Henüz çıkarmadı ama çok kaşıyor ve salyası acayip akıyor nerdeyse 2 aydır. Kızım daha 3,5 aylık. Sizinki çıkarıyor mu?Selam kızlar kızım 4 ay 3 günlük oldu. Aramızda bebeği diş çıkaran ateşlenen var mı
yardimci kadın geliyor arada, o siliyor, yoksa bizim camlar da o halde olurdu..En son ne zaman cam sildim hatirlamiyorum. Disarsi gozukmuyor.
yakin bi cafeye -bebeği doyurur doyurmaz çıkmak şartıyla tabi-bi cay icmeye gitmek bile bi degisiklik olur aslında..Yorgun hissediyorum,
Kocam çok şikayetçi tabi anlarsınız,
hep evdeyim aşı dışında çıkmıyorum,
zaten havada soğuk
ne biliym eringenim ben
Rahatıma düşkünüm
Ordan oraya ordan oraya yorar beni
Yaştanmıdır nedir bilmiyorum malum 37yim
Oğlum bebekken tatile gitmemiştik büyüsün eahat rahat gideriz diye, tam büyüdü kıza hamile kaldım
Oğlum gibi yemek konusunda çok seçici olmazsa giderim herhalde tatile
Sonuçta rahatlık benim için önemli olan
Babalar çok farkına varmıyor ama bebekli biryerlere gitmenin zorluğunu çoğunlukla anneler yaşıyor
Ama gezmeyi severmisin deyin bayılırım
Bazen diyorumki şimdiki aklım olsa evlenmezdim
Sorumluluk yok, endişelendiğin çocukların yok kafa rahat yaşar giderdim diyorum
Ama Allah hastalıklarını yokluklarını göstermesin seviyorum hem çocuklarımı hem kocamı
Evde huzurlu huzurlu ilerliyoruz şimdilik
Bazen balkon tatili yapıyorum :))
Bavul hazırla boşalt derdi olmuyor çok pratik girip çıkıyorum :)))
Bizim nikahimiz 21 nisan ist dugun 23 nisan tarsus dugun 26 nisan. Eskiden kutlu dogum haftasi vardi ya, kutlu dugun haftasi diyorum ben. Bi de nişan yildonumu kutlaniyormus. Dun bu sitede okudum. Hic kutlamadik. Onu birak aklima bile gelmiyor bugun nişan yildonumu diye.En çok ortak noktamın bulunduğu anne ❤ benden 3 yaş küçük sadece :))
Biz de az önce balkon turuna çıktık kızımla. Karşıda orman, çevrede müstakil evler, bahçeler.. bakacak çok şey var. Bolca güneş alıp girdik içeri. Şimdi kuzu gibi uyuyor.
Oğlumun iştah problemi otelde çözülür zannedersem.. çocuk ev yemekleri düşmanı zaar... Tabi bu yıl tatil yok bize.. günübirlik denize kaçarız haftasonu, onlar baba oğul denizde oynar, biz kızımla şemsiye altında takılırız..
Dün nikah yıldönümümüzdü (6). Dışarıdan yemek söyledik. Uyduruk bir pasta yaptım oh miss :)) yemekten sonra biraz çocuklarla oyun, sonra herkes odasına :))
aynen salonda okunacak kitaplar var, okuyamıyorum..Ben evlendigime cok mutluyum cunku babam hic bi yere gondermezdi. Evlendikten sonra gittim her yere. Deli gibi gezdik. Hatta kudurmus gibi gezdik. Hamileyken de cok gezdim. cocukla zor ama. Stres oluyorum. Ya aglarsa diye. Memeyle susuyo bazen. Yollarda rezillik. Yakin avmye ve ev misafirliklerine gidiyoruz. Bazen kanguruyla mahallede geziyorum veya carsiya kadar gidip geliyorum. Evde bos oturmayi da cok severim. Bazen gunlerce cikmam evden. Kitaplarim, filmler, diziler. Simdi okuyamiyorum, izleyemiyoruz. Az uyuyo. Her an uyanacak diye sadece telefonla oynuyorum.
