yine. Ben yattim. O balkonda oturdu. normalde romantiktir. Hep surpriz yapar. degisik bir sey yapar diye beklentiye girmistim. Oje surdum hatta. Belki disari gideriz diye.
Halamiz var evde canim. Bi saatligine pastaneye bile gidebilirdik.Bebekle dışarıya ihtimal vermedi belki,
Oyyy...Halamiz var evde canim. Bi saatligine pastaneye bile gidebilirdik.
Ben de işsizdim nişan süresince, gss ödemiyim diye düğünden birkaç ay önce nikah yaptık, sevgililer gününe denk getirdim ki kutlama filan yaparız diye... Mesajla kutluyor benim kocam :) pastayı kendim yapıp, özel bişeyler pişiremezsem dışarıdan söyleme fikri de benden.. bir kere kendisi bir incelik yapıp şunu yapsak mı demez :) evlilik yıldönümü, doğum günü v.s de kutlanmaz zaten. Sadece oğlumun ilk doğum gününe özenip davet verdik evde. Onun dışında yazın ailemin yanında denk gelirse gününde, gelmezse en yakın tarihte oğluma pasta alıp evde kesiyoruz... Adam kutlama düşmanı.. Fuzuli abartılara ben de karşıyım ama bizimki de sıfır noktasında anacımBizim nikahimiz 21 nisan ist dugun 23 nisan tarsus dugun 26 nisan. Eskiden kutlu dogum haftasi vardi ya, kutlu dugun haftasi diyorum ben. Bi de nişan yildonumu kutlaniyormus. Dun bu sitede okudum. Hic kutlamadik. Onu birak aklima bile gelmiyor bugun nişan yildonumu diye.
2 saat bizim bayram ettiğimiz bir süredir :) en son İpsala sınır kapısında 6 saat bekledik Meriç üzerinde, sivri sineklere yem olduk :))))karadeniz turu bebekle zor olabilir. 2 yil önce gittim turla. Gercekten tur sirketlerinin programı o kadar yorucu oluyor ki. sürekli otobüsle ordan oraya. her gece farklı otelde konaklattilar bizi mecburen. cok güzeldi iyi ki gitmişiz dedik ama cidden yorucu oldu. Gürcistan-Batum a geçerken bayrama denk geldi, 2 saat sınır kapısında sira beklemiştik..
Kocam sabah erkenden mesajla kutladı :)) pasta ve geri kalan benim fikrim, maksat değişiklik olsun :) yemek söyledik dediysem mühim bişey değil zaten :) hani standart en çok söylenen şey vardır :)) oğlum da yiyor diye :)) en son 4,5 ay önce yemişim dışarıda düşün... Yine aynı yerden söyledik :))Nikah yıldönümü, dışardan yemek, uyduruk bi pasta :)))
Çok tatlıymış ya :))
Evliliğimin ruhunu tarifledin sanki :))
Gerilim macera polisiyede olabilir en son kişisel gelişime merak salmıştım okuyamadım tabiNe tarz seviyorsun?
Benim kendi aşı izim nokta kadar. Test yapıldı mı bilmiyorum ama çevremde yoktu benim gibi. Herkesin kolunda çiçek gibi kocaman iz..benimde yok hic asi izim kucukken bana test yaptirmislar ama
Çok iyi düşünmüş saksıda çiçek en güzeli buket pek sevmem bendeDun sevgililer gunuydu. Moralim cok bozuktu. Sagolsun migrostan saksida gul ve sumbul almis. Kendine de bira almis yine. Ben yattim. O balkonda oturdu. normalde romantiktir. Hep surpriz yapar. degisik bir sey yapar diye beklentiye girmistim. Oje surdum hatta. Belki disari gideriz diye.
