2018 Ekim Anneleri

Benimki dün gece sabaha karşı yine uyandı bu sefer gözümü bile açamadım mızırdadı mızırdadı durdu,dalmışım ben bi dahaki uyanışımda uyuduğunu farkettim sonra tekrar uyandı mızırdadı ben yine kalkamadım tekrar daldım elimde olmadan,tekrar uyumuş.doktorun dediği doğruymuş yani :))) bazen saat başı Uyanıyor gece ve ben hiç uyumamı gibi oluyorum dün gece pes etmişim artık :)

Son düzenleme:
Bende anlamadim ama bi yandan da hak veriyorum cunku gece her uyanista emziriyorum uykuya donsun diye sonra sabaha karsi gazdan uyaniyo cok
Bilemiyorum kizlar bilemiyorum.

Bilemiyorum kizlar bilemiyorum.
Bence is o an mudahale etmeden durabilmekte. Banada oldu bi kac kere dursun yemeğimi yiyim oyle bakıyım derken geri uyudu. Gecede fark etmden oluyodur belki ama gorursem genede onun beni gozi açık gormemesini saglamaya çalışıyorum gozumu küçücük yapip bakiyorum

Metoşhan babasiyla benim pertimi çikardi.
8 bucukta esnedi.memeye aldim.uyudu.
Bende sevindim.herife dedim gel bakalim yanima.anam biraz durmaya kalmadi uyandi.
11 bucuğa kadar ayaklarimiz koptur sallamaktan.meme gezdirme ama herseyi denedik.benim sağ gözüm gitti uykusuzluktan.ağriyor.
Ayak bileklerim.ve diz kapaklarimda ayni.
Neyse sonunda koydum ayagima tuttum kollarini salladim uyuttum.biraz zoraki oldu ama uyumuyor.
Bende yatim artik.hepinize rahat bi gece diliyorum uykusuz fedakâr güzel anneler

Atak aslinda bi nevi gelisim iste.Buyumek.Ergenligi bitecek diye bekleyip cocugun gencligini kacirmak gibi bisy...
Mizac,kabullenmek,anne❤ tamamı bu...Butun hayatı.

Aslinda oyle inandigin icin oyle oluyor.
Yani sutun bebeginin kismeti buna inan rahat ol.Takdir i ilahi de gec.
Yoksa inan 2 cocuklu 3 cocuklu insanlarin hic sutu olmamasi lazim.
Bugunumuze şükür ama suan sessizligi dinleyip dinlenmeye calisiyorum :) uyursam sadece sabah olacak uykununda bi getirisi yok insana.Sadece tabii herkesin dinleme bicimi farkli.Bu da biraz neye cok takildikca sekillenebiliyor.
Kabullenip rahatlamaya calismak,onu gozlemlemeye calismak inan daha faydali olur size.Onun senin dusundugun ya da bekledigin gibi bir bebek olmamasi sadece durum :)

sırayla okuyodum mjları vaktim oldukça. Şimdi hoop son sayfaya atıyo beni ya da tek tek ilerletiyo.. begenmedim ben bu işi

Ben kaldigim sayfada favorilere ekliyorum.Ordan devam edip sona ulasiyorum :) az az okuyarak ilerliyorum zaman zaman bakabildikce

Tşk ederim.. çorap muhabbeti geçmişti hiç corapsız yatırmamıştım üşütecek diye.. öyle ateşi vardı ki gece, corabı geçtim,nerdeyse bezini de cıkaracaktım. Şimdi iyi şükür..

Oyy cok sukur❤ hep kisa sürsün insallah

bizimki de cok salyalandı herşeyi ama herşeyi ağzına atıyor dr erken dedi de cıkan var mı merak ettim

Bunlar normal aslinda.
Sadece disle olmuyor salya.
Damaklari gelisiyor,dis hemen patlayip cikmasada tomurcuklar hareketlenirmis onceden içte.Bizim buara 2-3 aylikken oldugu haline gore daha iyi.Sanki biraz daha toparliyor agzini :) 5ay1haftalik

Hersey cidden annenin tavrı çoğunlukla...
Kabullenmek,sakinlik vb hep etken.
Maşallah minişe

Ben ses cikarinca uyaniyorum ve geri uyuyamiyorum. Onun icin baska odada yatiyorum. Ama yine duyuyorum. Ama bence her seferinde geri uyumaz. Cunku bildigin dupeduz uyanik oluyor. Bazen bagira bagira agliyor. Nasil birakayim. Bi de en son emdiginden 6 saat gecmisse acikmistir diye emziriyorum.
Seninki gec yatiyor ama zaten. Senin yaptigin dogru. Bizim kiz bazen 6.30da yatiyor. 9.30u gectigi cok nadir. Benim onu sabaha kadar illa beslemem lazim degil mi? Bunu da doktora sorayim.
Kimi doktor gece beslenmesini 4 ayda, kimi 6, kimi yasinda kesin diyor. Yasindan sonra tamamen kesmeliymis.

Dogru diyorsun. Bu cocugun uykusu benim omur torpum oldu. Cocugumu sevemedim uyu uyu demekten. Ilk defa dun bi elbise giydirip, sacina bant takip sokaga cikardim. Gariban kizim. Bazen cocuga bakip, benim cocugum oldugu icin cok sanssiz oldugunu dusunup uzuluyorum.

Benim soytari yatirdiktan sonra aglayarak geri uyandi.1 e geliyordu uyudu.gece 3 4 kere kalkti.6 bucukta tamamen uyandi.
Simdi de ayagimda.bi aglama bi mizirdanma.ugrasiyorum belki uyur da bende uyurum.sağ gozüm cok fena

Neden şanssız olacakmış, onun için elinden gelen herşeyi yapan bi annesi var. Daha ne olacak...
Şu an sabah 8.30 ve şimdi beşiğe koydum ve uyuyacağım.uyuyabilirsem tabi.. sağlıkla büyüsün kuzular da, hepsi birer anı kalacak, sevgiler

Gece emziriyorum bende emme saatine kadar uyandiysa bırakıyorum kendi kendine uyusun diye saati gelince uyuyo bile olsa uykusunda emzirip geri yatiriyorum uyandirmadan agliyosa zaten alırım benim dedigim uyanık ama sakin oldugu zaman geçerli

Bugün biz de ilk sesli gülüşümüzü yaptık :) ve yüzüstüden sırt üstüne de döndü de tersini yapamıyor ama
Maşallah Duru kıza ❤ benim yavru seninkinden 5 gün büyük ama sürünmeye ve kalkmaya çalışıyor, dönme isteği yok gibi :) zor olur zaten bu tombullukla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…