Ben bi de kitap okumayan insanlari cok ayiplar, cahiller derdim. Ayni anda iki uc kitap bir iki de dergi okurdum. Yaz tatilinde tabi. Normal zamanda bir tane yetiyordu. Hey ozgurluuuk...aynen salonda okunacak kitaplar var, okuyamıyorum..
gecen bi arkadasım diyor `aa kitap var burda, okuyacak zamanın var`
`sorma onlar okuyormus gibi gozukmem icin, haha, nerdeeee` dedim :)))
Evet aynı şekilde banada öyle geliyor ve eşimle kavga dövüş gidiyoruZ aşıya şimdiden kavgasını yapmaya başladık aşıdan sonra çıktı bu alerji diyorum her şeyi aşıya bağlıyorsun artık yeter diyor Allah Allah zaten alerjik çocuklara yapılmıyormuş iyice tetiklermiş öyle bir yazı buldum onu okuttum yine ikna olmuyorAşılar da onların elinde... Her şeyden şüphe duyuyor insan... Gerçekten gerekli midir o kadar aşı.. türlü türlü virüsü enjekte ediyorlar aynı anda.. minicik bünyelerine ne büyük yük.. ikinci-üçüncü dozlar, pekiştirme falan.. çok fazla geliyor gözüme
bavula kitap koymadan yola cikmam. otobüste-uçakta hep okurum çünkü yolda gecen o zamana kıyamam ve degerlendirmek isterdim. bakalım bundan sonra 1 sayfa okusak kar diyeceğiz gibi, bugun 1 kitap siparişi verdim sanki cok okuyorum da :)) kitap almayi sevdiğimden sanırım...Ben bi de kitap okumayan insanlari cok ayiplar, cahiller derdim. Ayni anda iki uc kitap bir iki de dergi okurdum. Yaz tatilinde tabi. Normal zamanda bir tane yetiyordu. Hey ozgurluuuk...
Elhamdülillah iyiyim :) ev temizlemeyi özlemişim dip köşe girişecem tam olmuyor süpürge mubarek kazı motoru gibi ses çıkartıyor :)) lohusalık dönemimi unutmaya çalışıyorum berbattı .. Yaz tatili için ben karadeniz turu diyorum eşim otel diyor hala anlaşıp erken rezerve falan yapamadık .. Gelecekle ilgili bir planım yok hayalim var sanıyorum ki hayal olarak kalacak :)) bu binadan kurtulmak ve kimseyi görmemek o zaman daha iyi olurum ama olmuyorArkadaşlar, hep bebek konuşuyoruz :)))
şimdi soruyorum, sizler nasılsınız, bebek dışında günler nasıl geçiyor, lohusalık döneminden normal hayata geçiş süreci? Yaz tatili planları, gelecekle ilgili hayaller planlar? Vs vs kendinizi nasıl hissediyorsunuz vs vs
Hepatit b duyduğum en saçma aşı zaten heleki doğar doğmaz ay yaram deşildi resmen :) akşam eşim gelsin başını şişirecem yine aşı yaptırmayalım diye diye :))Oğlumun verem aşısı sonrası kolunda hiç bir tepki, iz falan olmadı. Bir süre sonra sağlık ocağına sordum, verem savaş dispanserine gidip aşının tutup tutmadığını kontrol için iğne olsun dediler. Tutmadıysa tekrar aşı olurmuş.. gitmedim o zaman. Şimdi okuyorum da, aşı izi çıkabilir, çıkmayabilir, her iki durum normal deniyor..
Ayrıca kızamık aşısı sonrası bütün vücudunda döküntü ve ateş olmuştu. Suratı karardı resmen çocuğumun.. ben de kızamığı geçiriyor sandım. Doktora sordum, böyle yan etkiler olabilir dedi. Bu kızamık değil, daha sonra kızamık olacak tekrar dedi. Bunlar insanı rahatsız ediyor.. yenidoğan sarılığı olmalarını da doğar doğmaz hepatit aşısı olmalarına bağlıyorum ben. Haftasını tamamlamış, normal doğumla dünyaya gelmiş, kilosu yerinde, aç bırakılmamış bebeklerin sarılık olması için başka bir sebep kalmıyor. Bu saydıklarım doktorun ortaya koyduğu sebepler bu arada..
