2018 Ekim Anneleri

yakin bi cafeye -bebeği doyurur doyurmaz çıkmak şartıyla tabi-bi cay icmeye gitmek bile bi degisiklik olur aslında..

Bizim nikahimiz 21 nisan ist dugun 23 nisan tarsus dugun 26 nisan. Eskiden kutlu dogum haftasi vardi ya, kutlu dugun haftasi diyorum ben. Bi de nişan yildonumu kutlaniyormus. Dun bu sitede okudum. Hic kutlamadik. Onu birak aklima bile gelmiyor bugun nişan yildonumu diye.

aynen salonda okunacak kitaplar var, okuyamıyorum..
gecen bi arkadasım diyor `aa kitap var burda, okuyacak zamanın var`
`sorma onlar okuyormus gibi gozukmem icin, haha, nerdeeee` dedim :)))

aynen salonda okunacak kitaplar var, okuyamıyorum..
gecen bi arkadasım diyor `aa kitap var burda, okuyacak zamanın var`
`sorma onlar okuyormus gibi gozukmem icin, haha, nerdeeee` dedim :)))
Ben bi de kitap okumayan insanlari cok ayiplar, cahiller derdim. Ayni anda iki uc kitap bir iki de dergi okurdum. Yaz tatilinde tabi. Normal zamanda bir tane yetiyordu. Hey ozgurluuuk...

Evet aynı şekilde banada öyle geliyor ve eşimle kavga dövüş gidiyoruZ aşıya şimdiden kavgasını yapmaya başladık aşıdan sonra çıktı bu alerji diyorum her şeyi aşıya bağlıyorsun artık yeter diyor Allah Allah zaten alerjik çocuklara yapılmıyormuş iyice tetiklermiş öyle bir yazı buldum onu okuttum yine ikna olmuyor

Ben bi de kitap okumayan insanlari cok ayiplar, cahiller derdim. Ayni anda iki uc kitap bir iki de dergi okurdum. Yaz tatilinde tabi. Normal zamanda bir tane yetiyordu. Hey ozgurluuuk...
bavula kitap koymadan yola cikmam. otobüste-uçakta hep okurum çünkü yolda gecen o zamana kıyamam ve degerlendirmek isterdim. bakalım bundan sonra 1 sayfa okusak kar diyeceğiz gibi, bugun 1 kitap siparişi verdim sanki cok okuyorum da :)) kitap almayi sevdiğimden sanırım...

Elhamdülillah iyiyim :) ev temizlemeyi özlemişim dip köşe girişecem tam olmuyor süpürge mubarek kazı motoru gibi ses çıkartıyor :)) lohusalık dönemimi unutmaya çalışıyorum berbattı .. Yaz tatili için ben karadeniz turu diyorum eşim otel diyor hala anlaşıp erken rezerve falan yapamadık .. Gelecekle ilgili bir planım yok hayalim var sanıyorum ki hayal olarak kalacak :)) bu binadan kurtulmak ve kimseyi görmemek o zaman daha iyi olurum ama olmuyor

Hepatit b duyduğum en saçma aşı zaten heleki doğar doğmaz ay yaram deşildi resmen :) akşam eşim gelsin başını şişirecem yine aşı yaptırmayalım diye diye :))

karadeniz turu bebekle zor olabilir. 2 yil önce gittim turla. Gercekten tur sirketlerinin programı o kadar yorucu oluyor ki. sürekli otobüsle ordan oraya. her gece farklı otelde konaklattilar bizi mecburen. cok güzeldi iyi ki gitmişiz dedik ama cidden yorucu oldu. Gürcistan-Batum a geçerken bayrama denk geldi, 2 saat sınır kapısında sira beklemiştik..

Yok ben tur düşünmüyorum canım kendi arabamızla 2 şer gün kalmayı düşünüyorum gittiğimiz yerlerde nasip kısmet bakalım

Kitap okuyan arkadaşlar bu ara kafam çok dolu okuduğumu bile anlamıyorum kendimi akışına bırakıp anlayarak okuyabileceğim beni sürükleyecek bir kitap önerir misiniz banada kafam dağılır evdekileri açıyorum kapatıyorum

Nikah yıldönümü, dışardan yemek, uyduruk bi pasta :)))
Çok tatlıymış ya :))
Evliliğimin ruhunu tarifledin sanki :))

Dun sevgililer gunuydu. Moralim cok bozuktu. Sagolsun migrostan saksida gul ve sumbul almis. Kendine de bira almis yine. Ben yattim. O balkonda oturdu. normalde romantiktir. Hep surpriz yapar. degisik bir sey yapar diye beklentiye girmistim. Oje surdum hatta. Belki disari gideriz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…