Bende anlamadim ama bi yandan da hak veriyorum cunku gece her uyanista emziriyorum uykuya donsun diye sonra sabaha karsi gazdan uyaniyo cok
Bilemiyorum kizlar bilemiyorum.Benimki dün gece sabaha karşı yine uyandı bu sefer gözümü bile açamadım mızırdadı mızırdadı durdu,dalmışım ben bi dahaki uyanışımda uyuduğunu farkettim sonra tekrar uyandı mızırdadı ben yine kalkamadım tekrar daldım elimde olmadan,tekrar uyumuş.doktorun dediği doğruymuş yani :))) bazen saat başı Uyanıyor gece ve ben hiç uyumamı gibi oluyorum dün gece pes etmişim artık :)
Bence is o an mudahale etmeden durabilmekte. Banada oldu bi kac kere dursun yemeğimi yiyim oyle bakıyım derken geri uyudu. Gecede fark etmden oluyodur belki ama gorursem genede onun beni gozi açık gormemesini saglamaya çalışıyorum gozumu küçücük yapip bakiyorumBilemiyorum kizlar bilemiyorum.
Her yere yazdım, duyulmuş ne güzel :)Kim feminen bi renk istemisti lila rengi olmus forum duymuslar sesini
aslinda bircok seyin mizacla ilgili oldugunu dusunuyorum.yani eger bi hastaligi yoksa ataklara baglamak yerine dogasinin boyle oldugunu kabul etmek lazim.cunku hep atak gececek dersek gecmediginde hep bi hayal kirikligi sabirsizlik yasayabiliriz. biz esimle cok sessiz sakin insanlariz. hamileligim de cok sakin gecti.hamilelikte soyle olur boyle olur denen hicbirseyi yasamadim.sadece karnim buyudu ve biraz kilo aldim.oglum da gece uykusunu seven ve sakin bir bebek dogdugundan beri.atak denen donemleri hic yasamadik.ayda birkac gun farkli davrandigi olur onun disinda sabit.o yuzden mizaca daha cok inaniyorum. :)
Evet her zaman emip uyumuyor ama gözünü bir açıyor 2 saat uyanık. Biliyorum hayatı onlara göre yaşamalıyız ama enerjim kalmayınca kaliteli vakit geçiremiyorum bu sefer. Sürekli uyku hali. Eşim nöbet usulü çalışıyor ve bu uyku konusu beni gerçekten yıpratıyor. Dinlenemeyince sütüm bile herzamanki gibi olmuyor azalıyor
sırayla okuyodum mjları vaktim oldukça. Şimdi hoop son sayfaya atıyo beni ya da tek tek ilerletiyo.. begenmedim ben bu işi
Tşk ederim.. çorap muhabbeti geçmişti hiç corapsız yatırmamıştım üşütecek diye.. öyle ateşi vardı ki gece, corabı geçtim,nerdeyse bezini de cıkaracaktım. Şimdi iyi şükür..
bizimki de cok salyalandı herşeyi ama herşeyi ağzına atıyor dr erken dedi de cıkan var mı merak ettim
Benimki dün gece sabaha karşı yine uyandı bu sefer gözümü bile açamadım mızırdadı mızırdadı durdu,dalmışım ben bi dahaki uyanışımda uyuduğunu farkettim sonra tekrar uyandı mızırdadı ben yine kalkamadım tekrar daldım elimde olmadan,tekrar uyumuş.doktorun dediği doğruymuş yani :))) bazen saat başı Uyanıyor gece ve ben hiç uyumamı gibi oluyorum dün gece pes etmişim artık :)
Ben ses cikarinca uyaniyorum ve geri uyuyamiyorum. Onun icin baska odada yatiyorum. Ama yine duyuyorum. Ama bence her seferinde geri uyumaz. Cunku bildigin dupeduz uyanik oluyor. Bazen bagira bagira agliyor. Nasil birakayim. Bi de en son emdiginden 6 saat gecmisse acikmistir diye emziriyorum.Bence is o an mudahale etmeden durabilmekte. Banada oldu bi kac kere dursun yemeğimi yiyim oyle bakıyım derken geri uyudu. Gecede fark etmden oluyodur belki ama gorursem genede onun beni gozi açık gormemesini saglamaya çalışıyorum gozumu küçücük yapip bakiyorum
Dogru diyorsun. Bu cocugun uykusu benim omur torpum oldu. Cocugumu sevemedim uyu uyu demekten. Ilk defa dun bi elbise giydirip, sacina bant takip sokaga cikardim. Gariban kizim. Bazen cocuga bakip, benim cocugum oldugu icin cok sanssiz oldugunu dusunup uzuluyorum.Aslinda oyle inandigin icin oyle oluyor.
Yani sutun bebeginin kismeti buna inan rahat ol.Takdir i ilahi de gec.
Yoksa inan 2 cocuklu 3 cocuklu insanlarin hic sutu olmamasi lazim.
Bugunumuze şükür ama suan sessizligi dinleyip dinlenmeye calisiyorum :) uyursam sadece sabah olacak uykununda bi getirisi yok insana.Sadece tabii herkesin dinleme bicimi farkli.Bu da biraz neye cok takildikca sekillenebiliyor.
Kabullenip rahatlamaya calismak,onu gozlemlemeye calismak inan daha faydali olur size.Onun senin dusundugun ya da bekledigin gibi bir bebek olmamasi sadece durum :)
Neden şanssız olacakmış, onun için elinden gelen herşeyi yapan bi annesi var. Daha ne olacak...Dogru diyorsun. Bu cocugun uykusu benim omur torpum oldu. Cocugumu sevemedim uyu uyu demekten. Ilk defa dun bi elbise giydirip, sacina bant takip sokaga cikardim. Gariban kizim. Bazen cocuga bakip, benim cocugum oldugu icin cok sanssiz oldugunu dusunup uzuluyorum.
Gece emziriyorum bende emme saatine kadar uyandiysa bırakıyorum kendi kendine uyusun diye saati gelince uyuyo bile olsa uykusunda emzirip geri yatiriyorum uyandirmadan agliyosa zaten alırım benim dedigim uyanık ama sakin oldugu zaman geçerliBen ses cikarinca uyaniyorum ve geri uyuyamiyorum. Onun icin baska odada yatiyorum. Ama yine duyuyorum. Ama bence her seferinde geri uyumaz. Cunku bildigin dupeduz uyanik oluyor. Bazen bagira bagira agliyor. Nasil birakayim. Bi de en son emdiginden 6 saat gecmisse acikmistir diye emziriyorum.
Seninki gec yatiyor ama zaten. Senin yaptigin dogru. Bizim kiz bazen 6.30da yatiyor. 9.30u gectigi cok nadir. Benim onu sabaha kadar illa beslemem lazim degil mi? Bunu da doktora sorayim.
Kimi doktor gece beslenmesini 4 ayda, kimi 6, kimi yasinda kesin diyor. Yasindan sonra tamamen kesmeliymis.agliyosa zaten alırım benim dedigim uyanik ama aglamiyo durumunda gecerli
Maşallah Duru kıza ❤ benim yavru seninkinden 5 gün büyük ama sürünmeye ve kalkmaya çalışıyor, dönme isteği yok gibi :) zor olur zaten bu tombulluklaBugün biz de ilk sesli gülüşümüzü yaptık :) ve yüzüstüden sırt üstüne de döndü de tersini yapamıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?