2018 Ekim Anneleri

Duru kuşum üç gündür kusuyor böyle ağzının kenarından süzülüyor görmesem bilmem kustuğunu bi de yüzünü ekşitiyor bişeyler çiğniyor gibi yapıyor reflü olmuş olabilir mi
Agiz kenarindan suzulme normal. Fiskirtarak kusmasi reflu demisti doktor. Fazla besleniyor olabilir.

Disler gelmek uzereymis birde gelmeye baslamis patlamasi yakindir dedi. Birde kapali havuza sokmak istiyorum dedim sok tabiki bi zarari yok yalniz hemen yika havuz suyu ustunde kalmasin dedi :)
Ve yine her gun banyo ve acik hava.
Masallah kuşa.
Ben de bunun uykusundan perisan oldun yine. Bir aydir annemlere gelmiyorduk. Rezil bir gun geciriyoruz. Gunduz uyumayinca gece de uyumayacak...
Bu arada doktora iyi geceler cayi verelim mi diye sorcam. Vermeyin dese de vercem sanirim.

Bu 2 asi 9. Ayda denmişti bize..

Bende bugun annemdeydim. Asinin etkisi sanirim uyudu birazcik ama asiri huysuz. Gece uyanmalarini sordum, mesela emdikten 1,5 saat sonrada kalktigi oluyor dedim adam israrla diyor ki bakin gozunu acsin yada acmasin bebeklerde hafif/derin uyku cok ince bir cizgi mizirdanir hatta biraz aglar ama sonra yine uyur hemen mudahale etmeyin diyo ama sizin kalktiginizi hissederse sabaha kdr nobet diker diyo

Bu 2 asi 9. Ayda denmişti bize..

Bizim dr asi konusunda ciddi derecede hassas ve takintili bize ne zmn yapalim demeden kendisi amerikada yapilan bi arastirmayi bize anlatip ben rota ve menenjit asilarina 2. Aydan itibaren basliyorum siz bilirsiniz demisti

Yav he he. Gelsin kendi uyutsun.

Ben sonuncusunda evi kadina birakip anneme gittim (kadin 20 yillik tanidigimiz) tavsiye ederim en kotu avmye fln cikin evde camlar acik deterjan kokusu vs bebegi korumak daha zor
Aslinda bende once cikmayi düşündüm sonra dedim bütün gun nerde uyutucam çocuğu vazgeçtim

Bizim dr asi konusunda ciddi derecede hassas ve takintili bize ne zmn yapalim demeden kendisi amerikada yapilan bi arastirmayi bize anlatip ben rota ve menenjit asilarina 2. Aydan itibaren basliyorum siz bilirsiniz demisti
M. Aşısı kaçıncı aylarda yani siz de tam olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…