Degistirsem miArtik alisma kivamindadir bile :)
Maşallah❤
Senin nicke Niliko gozuyle bakiyorum :)))))
Ben artik ayri odada yatiyorum. Cit yapsa uyaniyorum. O geri uyuyor. Ben kaliyorum oyle. Esimin uykusu daha agir. Gercekten agladiginda yanima getiriyor. Genelde ben de duyuyorum zaten.Aynen beşikte kafasını sağa sola atıyor hızlı şekilde sonucunda uyanıyor. Yada kafasını kaldırmaya çalışıyor yarı uykulu ben de sallıyorumgeçen sabah 6ya kadar böyleydik. Dün de her saat başı kalktık
Beninki de gunduz az uyuyor. 3 kere 45 dk. Ama aksam uyuyor. Ben de hemen yatiyorum. Dun 2ye kadar uyudu mesela. Uykumu aldim. 11de falan uyaninca cok kotu oluyorum. Nevrim donuyor.Evet her zaman emip uyumuyor ama gözünü bir açıyor 2 saat uyanık. Biliyorum hayatı onlara göre yaşamalıyız ama enerjim kalmayınca kaliteli vakit geçiremiyorum bu sefer. Sürekli uyku hali. Eşim nöbet usulü çalışıyor ve bu uyku konusu beni gerçekten yıpratıyor. Dinlenemeyince sütüm bile herzamanki gibi olmuyor azalıyor
Dün vurulduk 4. Ay aşısını, 2. Ayda ateş vs olmamıştı ama bunda hem huysuzluk hem de ateş var.. ilk gecemiz cok ateşli geçti şimdi biraz daha iyi şükür..birkaç gün takipte kalacagız yine..Merhabalar sizler 4.ay aşısını olmussunuzdur diye sizlere sormaya geldim :) acaba 4. Ay aşısı da 2. Ay aşısı gibi ağır mı geçiyor?
Canım sayfa numarası girerek geri gidilebiliyor sanırım ama pek kullanışlı değil gibi o daCıkkkssss göremedim telefondan mı görünmüyor bilmem
sırayla okuyodum mjları vaktim oldukça. Şimdi hoop son sayfaya atıyo beni ya da tek tek ilerletiyo.. begenmedim ben bu işiCıkkkssss göremedim telefondan mı görünmüyor bilmem
Geçmiş olsun canım umarım çabucak geçer. Her bebek değişiyor işte benimkinde sadece huzursuzluk olmuştu meselaDün vurulduk 4. Ay aşısını, 2. Ayda ateş vs olmamıştı ama bunda hem huysuzluk hem de ateş var.. ilk gecemiz cok ateşli geçti şimdi biraz daha iyi şükür..birkaç gün takipte kalacagız yine..
Tşk ederim.. çorap muhabbeti geçmişti hiç corapsız yatırmamıştım üşütecek diye.. öyle ateşi vardı ki gece, corabı geçtim,nerdeyse bezini de cıkaracaktım. Şimdi iyi şükür..Gecmis olsun.Düşüyordur insallah atesi.
Bizi ilk gece zorlamisti ama ates olcerde derece cok cogalmadi.
Cok varsa örtme ustude ince kalsin.Ama incecik biseyle karnini vs örtebilirsin.
Zormuş ateş.. tşk ederim canım, Allah korusun minnaklarımızı..Geçmiş olsun canım umarım çabucak geçer. Her bebek değişiyor işte benimkinde sadece huzursuzluk olmuştu mesela
Dün vurulduk 4. Ay aşısını, 2. Ayda ateş vs olmamıştı ama bunda hem huysuzluk hem de ateş var.. ilk gecemiz cok ateşli geçti şimdi biraz daha iyi şükür..birkaç gün takipte kalacagız yine..
Yok ama damaklari kasiniyor benimkinin.sizinki cikti mi?Arkadaşlar diş çıkaranınız var mı
Ben de beğenmedim Güncellemeye hiç gerek yoktu iyiydik yasırayla okuyodum mjları vaktim oldukça. Şimdi hoop son sayfaya atıyo beni ya da tek tek ilerletiyo.. begenmedim ben bu işi
Çiğneme olayı bizde de var, dilini dudağını çiğniyor resmen. Diş kaşıyor artık kuzular. Kusma üşütme yüzünden olabilir mi acaba? Benimki hep kustuğu için emin değilim ama üşütünce daha çok kusuyorDuru kuşum üç gündür kusuyor böyle ağzının kenarından süzülüyor görmesem bilmem kustuğunu bi de yüzünü ekşitiyor bişeyler çiğniyor gibi yapıyor reflü olmuş olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?