Ahmet umit demeye gerek yok o zaman. Okumussundur. Zulfu livaneli mutluluk, huzursuzluk, bir adam bir kedi bir ölüm (siralari farkli olabilir), jasper kent oniki (ilkini begenirsen serisi var), herhangi bir ayse kulin kitabi (fureya), inci aral (ölü erkek kuslar-bu kitaba agir diyorlar ama ben kapilmistim), her kalp kendi sarkisini soyler (biraz citir cerez) simdilik aklima gelen.Gerilim macera polisiyede olabilir en son kişisel gelişime merak salmıştım okuyamadım tabi
Atak ondokuzuncu haftanin sonuna kadar suruyor. Ondan mi acaba?Kızlar alerjiden mi yoksa normal midört bucuk aylik olduk, gece uykumuz cok kötü bu aralar, gündüz de aynı okulda olunca görmüyorum tabi, bitkin bir sekilde gidiyorum ise, her saat basi uyanıyoruz resmen aglayarak sabaha kadar sallamakla geçiyor vaktim, ayaklarini kaldırıp kaldirip pat diye indiriyor durmadan pat pat sesi geliyor sürekli, eller yüzde bir saga bir sola çeviriyor kafasını
Neden bilmiyorum şuan beni çeken her kalp kendi şarkısını söyler oldu kızıma kitap almaya çıkacaktım hafta sonu kendimede onu bakayım teşekkürlerAhmet umit demeye gerek yok o zaman. Okumussundur. Zulfu livaneli mutluluk, huzursuzluk, bir adam bir kedi bir ölüm (siralari farkli olabilir), jasper kent oniki (ilkini begenirsen serisi var), herhangi bir ayse kulin kitabi (fureya), inci aral (ölü erkek kuslar-bu kitaba agir diyorlar ama ben kapilmistim), her kalp kendi sarkisini soyler (biraz citir cerez) simdilik aklima gelen.
Canım sen diyette değil miydin diyet rahatlatırdı şimdiye kadar atak haftası olabilirKızlar alerjiden mi yoksa normal midört bucuk aylik olduk, gece uykumuz cok kötü bu aralar, gündüz de aynı okulda olunca görmüyorum tabi, bitkin bir sekilde gidiyorum ise, her saat basi uyanıyoruz resmen aglayarak sabaha kadar sallamakla geçiyor vaktim, ayaklarini kaldırıp kaldirip pat diye indiriyor durmadan pat pat sesi geliyor sürekli, eller yüzde bir saga bir sola çeviriyor kafasını
Kundakla sıkıca sariyorum bir şekilde o elleri çozuyor yine 29 Eylül de dogdu 38. haftada, atak midir bilmiyorum ki, hangi haftaya denk geliyora bizim, canım benim brans sinif köye gelip gidiyorum suan norm fazlasiyim boş oturuyorum okulda haftaya başka bir yere gorevlendirilcem 4. Sinif bosmuş onu istedim süt izni olur mu nasıl olur bilmiyorum eve gelinecek bir yer değil gittiğim yer 40 kmAtak ondokuzuncu haftanin sonuna kadar suruyor. Ondan mi acaba?
Kollarini kundak yapiyorum ben artik her uykuda.
Ders programin nasil?
Canım bizim anne sütü yok sadece alerji mamasi aliyor ama hala alerjik belirtileri varCanım sen diyette değil miydin diyet rahatlatırdı şimdiye kadar atak haftası olabilir
Kusura bakma canım bilemedim .. İnşallah geçer ya bu alerji ne uğraştırıcı bir şeymiş Allah beterinden korusun ama insanı yoran bir şey ne olduğunu bilemiyorsunCanım bizim anne sütü yok sadece alerji mamasi aliyor ama hala alerjik belirtileri var
Ay evet o ıçe acilan camlar harika.Eskiden giris katinda otururduk. Hortumla yikar kopurtur silerdim. Simdi yuksek. Korkuyorum. Asagi da akmasin diye su dokemiyorum. Bazen esime sildiriyorum. Su an sadece camin actigimiz kanatlarini siliyorum. Salona fransiz balkon yapmislar guya. Onun da acilmayan tarafina girilmiyor. Hepsi ice acilan camlar var bazi evlerde. Onlar cok guzel.
Bizim evimiz kitap dolu.aynen salonda okunacak kitaplar var, okuyamıyorum..
gecen bi arkadasım diyor `aa kitap var burda, okuyacak zamanın var`
`sorma onlar okuyormus gibi gozukmem icin, haha, nerdeeee` dedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?