2018 Ekim Anneleri

Ben artik ayri odada yatiyorum. Cit yapsa uyaniyorum. O geri uyuyor. Ben kaliyorum oyle. Esimin uykusu daha agir. Gercekten agladiginda yanima getiriyor. Genelde ben de duyuyorum zaten.

Beninki de gunduz az uyuyor. 3 kere 45 dk. Ama aksam uyuyor. Ben de hemen yatiyorum. Dun 2ye kadar uyudu mesela. Uykumu aldim. 11de falan uyaninca cok kotu oluyorum. Nevrim donuyor.

Merhabalar sizler 4.ay aşısını olmussunuzdur diye sizlere sormaya geldim :) acaba 4. Ay aşısı da 2. Ay aşısı gibi ağır mı geçiyor?
Dün vurulduk 4. Ay aşısını, 2. Ayda ateş vs olmamıştı ama bunda hem huysuzluk hem de ateş var.. ilk gecemiz cok ateşli geçti şimdi biraz daha iyi şükür..birkaç gün takipte kalacagız yine..

Dün vurulduk 4. Ay aşısını, 2. Ayda ateş vs olmamıştı ama bunda hem huysuzluk hem de ateş var.. ilk gecemiz cok ateşli geçti şimdi biraz daha iyi şükür..birkaç gün takipte kalacagız yine..
Geçmiş olsun canım umarım çabucak geçer. Her bebek değişiyor işte benimkinde sadece huzursuzluk olmuştu mesela

Gecmis olsun.Düşüyordur insallah atesi.
Bizi ilk gece zorlamisti ama ates olcerde derece cok cogalmadi.
Cok varsa örtme ustude ince kalsin.Ama incecik biseyle karnini vs örtebilirsin.
Tşk ederim.. çorap muhabbeti geçmişti hiç corapsız yatırmamıştım üşütecek diye.. öyle ateşi vardı ki gece, corabı geçtim,nerdeyse bezini de cıkaracaktım. Şimdi iyi şükür..

İnşallah çıkmaz ya.çok geçmiş olsun sizede bidaha çıkmaz inşallah.

Be
sırayla okuyodum mjları vaktim oldukça. Şimdi hoop son sayfaya atıyo beni ya da tek tek ilerletiyo.. begenmedim ben bu işi
Ben de beğenmedim Güncellemeye hiç gerek yoktu iyiydik ya tek tek de gidemiyorum ben,sadece son sayfaya bakabiliyorum son sayfa açıldığı için.

Duru kuşum üç gündür kusuyor böyle ağzının kenarından süzülüyor görmesem bilmem kustuğunu bi de yüzünü ekşitiyor bişeyler çiğniyor gibi yapıyor reflü olmuş olabilir mi

Duru kuşum üç gündür kusuyor böyle ağzının kenarından süzülüyor görmesem bilmem kustuğunu bi de yüzünü ekşitiyor bişeyler çiğniyor gibi yapıyor reflü olmuş olabilir mi
Çiğneme olayı bizde de var, dilini dudağını çiğniyor resmen. Diş kaşıyor artık kuzular. Kusma üşütme yüzünden olabilir mi acaba? Benimki hep kustuğu için emin değilim ama üşütünce daha çok kusuyor

İyi haftasonlari kizlar hepimize :) aylik kontrolu vardi bugun. Boyu kilosu olmasi gerektigi sinirda bu yuzden 1 ay daha anne sutune devam sonra sofraya oturtalim artik dedi. Gaz olayini sordum gece gazdan uyanmaz bitmis artik gaz yok dedi. Genel anlamda iyi gidiyor simdilik cok sukur. Menenjit ve meningokok asilarini oldu kizim. 48 saat suresince 6 saatte bir calpol verebilirsin dedi bakalim insallah ates olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…