Evet çocuk dr u bile alternatifi varken katkısız olan gaz damlası vitamin varken gidip mümessille anlaştığı katkılı damlayı veriyor kime güvenelimİlaç şirketleri para kazansın diye öyle şeylere göz yumuluyor ki dünya üzerinde..
karadeniz turu bebekle zor olabilir. 2 yil önce gittim turla. Gercekten tur sirketlerinin programı o kadar yorucu oluyor ki. sürekli otobüsle ordan oraya. her gece farklı otelde konaklattilar bizi mecburen. cok güzeldi iyi ki gitmişiz dedik ama cidden yorucu oldu. Gürcistan-Batum a geçerken bayrama denk geldi, 2 saat sınır kapısında sira beklemiştik..Elhamdülillah iyiyim :) ev temizlemeyi özlemişim dip köşe girişecem tam olmuyor süpürge mubarek kazı motoru gibi ses çıkartıyor :)) lohusalık dönemimi unutmaya çalışıyorum berbattı .. Yaz tatili için ben karadeniz turu diyorum eşim otel diyor hala anlaşıp erken rezerve falan yapamadık .. Gelecekle ilgili bir planım yok hayalim var sanıyorum ki hayal olarak kalacak :)) bu binadan kurtulmak ve kimseyi görmemek o zaman daha iyi olurum ama olmuyor
Ya varya bu kakada kan mukus renk o bu araştır düşün dur derken rüyalarıma girmeye başladı artık :)))bizim vardı iste canım kakada kan kilo alamama huzursuzluk bebegin sürekli kucağında ağlarda sorgularsın
Yok ben tur düşünmüyorum canım kendi arabamızla 2 şer gün kalmayı düşünüyorum gittiğimiz yerlerde nasip kısmet bakalımkaradeniz turu bebekle zor olabilir. 2 yil önce gittim turla. Gercekten tur sirketlerinin programı o kadar yorucu oluyor ki. sürekli otobüsle ordan oraya. her gece farklı otelde konaklattilar bizi mecburen. cok güzeldi iyi ki gitmişiz dedik ama cidden yorucu oldu. Gürcistan-Batum a geçerken bayrama denk geldi, 2 saat sınır kapısında sira beklemiştik..
Nikah yıldönümü, dışardan yemek, uyduruk bi pasta :)))En çok ortak noktamın bulunduğu anne ❤ benden 3 yaş küçük sadece :))
Biz de az önce balkon turuna çıktık kızımla. Karşıda orman, çevrede müstakil evler, bahçeler.. bakacak çok şey var. Bolca güneş alıp girdik içeri. Şimdi kuzu gibi uyuyor.
Oğlumun iştah problemi otelde çözülür zannedersem.. çocuk ev yemekleri düşmanı zaar... Tabi bu yıl tatil yok bize.. günübirlik denize kaçarız haftasonu, onlar baba oğul denizde oynar, biz kızımla şemsiye altında takılırız..
Dün nikah yıldönümümüzdü (6). Dışarıdan yemek söyledik. Uyduruk bir pasta yaptım oh miss :)) yemekten sonra biraz çocuklarla oyun, sonra herkes odasına :))
Ne tarz seviyorsun?Kitap okuyan arkadaşlar bu ara kafam çok dolu okuduğumu bile anlamıyorum kendimi akışına bırakıp anlayarak okuyabileceğim beni sürükleyecek bir kitap önerir misiniz banada kafam dağılır evdekileri açıyorum kapatıyorum
Havalar iyi olunca tabiki...yakin bi cafeye -bebeği doyurur doyurmaz çıkmak şartıyla tabi-bi cay icmeye gitmek bile bi degisiklik olur aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?